Sivun näyttöjä yhteensä

maanantai 18. elokuuta 2014

NWO 3

Moni käyttää sokerin sijasta kemiallisia makeutusaineita. Usein taustalla on jonkun läheisen, tai muuten pelätty diabetes. Israelissa tehty tuore tutkimus kuitenkin osoittaa ettei makeutusaineisiin kannata siirtyä niiden vaarallisiuuden takia. Sakariinin, sukraloosin, aspartaamin, asesulfaamin käyttöön liittyy kaiken muun ihmiselle haitallisen lisäksi tutkimuksen mukaan myös diabeteksen riski. Kyseiset aineet eivät hajoa ruoansulatuskanavassa, mistä "mutkan" kautta seuraa glukoosi-intoleranssi (huono sokerinsieto). Se taas lisää riskiä sairastua diabetekseen, sokeritautiin.

Keinotekoiset makeutusaineet aiheuttavat käyttäjillään liikalihavuutta ja kasvattavat riskiä sairastua 2-tyypin diabetekseen.

Tuoreiden tutkimusten mukaan keinomakeuttajat sotkevat elimistön ruoantarpeen säätelyä ja totuttaa ihmisen liian makeaan ruokaan, kertoo Kanadan yleisradioyhtiö CBC.
Makujen ja syömisen neuropsykologiaa tutkinut Dana Small sanoo CBC:lle, etteivät kevyttuotteet välttämättä helpota painonhallinnassa.
Keinomakeuttajat kuten sukraloosi tai aspartaami ovat satoja kertoja makeampia kuin tavallinen sokeri.
Makeutettujen tuotteiden yli-imelyyden on todettu tutkimuksissa sotkevan ihmisen makuaistin ikävin seurauksin. Ravinnon makea maku ilmoittaa elimistölle korkeakalorisesta ruoasta, jolloin se vapauttaa insuliinia valmiiksi ruoansulatusta kiihdyttämään.
Paljon makeuttajia käyttävien kynnys makeaan nousee, mikä saa ihmisen elimistön suhteen kaloreihin sekoamaan ja himoamaan yhä makeampia ja korkeakalorisempia ruokia.

Makeutusaineet ovat kemiallisia myrkkyjä, jotka sairastuttavat ja lopulta tappavat niiden käyttäjät.

LATAA ITSELLESI HETI TÄMÄ VIDEO!


 Elintarviketeollisuuden takana kaikessa hiljaisuudessa ollaan tuotu yhtä keinomakeutusainetta eteenpäin ja se on neotamiini. Se on yli 13 000 kertaa makeampi kuin sakkaroosi (pöytäsokeri). Monsanton Rick Rosa kertoi vuonna 1998, että neotamiinin valmistus perustuu aspartaamin valmistukseen. 

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=mvzuh5dH1LA
Neotamiinia markkinoidaan halpana ja keinotekoisena Nutrasweetin valmistamana makeutusaineena, joka on taas Montanton aiempi osasto joka liittyi aspartaamin markkinointiin ja valmistukseen. 

80 % kaikista FDA´han tulevista valituksista koskee aspartaamin haittavaikutuksia. Näihin raportteihin sisältyy grand-mal kouristuksia, aivokasvaimia, sokeutta ja muita terveysongelmia, mm. kuolemia.

Neotaami on aspartaamia lisättynä 3-di-methylbutyylillä, joka löytyy EPA’n kaikkein vaarallisimpien kemikaalien listalta. Aspartaami muodostuu fenyylialaniinista [50%], joka voi aiheuttaa kouristuksia koe-eläimille, ja aspartaamihaposta [40%], joka on aiheuttanut koe-eläimille “reikiä aivoihin”, -- yhdistettynä metyylialkoholiin eli metanoliin [10%], joka aiheuttaa sokeutta, maksavaurioita ja kuolemaa.                                      




                                                                                                                   Metanoli, eli puualkoholi, aspartaamissa hajoaa kehon lämmössä edelleen formaldehydiksi, muurahaishapoksi (muurahaisten erittämä myrkky) ja kaikkein tappavimmaksi -- diketopiperaziiniksi (DKP), aivokasvaimia aiheuttavaksi aineeksi.                                                                                                   

Ihmisten terveyteen liittyen neotaami kuuluu samaan vaaralliseen kategoriaan aspartaamin kanssa, mutta se vieläkin myrkyllisempi hermomyrkky, immunotoksiini ja excitotoksiini. Sen pitkäaikaisia vaikutuksia ovat pääasiallisesti solukuolemat.  
                                                                                                                                                                          
Jopa Monsanto´n omat hyväksymistä edeltävät tutkimukset neotaamista paljastivat haittavaikutuksia. Ikävä kyllä Monsanto järjesti vain muutaman yhden päivän kestävän ihmiskokeen mieluummin kuin olisi kannustanut riippumattomia tutkijoita saamaan NIH´in rahoitusta neotamiinin vaikutusten pitkäaikaisiin ihmiskokeisiin.    

                                                                                                                                                                           
Ei ole olemassa MITÄÄN riippumattomien tutkijoiden tekemiä tutkimuksia neotamiinin turvallisuudesta. Kaikkien teollisuuden rahoittamien tutkimusten on nyt todettu perustuvan hyvin huonosti järjestettyyn, petolliseen ja vilpilliseen tutkimukseen.     

                                                                                                                                                                               Tämä ei ole mikään yllätys ottaen huomioon kaikkien aspartaamiteollisuuden tutkimusten ja tieteellisyyden väärinkäyttöongelmien takia. On selvää, että kaikki, mitä neotaamitutkimusta Monsanto, teollisuuden ryhmittymät tai Monsanton konsultit ovatkin tehneet, pitäisi hylätä siihen asti, kunnes luotettavampaa, riippumatonta tutkimusta tehdään. Sellaisiin tutkimuksiin tulisi kuulua riippumattomat eläinkokeet ja erityisesti pitkäaikaiset (esim. yli 4-5 vuotta kestävät) ihmiskokeet erilaisissa aineelle altistuvissa ihmisryhmissä.



FDA hyväksyi neotaamin käytön yleiseen käyttöön heinäkuussa 2002 ja nyt se on hyväksytty EUssa. Se on hyväksytty käyttöön myös Australiassa, Uudessa Seelannissa ja Kanadassa.                                                                                                                                                                              FDA löysensi kaikkia neotaamin pakkausmerkintävaatimuksia osana laajamittaista yritystä tehdä siitä lähes kaikkialla saatavissa oleva keinotekoinen makeutusaine, joka löytyy jokaiselta pöydältä, kaikista elintarvikkeista, jopa luomutuotteista. Sitä ei yksinkertaisesti tarvitse mainita ainesosaluettelossa. Miten salakähmäistä tämä onkaan? 

                                                                         
Jos ostaa elintarviketeollisuuden tuottamaa ruokaa, joko USDAn  luomutuotteeksi varmistamaa tai tavallista, tämä ruoka voi todennäköisesti sisältää neotamiinia, koska se on kustannustehokasta ja koska kukaan ei tiedä, että sitä on ruoassa, ei voi tulla mitään julkista takaiskua.                        
 USDA toteaa, että heidän National Organic Program (NOP)(= Kansallinen luomuohjelmansa) ei salli neotaamin käyttöä tuotteissa, jotka on merkitty luomutuotteiksi; kuitenkin tämä on todennäköisesti petollinen temppu, jolla pyritään rauhoittamaan väestön huolestuneisuutta tämän myrkyllisen makeutusaineen takia.

Siitä lähtien kun USDAa ovat säädelleet poliitikot ja lobbarit, sen ei voida luottaa noudattavan mitään sääntelyn toimintaperiaatteita suojelutoiminnassaan.
NOP on tämän vallassaolevan USDAn sisäinen osasto, joka säätelee USDAn sertifioimia tuotteita, merkitsemistä, täytäntöönpanoa jne..  Ottaen huomioon  tämän osaston suuruuden verrattuna heidän säätelemänsä  luomuruoan määrään nähden, NOP´in standardit ovat luultavasti yhtä epämääräisiä ja hyödyttömiä kuin USDAn standardit konventionaalisen ruoan suhteen. Työnantajat, jotka saattavat väkipakolla NOP´in standardit voimaan, tietävät tämän varsin hyvin.                                     

                       
Lopuksi: Älä luota USDAn luomuruokiin vaan usko paikallisia tiloja, joilla on arvossapidetyt käytäntötavat.

Aspartaamin teho on testattu useita kertoja rotilla ja huomatti, että se todellakin toimii kuten on haluttu. Eli aiheuttaa kasvaimia. Mutta elintarvikkeiden kuluttajat ollaan sittenkin hämätty uskomaan, että näillä valmisteilla he pitävät linjat kunnossa kun korvaavat sokerin näillä hermomyrkyillä.

Kuvassa näkyy yksi aspartaami-rotta. Joten kuten kuvasta näkyy niin hyvin näyttäisi toimivan. Kasvaimien määrällä on suora yhteys aspartaamin lisääntyneeseen käyttöön.



Monet  virvoitusjuomien kuluttajat pyrkivät tietoisesti välttämään sokeria ja käyttävät tämän vuoksi sitten aspartaamilla makeutettuja juomia. Mutta eivät tajua, että kyseinen makeutusaine on täysin biologinen ase ja sen lanseerasi aikanaan Donald Rumsfeld, joka tuolloin houkuteltiin Searle-yhtiön toimitusjohtajaksi.

Rumsfeld on toiminut G.W.Bushin alaisena.
27.9.2011, Verkkomedia.org
http://www.verkkomedia.org/news.asp?mode=5&id=1293



U.S.A:n trikkikuvaa,, jota esitettiin uutisissa ympäri maailmaa. Fysiikan lakien vastaisesti lentokone menee teräsbetonin sisään. Jokaisen täytyy tajuta, että kone olisi murskaantunut ja räjähtänyt.

Psykiatri Seppo KJ Utria: Virallisen 9/11-teorian epäily puhuu terveen järjen puolesta

Vaikka moni sanoo olevansa jo perin kyllästynyt koko 9/11-aiheeseen, siitä ei minusta voi puhua liikaa, sillä se esittää keskeistä roolia nykyisen valheen, väkivallan ja psykopaattisten voimien ohjaaman, laeista piittaamattoman maailmanpolitiikan dynaamisena moottorina. Puhumisen lopettaminenhan olisi luovutusvoitto valheelle ja rikollisuudelle.

Oikeastaan asia on toisin päin: siitä pitäisi juuri sen keskeisen merkityksen takia puhua paljon enemmän, ainakin niin kauan kunnes suuren enemmistön tajunta kypsyy ja herää ymmärtämään ja vastaanottamaan totuudenmukaisemman näkemyksen ko. tapahtumasta.
Ellei tuo erilainen totuus valkene laajoille ihmisjoukoille, valheeseen perustuvaa, imperialistisen ja koko maailman hegemoniaa tavoittelevan Amerikan johtamaa sotaretkeä muuta maailmaa vastaan ei saada pysähtymään eikä suunnanmuutosta kohti rauhaa ja rakentavaa yhteistyötä tehtyä. Yleensä totuus vasta luo sen tajunnanmuutoksen, joka aikanaan johtaa muutoksiin itse teoissa.



Torjunta ja kieltäminen – kaksi tajuntamme keskeistä pelottavan ja ahdistavan totuuden edessä käynnistyvää psykologista puolustusmekanismia (defenssiä) – näyttelevät nyt keskeistä roolia tuon tajuntaamme järisyttäneen ahdistavan tapahtuman edessä ja samalla estävät syvemmän perehtymisen siihen. Juuri siksi niin monet ovat valmiita pettämään itseään, uskomaan illuusioihin, luopumaan totuudesta.



Yleensä ihmistajunta toimii näin: se suojautuu liian suurelta ahdistukselta. Ja valtamedia, jonka pieni eliitti omistaa ja jota se käyttää taitavasti omien etujensa ja hegemoniansa edistämiseen, ruokkii tehokkaasti näitä ihmisten alkukantaisia psyykkisiä mekanismeja, jotka estävät totuuden esiin pääsyä heissä. Juuri siksi terrorismin pelkoa lietsotaan tarkoituksellisesti: jotta pysyisimme unessa emmekä etsisi totuutta tässä murhenäytelmässä.

Vähän väliä saamme lukea juuri valtamediasta myös naiiveja tarinoita (Grimmin veljesten satuja), joissa yritetään muuttaa fiktiota faktaksi ja joissa tiedemiesten ankarat ja fysiikan lakien alaiset todisteet yritetään 9/11:n osalta sivuuttaa tai unohtaa. Ikään kuin fysiikka 9/11:sen suhteen ei olisikaan mitään tositiedettä ja lopulta se tärkein asia, jota ei voida sivuuttaa vaikka se (myös tämän median mielestä) kaikissa muissa tieteen tapahtumissa on kiistaton ja ohittamaton perusta, auktoriteetti, johon koko käsityksemme maailmasta rakentuu.

Viimeisin lukemani ’Grimmin veljesten satu’ oli kuinka lentokoneiden alumiini ja palomiesten ruiskutusvesi olisivat muodostaneet yhdisteen, jonka edessä paksut teräspalkkirakenteet olivat voimattomia. Valokuvissa kuitenkin olemme nähneet kuinka palkit olivat pilkkoontuneet kuin moottorisahalla tai hitsausliekillä katkotuiksi pätkiksi, jotka sitten valmiiksi pilkottuina kiireesti kuljetettiin pois jonnekin Aasian maahan, ettei vain kukaan ehtisi niitä tarkemmin tutkia. Miksi oli niin kova kiire, kysyy talonpoikaisjärki.


Sitä seuratessa joutui vain hämmästelemään mihin huippusuorituksiin nykyinen räjähde- ja purkuteknologia pystyykään.

Sulaneen teräsmassan ja nanotermiitin löytyminen rakennusten pohjakerrosten jätteistä (jopa vielä viikkoja jälkikäteen!) on tietysti ehdoton tieteellinen todiste kaikkea sellaista spekulaatiota vastaan etteikö räjähteitä olisi käytetty, mutta sekään ei näytä totuutta pelkäävien tai sitä röyhkeästi omien etujensa takia vastustavien kelkassa olevan asia, joka pitäisi ottaa vakavasti.

Tuota torjuvaa ja faktoista piittaamatonta asennetta voisi verrata siihen, ettei ydinjätteen löytyminen Tsernobylin tai Fukushiman ympäristöstä suinkaan todistaisi, että siellä olisi ollut ydinvoimalaräjähdys.

Kumma kyllä, sitä ei silti kai kukaan epäile. Eikö se ole epäloogista ja outoa?

Ja jos tornit olisivat valuneet kasaan vain ylhäällä tapahtuneiden vaurioiden romahduttamina, niin alakerranhan olisi pitänyt ainakin pysyä viileämpänä, sanoo talonpojan järkikin. Mutta siellähän on täytynyt olla todellinen lämpöhelvetti.

Pelko saa uskomaan valheita


Luin juuri artikkelin, jossa amerikkalaiset psykologit ja psykiatrit toteavat, että 9/11:n epäily on terve psyykkinen ilmiö. Se kertoo, että oma tajunta toimii terveellä tavalla eikä ole totuutta (pelkoa) torjuvien mekanismien vallassa. Myöskään virallisen tutkintakomission monet jäsenet kuten eivät monet muutkaan viranomaiset usko hallituksen selityksiin. Sama pätee suureen osaan muuta maailmaa. Saksassa esim. valtaenemmistö kansasta ei usko enää tähän ’Grimmin veljesten satuun’.

Ihmistajuntaan ja mielenterveyteen perehtyneet psykologit ja psykiatrit, joista alla olevassa linkissä on hyvä video, kertovat, kuinka virallinen teoria voidaan osoittaa monilta osin valheelliseksi jo ihan ns. talonpoikaisjärjellä ja että ne, jotka siihen uskovat, ovat tajuntansa puolustusmekanismien vankeja (pelkonsa sellissä) eivätkä siksi pysty näkemään asioita sellaisina kuin ne ovat. He antavat huijata itseään myös muissa asioissa.



Myös sosiologit sanovat, että pelko saa ihmiset uskomaan valheita ja katteettomia uskomuksia 9/11:sta.


https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=YW6mJOqRDI4
https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=ilG8JLnnlJc#!
https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=m_FJJcQ6fGM
https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=gORu-68SHpE
https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=v4za9OSalz4
https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=bRtqPq0afqg
https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=f6JN9cwY_OE
https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=LPKq2K2dh6k
https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=B8ZYvPpBR2I
https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=GIfMw7mEDNk
https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=5Tey6xg8uqQ




BUSHIN VAALIMAINOS.


Imagem:President-Evil-2.jpg

Tiedosto:Bush bill slow.gif
Bushin arkipäivää.

Bush lähettää tervehdyksensä ihmisille.


Monille länsimaita pyörittävien psykosukujen kirjoituttamien historianselostusten mukaisen historianopetuksen saaneet ihmiset eivät ole perillä siitä, että Yhdysvaltojen rikkaimmat ja vaikutusvaltaisimmat suvut kannattivat eugeniikkaa ja rotuoppia täysin rinnoin kunnes Hitlerin tempauksen reperkussiot saattoivat sen huonoon valoon. 


Imagem:Bush animated.gif
Tässä on siis moneenkin kolkkaan internettiä tungettu raapustus.
"George Bush Junior sai kummatkin nimensä George Bush Seniorilta. Seniorin isä oli sodanjälkeinen senaattori Prescott Bush, ja isänisä sijoittaja, raskaansarjan mestarinyrkkeilijä George Herbert Walker, jolta presidentit perivät etunimensä (GW ja GHW Bush).

ملف:Georgeb.jpg
Tutkija, joka liittää Bushin suvun suoraan Natsi-Saksaan, on entinen Yhdysvaltain liittovaltion Natsien sotarikossyyttäjä John Loftus. Loftus jätti eläkevirkansa, mutta on senkin jälkeen jatkanut yksityisihmisten asianajajana “Natsi-metsästäjänä” Top Secret –tiedostoja koluten. Loftusin lupa vuotaa (“License to leak”) on johtanut Antifa-tyyppisten järjestöjen avoimiin kirjeisiin istuvalle presidentille. Nämä huolestuneiden kansalaisten kirjeet ovat osa Amerikan Situation Comic -politiikkaa.

ملف:Bush monkey.jpg
Loftus ja Aarons osoittavat, että Prescott Bushin yritystä tutkittiin vihollisen auttamisesta sotatilan aikaan. Syytökset viittaavat I.G. Farbeniin, Saksan kemikaali- öljy- yms. konserniin. Orjatyövoimaa käyttänyt yhtiö on tunnettu vammaisten eutanasia-projektin murhavälineistön skaalaamisesta suurempaan mittakaavan myöhemmissä saippuatehtaissa (hakusanoina tuotekehitysprojektissa mm. "hyönteismyrkky", "sinihappo" jne.) Nihilistiset yhtiöt antoivat kokonaan uuden merkityksen käsitteelle kierrättäminen, oli sitten kyse kalkista, hamppuköydestä, saippuasta tai hammaspaikoista. 

Imagem:Bush-telefone.jpg


“The Consolidated Silesian Steel Corporation” ja “Upper Silesian Coal and Steel Company” sijaitsivat pahamaineisimmalla kivihiilen ja polttoaineen louhintaalueella, - Auts! -vitsissä.

Prescott Bushin syytetään nousseen “United Service Organizationin” puheenjohtajaksi ja rahoittajaksi 1942, joka osti $33 miljoonan taalan viihdytyspaketilla Liittoutuneiden rintamajoukkojen suosion ja synninpäästön.

Samana vuonna 18-vuotias George Bush hylkäsi suunnitelmansa Yalessa ja ryhtyi vapaaehtoisena hävittäjälentäjäksi Japania vastaan. Samaan aikaan kuin poika pelasti isänsä mainetta Amerikan maan nuorimpana taistelulentäjänä ilmeisen itsetuhoisuuden tunnelmissa, syytti maan hallitus hänen Prescott-isäänsä natsi-järjestöjen maanalaisen toiminnan pyörittämisestä Amerikassa. 




Senaattorina Prescottin pilkka oli profetaalista pojanpojan kohtalolle sittemmin.

File:Bush che mangia un gattino.jpg

Imagem:Bushsugandoademocracia.jpg
Media kiinnitti huomiota mm. Prescottin äidin dokumentoimaan poikansa kirjeeseen WWI:n Euroopan rintamalta: Prescott kertoo kirjeessä äidilleen, miten oli pelastanut mm. Englannin pääministerin ja Ranskan presidentin hengen poterossa, lyömällä poteroon heitetyn kranaatin takaisin kivääriänsä baseball-mailana käyttäen.

File:George W. Bush 4.jpg
Mitä taas Prescottin appeen George Herbert Walkeriin tulee, hänen syytetään olleen Hitlerin voimakkaimpia rahoittajia USA:ssa, alkaen “kapakka-vallankumous”-farssista 1924. Walker-apu saapui tehokkaimmalla hetkellä rahan historiassa. Tuolloin kotimaan valuuttaa tarvittiin Saksassa aamulla kassillinen, iltapäivällä kottikärryllinen maitopullon ostoon.

File:Bush lancio scarpa.gif
V. 1923 inflaatiossa ulkomainen valuutta oli ratkaisevaa, sillä 1.11. yksi USA:n dollari maksoi 130 miljardia Saksan markkaa, mikä kulutti kaikki keskiluokan säästöt. SA:ssa oli 350 000 miestä – ja heille piti maksaa toisin kuin partiopojille. Saksan teollisuuspohatta Fritz Thyssen voitti liike-elämän johtajien myötätunnon Hitlerille kommunistien pelossa. Thyssen loikkasi sodan aikana Sveitsin kautta Ranskaan ja hänen nimissään painettiin 1941 Englannissa kirjaa “Minä maksoin Hitlerin” – jossa kuitenkin tunnustetaan vain mitätön 1 miljoonan Saksan markan summa.

Presidenttien isät olivat syytösten mukaan Thyssenin keskeisiä liikekumppaneita ja rahanpesijöitä. Siis jo ajalla ennen pakkosterilisaatio-lakien iskeytymistä liki kaikkien länsimaiden eettis-ihanteellis-pragmaattiseen lainsäädäntöön eugeniikan biolegislaation kulta-aikana (Suomessa 1935 ja voimassa 1973 saakka).

Dosya:Euros.jpg
Internettonttu tietää kuitenkin jo Prescottin isän Samuel Bushin toimineen Ensimmäisen Maailmansodan aikaan Remingtonin asetehtaan Euroopan edustajana, sen lisäksi että hän piti aikansa tavan ja Aku Ankka -sarjojen mukaisia näyttelyjä alempien ihmisrotujen edustajista häkeissä.

Dosya:Bush5.jpg
Samuel Bushin Freak show oli teksasin suosituin tivoli. Keskiajan inkvisition rovioissakin valoisin puoli on yleensä unohdettu: Kansa nautti kovasti julkisista teloituksista ja huuteli kekseliäitä kommentteja kuolevien sielujen edesottamuksille. Huvipuiston edelläkävijä oli rahvaan rovio.



Bushilla on kirja vielä väärinpäin, mutta Bush opettelee lukemaan.


Juuri Loftus ja Aarons edustavat tutkijoita, jotka toivat Sveitsin pankkien verirahan pesun päivänvaloon. Myöskään Ruotsin rooli Natsi-Saksan pitkän jänteen aseistajana ei ole salaisuus muualla kuin Pohjoismaissa. (Raoul Wallenbergistä, suvun valkoisesta lampaasta, on esitetty Ruotsin mediassa arviolta 3000 dokumenttia.)

Esse non videri: kirjassaan Peittelyn taito Aalders ja Wiebes syyttävät Ruotsin suurinta liikepankkia Bushia ja Walkeriakin tiiviimmästä rahanpesusta IG Farbenille. Stalin-lempinimi tarkoitti terästä – mutta Hitlerin teräs ja kuulalaakerit perustuivat ruåtsalaiseen laatuun. 


圖像:布希x金正日.jpg

On dramaattista että Simon Wiesenthal on elänyt sadan vuoden ikään 44 kg kokemuksen jälkeen.

圖像:冰冰登與屌布殊的秘密情史.jpg
Hän lopetti jahtinsa ja kaikki Wallenbergiä ja Natsi-Saksan ydinaseen raskasta vettä koskevat tiedot on pitänyt saada Ruotsin ulkopuolelta. Vastaavalla tavalla myös Suomessa SSS:n (Suomalais-Saksalainen Seura) ja SVL:n (Suomen Valtakunnan Liitto) dokumentit on hävitetty. Luottamusta herättää kuitenkin se, että Suomen Valtakunnan Liiton perustuskirjan allekirjoittaneista oli puolet professoreita ja dosentteja. Käytännössä järjestössä oli mukana yli puolet Suomen akateemisista viranhaltijoista.

Vuonna 1910 USA oli johtava eugeniikkaa kehittänyt ja kampanjoinut, valistunut maa. Eugeniikka oli jalo oppi, itse sanankin oli keksinyt Charles Darwinin serkku, sormenjälkitestin kehittänyt Sir Francis Galton kirjassaan Inheritary Genious ("Sukumme nerot"). Monin paikoin amerikkalaisissa puistonpenkeissä luki Whites only, vaikka sisällissota oltiinkin käyty puoli vuosisataa aiemmin orjuuden lopettamiseksi.

Heikot suvut oli tarkoitus steriloida ja näiden sukujen sukunimet luetteloitiin kansakoulun koulukirjoissa taulukoihin osavaltioittain. Tutkimusta rahoitti myös hyvin tunnetut suvut kuten Harriman, Garnegie tai Rockefeller. Vuoteen 1924 mennessä Eugenics Record Office:en oli talletettu 750 000 datakorttia perinnöllisyystutkimusta varten.

Mein Kampf kirjassa siteerataankin USA:laista eugeniikkaa, sillä tutkimusta teki mm. huippuylipistot Stanford, Yale, Harvard ja Princeton. Rockefeller-säätiö rahoitti myös 20-30 luvuilla Keisari Wilhelm -instituutin antropologian, perinnöllisyystieteen ja eugeniikan laitosta. Rockefeller-säätiön Saksassa ollutta toimintaa koordinoi psykiatri Ernst Rüdin, Eugen Fisher ja Otmar von Verschuer, joiden mielestä ilmeisesti Adolf Hitler ymmärsi parhaiten heidän koulukuntaansa. Armomurhaaja Rüdin valittiinkin 1932 Eugeniikan-liiton johtajaksi.

Kun Hitleristä tehtiin valtakunnankansleri, sanoi Goebbels, ettei heitä viedä pois valtioneuvosto talosta kuin jalat edellä. 

Plik:Most wanted.jpg

Näissä merkeissä, demokratian saavutettua lakipisteensä ja Hitlerin tultua arvottua voittajaksi demokraattisissa vaaleissa, tuli ko. Rüdinista rotupolitiikan pääarkkitehti. 


Tekopyhyys on pyhyyden lajeista tutkitusti jaloin ja tästä esimerkkinä voisi mainita suomalaisen syntymäkuulovammaisten naimisiinmenon kiellon, joskin ilman sterilointia vuoteen 1973 saakka."




https://www.youtube.com/watch?v=DWiJPeGtxQ0




Yhdysvaltain elintarvike- ja lääkeviranomaiset suhtautuivat alun perin nihkeästi aspartaamin hyväksymiseen. Aspartaamin patentti oli yhdysvaltalaisen lääkejätin Searlen hallussa. Searle teki ensimmäiset kokeet aspartaamin turvallisuudesta omissa laboratorioissaan. Ne kokeet ovat yhä yksi tärkeimmistä todisteista aspartaamin käyttöä vastaan. Kaksi Searlen  omaa tiedemiestä pyrki virallista tietä vaikuttamaan siihen, ettei aspartaamia hyväksyttäisi, koska he olivat huolissaan sen terveysvaikutuksista.



Donald Rumsfeld houkuteltiin tuolloin Searle-yhtiön toimitusjohtajaksi. Hän vaikutti poliittisilla suhteillaan siihen, että huolimatta hälyttävisätä tutkimustuloksista aspartaami hyväksyttiin yhdysvalloissa.


Tutkimuksissa on havaittu, että jo pienikin määrä aspartaamia aiheuttaa muutoksia rottien aivolisäkkeissä. Aspartaamin puolustajat totesivat, etteivät rottakokeet todista mitään ihmisistä.


On havaittu tilastollisesti merkitsevää nousua pahanlaatuisten kasvainten ja leukemian määrissä, kun koerotille annetttiin ravinnossa erilaisia määriä aspartaamia. Tutkijat arvelevat, että syöpäkasvainten ja leukemian saattaisi olla yhteydessä aspartaamin sisältämään metanoliin, joka niin hiirten, kuin ihmistenkin elimistössä muuttuu formaldehydiksi.

Tällä hetkellä turvallisena pidettynä aspartaamin päivittäinen saantimäärä (ADI) on 40mg painokiloa kohti. Keskimäärin tämä tarkoittaa 6- vuotiaalle noin 600mg päivässä.

Mutta kuinka moni keinotekoisten makeutusaineiden käyttäjä oikeasti teitää, mikä on hänen päiväsaantinsa?
Kuinka moni kevytpepsin juoja ja aspartaamijogurtin syöjä tai keinotekoisesti makeutettujan hera- tai muun proteiinivalmisteen syöjä tarkkailee päivittäistä saantiaan ja kirjaa ne ylös, jotta havahatuu sitten, kun yläraja lähestyy?"
Mihin tästä päädytään?

Yritysten ahneudesta johtuen tulee melko selväksi, että kaikki elintarvikkeet tulevat myrkylliseltä joutomaalta, johon kukaan meistä ei voi luottaa. Meidän pitää tukea paikallisia maatiloja ja muuttaa ravintomme tuotanto takaisin kestävän kehityksen viljelytekniikoihin, jotka hyödyttävät väestöä ennenmminkin kuin vahingoittavat sitä.

Jos edelleen kulutat prosessoitua ruokaa, jossa on keinotekoisia makeutusaineita, pelaat uhkapeliä pitkäaikaisterveytesi ja hyvinvointisi kustannuksella. Ei ole mitään yrityksiä, jotka palvelisivat maataloutta, ja johon voitaisiin luottaa yleisen terveyden henkivartijana, ja säätelyvirastot, jotka vastaavat julkisesti tästä mandaatista, ovat samassa veneessä heidän kanssaan. Mihin näin joutuu siis elintarviketeollisuuden turvallisuus? Luulen sinun pystyvän kuvittelemaan sen.


Artikkelin kirjoittaja Marco Torres on erikoistutkija, kirjoittaja ja terveen elämäntavan kuluttaja-asiamies. Hänellä on oppiarvo julkisesta terveydestä ja ympäristötieteistä ja hän on asiantuntijapuhuja sairauden ennaltaehkäisemisessä, ympärisömyrkyissä ja terveyspolitiikassa.. 


Geenimanipuloitujen elintarvikkeiden merkitsemistä vaatinut prop 37 laki kaadettiin äänestyksellä Kaliforniassa, kun 53 % äänestäjistä olivat sitä vastaan. Näin ollen elintarvike ja myrkytysvirasto MONSANTO ja heidän muut monikansalliset kätyrinsä poistuivat erästä voittajina. Sillä tähän prop 37 lakimuutosta vastaan taisteluun upotettiin useita miljoonia näiden paholaisfirmojen puolelta. Voidaan kuitenkin hyvin todennäköisesti todeta, että äänestystulos oli fiksattu kuntoon, jotta lopputulos miellyttäisi psykoglobalisti-sakkia.




Maailmalla levisi tämän vuoden puolella nämä kauhistuttavat kuvat koe-eläin rotista, joille oli tarkoituksella syötetty geenimanipuloitua maissia ja kasvaimet syntyivät niiden johdosta. Kuvassa oleville koe-eläinrotille oli syötetty geenimanipuloitua maissia ja tulokset olivat hätkähdyttävät. Samoin myös koe-eläinrotat saivat myös Monsanton Roundup hyönteismyrkystä syöpäkasvaimia.

Tähän myös Monsanto pyrkii meidän ihmisten kohdalla ja me elintarvikkeiden ostajat olemme näille globalisteille aivan samalla tavalla koe-eläimiä missä rotatkin. Kun vain tässä tapauksessa kyse on maailmanlaajuisesta valtaväestön eliminoinnista ja eugeniikasta.

Monsanton Roundup hyönteismyrkyllä myrkyttämiä elintarvikkeita aletaan myös myymään Suomessa sekä myös lihatuotteet muuttuvat ensimmäkseen geenimanipuloiduiksi, sillä että karjalle syötetään tästedes vain GMO-rehua. Joten sitten nämä GMO-siirtogeenit siirtyvät eläimeen ja eläimen kautta ihmiseen.

Suomen rehu, että Raision tehdas ovat siirtyneet jo tämän kevään aikana käyttämään geenimanipuloitua soijaa. Suomen rehun tehtaalla geenimuunneltu soija on otettu käyttöön rehun valmistuksessa. Kun taas Raision rehun tehtaalla geenimuunnteltu soija on otettu käyttöön sika- ja siipikarjarehuissa.'


https://www.youtube.com/watch?v=PlGzvBd8xOg


Syynä ovat tehtaiden mukaan muuntelemattoman soijan kalliimpi hinta ja heikentynyt saatavuus, eli näin se Monsanton elintarvikemafia saa haluamansa läpi ja on aloittanut nyt laajamittaisen maailmanlaajuisen ihmisten myrkytyskampanjan, jossa väestö sairaiksi heidän ruokapöydissään.



Geenimuunneltua rehua siis syötetään nyt karjalle ja sillä heikennetään sika sekä siipikarjan immuniteettijärjestelmä ja kaikki eläimiin tarttuneet sairaudet sekä bakteerit leviävät tuotannon mukana näihin kaupan hyllylle päätyneisiin lihatuotteisiin. 



Mutta vaikka olisit vegaani, eli kasvissyöjä niin edelleenkään et ole turvassa Monsanton myrkytyksiltä koska Roundup-tuholaismyrkkyjä taas ruiskutetaan kaikkiin ei luomuvihanneksiin.



Joten luomuruoka on enää ainoa terveellinen vaihtoehto ja senkin kieltämiseksi juonitellaan vaikka minkälaisia lakeja tuolla maailman kulisseissa tällä hetkellä. Tämä on jo siis eräänlaista biologista sodankäyntiä kaikilla mittapuilla mitattuna.

Geenimuuntelun teho on jo testattu koe-eläinrotilla ja kuten kuvasta näkee niin geenimanipuloitua soijaa saaneet GMO-rotat olivat saaneet isot kasvaimet tämän geenimanipuloinnin seurauksena, joten ainakin Montanton omistajien mielestä homma siis toimii, kun se kerta syöpää aiheuttaa.

On järkyttävää vielä huomata kuinka tiedeuskovaiset ja useat tiedelehdet ylistävät nyt tämän geenimanipuloinnin innovaatiota ja saarnaavat siitä ympäri maailman, että tämä pelastaa vielä nälänhädän maailmasta.

Mutta nyt viimeistään olisi aika jokaisen tulla pois sieltä laatikosta ja nähdä, että geenimanipulaatio ja Monsanto yhdessä on äärimmäisen vaarallinen kaksikko, josta olisi päästävä eroon nyt koko maailmassa ja Unkari laittoi tuulemaanjo tänä vuonna polttamalla useita Monsanton geenimanipuloidulle maissille kuuluneita peltoja.



Lähde: http://www.iltalehti.fi/uutiset/2013071517265251_uu.shtml
http://www.realfarmacy.com/hungary-destroys-all-monsanto-gmo-corn-fields/
Monsanton Roundup-kasvimyrkkyjen vaarallisuus ja sen vaikutukset ollaan salattu myös Suomessa, jotta ihmiset eivät pääsisi jyvälle miten heitä myrkytetään elintarviketeollisuuden toimesta.

Yhdysvalloissa tiistaina Huffington Postissa julkaistussa raportissa kerrotaan, että Suomessakin käytössä olevan kasvimyrkyn vaarallisuus on salattu koko Euroopan Unionissa sekä Yhdysvalloissa. Raportin mukaan EU:n komissio on tiennyt maailman eniten myydyn Roundup torjunta-aineen vaaroista jo vuodesta 2002 lähtien.
Tutkijat havaitsivat, että glyfosaattia kestävä geenimuunneltu vilja aiheuttaa myös keskenmenoja maatilojen eläimille. Viljan oheen on kytkeytynyt aiemmin tuntematon taudinaiheuttaja, jonka elinolot tämä Monsanton Roundup kasvimyrkky mahdollistaa.
Huffington Postin mukaan Roundup-kasvimyrkkyä valmistava Monsanto ajaa parhaillaan EU:n parlamentissa läpi geenimuunnellun viljan kasvattamista sallivaa lainsäädäntöä. Raportin julkaisi Earth Open Source niminen järjestö, joka pyrkii edistämään kestävää ruuan tuotantoa.

Monsanton Roundup-tuholaismyrkyn salaaminen EU:n sekä Yhdysvaltain sisällä johtuu siitä, että kyseinen elintarvikkeiden myrkyttäminen on osana YK hanketta agenda 21, jonka päätarkoitus on depopulation, eli maailman väestön vähentämisoperaatio.

Yhdysvaltain Georgiassa sijaitsee jo tällainen tuntemattomien syvällä  lusiferistisessa pimeydessä  rypevien  ökyrikkaiden yksityishenkilöiden pystyttämä Georgia Guidestones graniittimonumentti Elbertin piirikunnassa, johon on kirjoitettu että maailmassa tulisi olla vain 500 miljoonaa ihmistä, jotta täällä psykosakki pystyisi paremmin hallitsemaan 500 miljoonaista sirutettua orjaluokkaansa.

Tämä kyseinen teksti muistuttaa hyvin paljon sitä maailman valtapsykosakin suunnitelmaa uudesta maailmanjärjestyksestä samanlaisine depopulaatiohankkeineen.

Yksi depopulaatiohanke joka on jo käynnissä on tämä elintarviketeollisuuden myrkyttäminen Monsanton toimesta sekä myös näiden lukuisten yksityisten suihkukoneiden suorittamat kemikaalisuihkutukset (Eng. chemtrails), jolla myrkytetään ilmakehään monia myrkkyjä ihmisten hengitettäväksi.

Mutta myös yksi väestön vähennysmuoto on myös rokotukset, koska niillä saadaan heikennettyä erityisesti nuoremman valtaväestön immuniteetti.

Jokainen pystyy suojautumaan Monsanton myrkytykseltä käyttämällä enemmän orgaanisia elintarvikkeita, eli luomua ja vaikka se on kalliimpi vaihtoehto, niin terveys kannattaa kuitenkin pistää etusijalle näiden myrkytettyjen halvempien elintarvikkeiden sijaan.

Lähde:
Monsanton ainoa poliittinen agenda on sama kuin YK:n agenda 21, eli depopulaatio. Eli siis maaplaneetan massaväestön eliminointi ja se käy kyllä helposti geenimanipulaatiolla, kun saadaan myös väestö sitä mukaa steriiliksi, eli eivät tuota enää jälkikasvua.
Äskettäin maailmalla tuli julki kuinka Monsanton geenimanipuloitua maissia syöneet rotat olivat saaneet useita kymmeniä kasvaimia. Tämä todistaa sen, että geenimanipuloinnin tarkoituksena ei ole suinkaan vähentää nälänhätää maailmalla, vaikka Monsanto sitä jatkuvasi tällä verukkella perustelee.

Geenimanipuloitujen elintarvikkeiden tarkoitus on vain heikentää maailmanväestön terveyttä entisestään ja oikeastaan tällä keinoin pyritään harventamaan väestöä hinnalla millä hyvänsä.

Geenimanipulointi otti nyt suuren asekeleen kohti globaalia massaväestön myrkytystä, sillä Monsanto on onnistunut nyt EU:n yhteislobbauksella saamaan myös Suomessa useat lihantuottajat siirtymään geenimanipuloidun rehun käyttöön. Tämä siis tarkoittaa sitä, että esim. geenimanipuloitua soijaa syövät eläimet saavat samoja tauteja kyöten syöpää, kuin nämä geenimanipuloidut koe-eläimet ja automaattisesti kun ihmiset sitten syövät vakavasti sairastuneiden eläimen lihaa, niin se ei voi olla vaikuttamatta myös ihmisiin.

Kuvassa oleville koe-eläinrotille on syötetty geenimanipuloitua maissia ja ne aiheuttivat laajoja syöpäkasvaimia. Nyt kohta maailman väestö - poislukien psykosakki, joka pääsee seuraamaan kuinka ihmiset tulevat seuraavaksi koe-eläimiksi geenimanipuloinnille.

Suomalaisista liha-alan yrityksistä nyt Tapiola, Pajuniemi ja Kivilylä ovat ilmoittaneet, että heidän sopimustuottajat eivät käytä GMO-rehua. Saarioinen on myös kertonut, että gm-rehua ei ole käytetty heidän broilerituotteissa. Snellmanin myymä sian- ja naudanliha on Snellmanin mukaan GMO-vapaita. 

GM-rehua saattaa olla käytetty Atrian, HK:n, Järvi-Suomen portin ja Poutun tuotteissa. Painotettakoon vielä, että myös useat Rainbow merkkiset lihatuotteet ovat HK:n valmistamia.

Lisäksi myös nykylainsäädännön mukaan kenenkään liha tai kananmunientuottajien ei tarvitse merkitä pakkauksiin, että onko ne geenimanipuloituja.

Valio ja Satamaito ovat sopineet, että lypsykarjalle ei syötetä gm-rehua.
Suomen rehu ilmoitti maaliskuussa 2013, että se alkaa käyttämään geenimanipuloitua soijaa sikojen ja siipikarjan rehuissaan. LSO aloitti gm-soijan maahantuonnin jo vuonna 2007.


Eurooppaan tuotava geenimuunneltu soija on muokattu kestämään rikkaruohontorjunta-aineita. EU-maihin on sallittua tuoda Monsanton glyfosaatin kestävää Roundup Ready soijaa sekä Bayerin gm-soijaa, joka kestää glufosinaattia.
Atria sekä Snellman jäivät jo aiemmin tänä vuonna kiinni naudanpaistijauheliha-pakkausten sisältömäärien väärentämisestä ja ilmoittivat pakkausselosteessa todellisen lihan osuuden tahallisesti väärin. Lihaosuus oli pakkauksessa esim. 70 % ja todellisuudessa se oli vain 5% jne. Eli tästä siis huomaamme sen, että elintarviketeollisuuteen ja näihin valmistajiin ei oikein tänään kuluttaja voi oikein luottaa, koska kusetus näyttäisi olevan ainoa markkinoinnin elinehto.

Haluaisin myös painottaa, että myöskään vegaanit eivät ole turvassa geenimanipuloinnilta, sillä kaikki vihannekset jotka eivät ole luomuja saattavat olla ihan yhtä samalla tavalla myös geenimanipuloituja ja tästä syystäkin luomuvihannesten saatavusta pyritään koko ajan heikentämään ja lopulta jopa kieltämään niiden myynti kokonaan. Koska tämä, että nyt nämä geenimanipuloinnin salat tulevatkin julki ja ihmiset alkavat tajuamaan miten vakavasta asiasta tässä nyt on kysymys, että nämä Esko Valtaojat voivat kyllä painua muualle saarnaamaan geenimanipuloinnin nerokkaista innovaatioista, jotka pelastavat nälänhädän.

Tämän Rockefellerien  Monsanton salainen poliittinen agenda ei ole pelastaa maailmanlaajuista nälänhätää tällä laajamittaisella geenimanipulaatiolla, vaan se on osa YK:n agenda 21:stä, joka tarkoittaa koko maailmanväestön depopulaatiota.
Bilderberg-sakin päättämällä talouskurillakin nimenomaan tapetaan ihmisiä, valtaväestöä, ja nuo 27% työttömyyslukemat Kreikassa ja muissa EU:n kriisimaissa ovat mitä puhtainta eugeniikkaa ja sen myös tietävät jokainen ylempi "eliittitason" ministeri tässä maassa, mutta se ei ole valmis tekemään asian parantamiseksi mitään.

Suomea viedään yhtä lailla lopulliseen tuhoon niin kauan kuin Suomen valtio pidetään kiinni EU:ssa ja parhaillaan psykosakki juonittelee EU:n yhteistä liittovaltiohanketta kansojen selän takana.


Maailman väestö kun tulisi saada laskettua vain 500 miljoonaan, niin siitä voi jokainen laskea, että millainen matka salaisella psykosakilla on tämän tavoitteen toteutumiseen ja eräiden psykosakin ajatushautomoiden kuten kolmensadanmiehen komitean suunnitelmissa 2050 tämä 500 miljoonaa ihmistä olisi enää jäljellä. 

Suurimpia viljelyskohteita GMO-tuotannossa ovat maissi, soija ja rapsi. Suurin osa niistä tuotetaan Yhdysvalloissa.

Esim. aamiaismuroista löytyy Monsanton geenimanipuloitua maissia ja näitä aamiaismuroja myydään myös meillä Suomessa.

Monsanton geenimanipuloitu maissi on kuitenkin jo ehditty kieltää mm. Saksassa ja Ranskassa, mutta ei Suomessa, koska
Jyrki Kataisen (kok) hallitus on antamassa asetusta, joka estää maataloustilojen siirtymistä luomutuotantoon, sanoo keskustan kansanedustaja Jari Leppä. Hän on eduskunnan maa- ja metsätalousvaliokunnan puheenjohtaja. Kysy itseltäsi: "Mitä Jyrki Katainen saa tästä henkilökohtaisesti?" 



Olisikohan oikea vastaus: "KÄTEISTÄ!"

Valmisteilla oleva asetus on jo yleisesti tiedossa, mutta hallitus ei reagoi asiaan millään lailla. Asetuksella estetään uusien maatalouden ympäristötukisitoumusten tekeminen tänä ja ensi vuonna. Käytännössä tämä estää kannattavat sukupolvenvaihdokset maatiloilla, Leppä lisää.

Keskustan eduskuntaryhmän puheenjohtaja ja luomuviljelijä Kimmo Tiilikainen määrittelee hallituksen toiminnan lyhytnäköiseksi.
Hallituksen ohjelmaan on kirjattu luomu- ja lähiruoan kääntäminen vahvaan nousuun Suomen maatalouspolitiikassa. Nyt hallitus ampuu omia tavoitteitaan alas. Luomualan kasvua vaikeutetaan ja uusien luomuviljelijöiden tulo alalle estetään.

Monsanto on maailman salaisen korporaatiosakin käsikassara joka ajaa ennenkaikkea lääketeollisuuden korporaatioiden etuja ja siihen kuuluu etunenässä kaiken luomutuotannon alasajo. Koska luomuruoka uhkaa jo lääketeollisuutta ja mm. verenpainelääkkeet sekä niihin liittyvä ääretön bisnes heikkenee jos kansat alkavat tajuamaan, että heitä on jatkuvasti kusetettu ravintosuosisusten kautta mm. valehtelemalla luomuruoasta olematta kertomatta sen terveydellisistä vaikutuksista ollenkaan.
Sen sijaan Monsanto pyrkii laaja-alaisesti soluttautumaan jokaiseen maailman valtioon ja lobbaamaan sinne geenimanipuloitua tuotantoa sekä pakottamaan viljelijät käyttämään useita myrkyllisiä kemikaaleja jotta näiden maiden väestö saadaan tällä tavalla sairaaksi ja tätä kautta riippuvaiseksi lääkkeistä.

Suurien väestöjen eliminointi tapahtuu koko ajan ja se on targetoitu jokaisen meidän ruokalautaselle. Koska hyvin harva meistä edes tiedostaa mitä me suuhun pistämme.

Tästä näemme sen mitä Suomen kokoomus välittää Suomen kansan terveydestä? Sillä miten tällaiset vallassa olevat killuminazipsykoille liputtavat  ymmärtämättömät pystyisivät valvomaan Suomen kansan puolia ja etuja.
Kansan pitäisi viimeistään tässä vaiheessa herätä mutta se on edelleen nukutetty tiiviisti median ja keinoviihteen avulla vaikka murto-osa on herännyt.

Eduskunta on lyönyt läpi lain, joka oikeuttaa alentamaan keskeyttäneiden opiskelijoiden toimeentulotukea 40 % joka tekee näin ollen 419 EUR suuruisesta toimeentulotuesta 253 euroa pois. Eli näiden syrjäytyneiden nuorien pitäisi pärjätä 166 eurolla/kk.





Ensinnäkin on tehtävä selväksi, että tämän muutoksen takana ei ole SATA-komitea vaikka näin julkisesti esitetään.

Rahasta ja valtion säästötoimista tämä ei myöskään ole kiinni, sillä kuten kaikki muistavat, niin Kreikan apupakettiin otettiin useita miljardeja valtion kassasta.
Portugalin apupakettiin otettiin useita miljardeja jälleen valtion kassasta ja tullaan ottamaan muidenkin euromaiden kohdalla.

Tämän järjettömän lakiuudistuksen takana on euroopan unionin asioita hoitava salaisen maailmanhallituksen kerho nimeltä Bilderberg-ryhmä, jossa rosvopsykosakki suunnittelee joka vuosi mitenkä edetään uuden maailmanjärjestyksen toteutuksessa.
Rockefellerin perustama Council For Foreign Relations (CFR)  sekä Trilateral Comission on taas keskittynyt enemmän Yhdysvaltoihin. Mutta kolmensadan komitea (Committee of 300) on jo sellainen psykojen konnakerho, että sinne ei enää millään YLE:nkään rivijournalistilla ole asiaa. Koska tuolla tehdään erittäin brutaaleja päätöksiä maailmanpoliittisista asioista kuten esim. Afrikkalaiseen sekä Aasialaiseen väestöön kohdistuneita väestön eliminointisuunnitelmia mm. biologisilla aseilla. Vaikkakin sitäkin esiintyy nyt, että Monsanto aikoo pakottaa koko Afrikan maanviljelijöiden käyttää vain Monsanton siemeniä, joista syntyy yli 80% huonompi sato kuin täysin luonnonmukaisista jyvistä.

Kuitenkin tässä alle 25-vuotiaiden toimeentulotuen leikkauksessa on käynnissä tällä hetkellä rikollisen maailmanpsykosakin (illuminati) väestönvähennykset ja ne käsittävät useita eri hankkeita kuten esim. nollakasvu ja juuri tämä äsken tapahtunut alle 25-vuotiaan väestön oikeusmurha kuuluu tähän.

Koska nollakasvussa massatyöttömyyden lisääntyessä on tarkoitus saada tämä väestöluokka syrjäytymään ja ajaantumaan aina rappioalkoholismiin, joka johtaa sitten itsemurhiin jne. Mutta tässä tapauksessa tämä väestöryhmä ollaan kohdistettu erityisesti nuoriin ja alle 25-vuotiaisiin, koska heidän niskassa on tämänkin maan tulevaisuus, niin nämä globalisteihin kuuluvat psykokonnat haluavat kohdistaa nämä tuhotoimet heihin tästä syystä.

Virallisesti tämä väestöneliminointihanke kulkee nimellä "Global 2000" ja sen tulokset näkee suoraan tilastonumeroina itsemurhatilastoissa joissa suorastaan köyhyys/syrjäytyminen/työttömyys/rappioalkoholismi ja huumeiden käyttö kulkevat kaikki käsikädessä.

https://www.youtube.com/watch?v=PlGzvBd8xOg


Näillä globalisti psykoilla onkin nyt useita maailmanlaajuisia projekteja jonka motiivina on suuren väestön eliminoiminen ja se tapahtuu mm. elintarviketeollisuuden myrkyttämisellä ja sitä ohjaa sekä hallitsee Monsanto , joka tätä nykyä on lyöttääntynyt yhteen XE/Blackwater organisaation kanssa, joka on tätä nykyä maailman suurin palkka-armeija.
Kyseessä on sama taho joka oli Irakissa useiden veristen massamurhien takana ja heidän suurin toimeksiantaja on USA:n salainen tiedustelupalvelu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti