Sivun näyttöjä yhteensä

maanantai 18. elokuuta 2014

NWO 4

Lääkäri nimeltään Lawrence Dunegan pääsi vuonna 1969 kuuntelemaan Pittsburghin Pediatric Societyn salaista luentoa, jossa kerrottiin tulevan eliitin toteuttaman uuden maailmanjärjestyksen tavoitteista. 

Dunegan joutui olemaan asioista vaiti pitkään, kunnes vuonna 1988 kirjoitti kirjan The New Order of Barbarians, jonne kokosi tuolloin vuonna 1969 salaisella luennollaan kuulemat asiat ja muistiinpanot.
Koko englanninkielinen kirja löytyy myös internetistä pdf-linkin alta: http://uscl.info/edoc/doc.php?doc_id=89&action=inline 



LATAA ITSELLESI HETI TÄMÄ VIDEO!





Lasten hankkiminen kielletään

Lawrence Dungan kuuli jo tuolloin vuonna 1969 suljettujen ovien takana pidetyllä luennolla, että kuinka maailman väestön ei olisi enää jossain vaiheessa tulevaisuudessa oikeutta hankkia lapsia. Sillä koko perhe instituutio hajoitettaisiin ja jos asiaa nyt katsoo esim. lisääntyvien YH-äitien ja isien sekä uusperheiden kautta, niin suunnitelma on edennyt jo eteenpäin.






Nuorten seksuaalivalistus ja lisääntyminen 
Nuorille peruskoulussa suunnattu seksuaalivalistus tulisi ajan mukaan lisääntymään ja vietäisiin lopulta jopa esikouluihin asti. Teiniraskaudet tulisivat lisääntymään huomattavasti. 
Avioliitto instituution ei enää katsottaisi kuuluvan tulevaisuuden seksuaalivalistuksen yhteyteen. Samoin abortti tultaisiin sallimaan myöhemmin.


Perheiden lakkauttaminen 

Perheiden tarpeellisuus ei enää tulevaisuudessa olisi tarpeellista ja maksimimäärä lapsia jota enää sallittaisiin myöhemmin olisi enää 2 lasta.

Tästä kehityksestä nähtävissä on yhä suurempi lastensuojelun lapsikauppa mafian lisääntyminen, jossa lapset kidnapataan valtiolle yhä älyttömin perustein. 

Kaikki tämä on lapsen kehitykselle äärimmäisen vaarallista, koska siinä on tarkoitus murtaa lapsen tahto ja näin jos hänet erotetaan perheestä ja vangitaan lastenkotiin, niin se vastaa lähes vankilamaisia vapaudenriisto olosuhteita ja tämä onkin tuon koko lastenkoti instituution alkuperäinen tarkoitus.  

Työelämään keskittyneiden perheellisten miesten aika kuluisi enemmän töissä ja työmatkoihin menisi myös yhä enemmän aikaa, joka heikentäisi perheiden sisäistä kestävyyttä.

Tämä johtaisi lisääntyviin avioeroihin ja perheiden hajoamisiin.




Eutanasia sallituksi 
Eutanasia tultaisiin lopulta sallimaan kaikkialla ja kaikki jotka kokevat itsensä tarpeettomiksi olisi oikeutta kuolla eutanasian kautta.




Julkinen terveydenhoito alas
Julkiset terveydenhoitopalvelut tultaisiin lopulta lakkauttamaan koko maailmassa. 
Tähän suunnitelmaan kuuluu myös yksityisten lääkäreiden vastaanottojen lakkauttaminen, koska yksityiset lääkärit saattavat antaa oikeanlaista hoitoa, joka taas on vastoin BIG PHARMA:n valtaväestöä sairastuttavaa linjaa.





Elintarviketeollisuuden muuttaminen terveydelle vaaralliseksi 

Kuten jo roskaruokateollisuus osoittaa, että eliitin luoma roskaruoka on jo saavuttanut suuren roolin nykyisen sukupolven heikentyvässä terveydessä. 
Tähän on viime vuosina tullut mukaan valtaväestöä steriloiva geenimanipulaatio, joka on osa YK:n agenda 21:n eugeniikkaa.  Mutta julkisessa mediassa GMO-tuotteet perustellaan nälänhätä propagandalla. EU:n ja USA:n välisessä salaisesti juoniteltavassa vapaakauppasopimuksessa geenimanipulaatio näyttelee suurta roolia.



Kirjastojen hävittäminen
Kirjastot tultaisiin hävittämään lopulta yksitellen ja tiedon haku tehtäisiin mahdottomaksi. Tätä edeltäisi myös yksittäisten kirjojen häviäminen kirjastosta , joissa mahdollisesti olisi liian paljastavia asioista erinäisistä asioista.


Ilmeisesti vuonna 1969 silloinen valtaeliitti ei tiennyt, että muuan sotilastietokanta nimeltä Internet tulisi myöhemmin syrjäyttämään kirjastot ja hakukone nimeltä Google mahdollistamaan tiedon nopean leviämisen.


Mutta siinä ollaan menty eliitin suunnitelmien mukaan, että varsinaista kirjapainotoimintaa on enää vaikeampi lähteä tekemään, jos yritetään julkaista vaikka tämänkaltaisia kirjoja kuin mitä tämä Lawrence Duneganin julkaisema kohukirja "The New Order of Barbarians" edustaa.  





Uhkapelit laillistetaan 

Valtiot laillistavat lopulta uhkapelit ja nyt voi jo huomata, kuinka esim. Malta on sallinut lukuisien internetin uhkapeliyhtiöiden rekisteröimisen. 

Kas kun ei ole vielä pankkiautomaatille lisätty näiden peliyhtiöiden uhkapelejä. Sitten voisi työläinen pelata koko palkkansa yhdellä virtuaalisella ruletin pyöräytyksellä Otto-automaatin ruudulla. Kenties vielä tulevaisuudessa tämäkin on mahdollista. 



Uhkapelien tarkoitus on juuri koukuttaa ihmiset ja kusettaa heiltä rahat. Sillä tämä riippuvuus perustuu samaan kuin esim. huume tai seksiriippuvuus, koska aivojen tietty lohko välittää dopamiinia ja mitä enemmän pelaa uhkapelejä, niin tämä dopamiinitasoja säätelevä aivolohko välittää aina lisää dopamiinia. 



Terrorismi

Valtion ja tiedustelupalveluiden jne. lavastamaa terrorismia lisättäisiin tulevaisuudessa erityisest Euroopassa.




Lavastetun valtionterrorismin tarkoituksena on pitää kansat pelossa, jotta heidät saataisiin pelolla pidettyä kurissa. Tällä ehkäistäisiin myös valtiota vastustavien aktivismi liikkeiden kehitystä.




Politiikka 


On hyvin vähän sellaisia ihmisiä, jotka tietävät sen miten hallitukset oikeasti toimii. Tämän johdosta poliittiset päättäjät toimivat vain monikansallisen pääoman mukaan, eivätkä enää edusta kansaa, kuten ennen oli tarkoitus.

Suomen Kokoomus on tyypillisin esimerkki siitä, että mitenkä CIA on onnistunut käytännössä kaappaamaan koko Suomen sisäisen poliittisen järjestelmän omiin käsiinsä väärentämällä vaalit toisensa jälkeen. Vaikka ne voittaisi Keskusta niin edelleen pelisäännot kerrottaisiin Yhdysvaltain hallinnon suunnalta. 

Suomen kansalla ei näin ollen ole annettu demokratiaan kuuluvaa mahdollisuutta päättää yhtään mistään ja tämä onkin johtanut siihen, että monet meistä ovat päättäneet alkaa vaikuttaa yhteiskunnallisiin asioihin näillä muilla keinoilla. Internet vaikuttaminen on yksi tehokas keino, josta valtamedia yrittää nyt vaijentaa heidät haukkumalla mm. Venäjän trolleiksi jne. Mutta Suomen korruptoitunut eliitti ei pysty estämään suomen kansan poliittista herätystä, koska se tapahtuu jo ja se herääminen on täydessä vauhdissa.

 




Isoveli valvoo, mikrosirut, vakoileva televisio

Ensin tulisi mikrosirun sisältävät muovikortit, jotka toimivat maksuvälineinä. Mutta seuraava vaihe on laittaa mikrosirut ihmisten ihon alle, jotta heidän liikkeitään voisi seurata kellon ympäri.

Tultaisiin valmistamaan sellaisia televisioita, joiden kautta hallinto ja viranomaiset voisivat vakoilla suoraan televisionkatsojan olohuoneisiin. 





Yhdysvalloissa eräs digiboksin käyttäjä kerran avasi digiboksinsa ja löysi sisältä vakoilukameran.


Kannettavat tietokoneet ovat jo tällaisia, koska niissä on sisäinen mikrofoni ja kamera valmiiksi asennettuna. Mutta myös monista digibokseista on löytynyt sisältä vakoilukamera.



Teollisuuden tuhoaminen

Teollisuuden tulisi eliitti tuhoamaan vaihe vaiheelta ja tämä on jo nyt nähtävissä EU-maiden taloudessa, jossa heikommat maat syöksevät yhteisvastuulla myös rikkaammat teollisuusmaat mukanaan. Suomi ja muut EU-maat joutuvat toimimaan sitten köyhien EU-maiden sosiaalitoimistona.


Tämä on aikaansaanut suurtyöttömyyden ja elinkeinon keskusliitto EK on jo sanonut sen, kuinka yli 600 000 työpaikkaa suomesta tuhotaan seuraavina vuosina. Mitä siitä seuraa muuta kuin täydellinen orjayhteiskunta.

Mutta myös EU:n ja USA:n välinen vapaakauppasopimus tulisi toteutuessaan murskaamaan EU:n sekä Suomen sisäiset työmarkkinat lopullisesti.




Totalitarismin sisäänajo

Kun totalitaristinen uusi maailmanjärjestys sisään ajetaan, niin ihmisille ei anneta mitään mahdollisuuksia perääntyä siitä.

Uuden maailmanjärjestyksen totaalitaarisen systeemin vastustajille tehtäisiin omat alueet, jonne heidät eristettäisiin tästä muusta alueesta.

Mutta myös monia systeemin vastustajia tulisi yhtäkkiä vain katoamaan kuin jossain kommunistisissa fasistijuntissa.




Musiikki muuttuu yhä paskemmaksi

Musiikkiteollisuudestakin oli tällä Pediatric Societyn eliitillä varsin hyvä visio, että se tulisi muuttumaan koko ajan paskemmaksi, kuten tosiaankin on käynyt. 

Musiikki tulisi muuttumaan vuodesta 1969 eteenpäin aina huonommaksi ja huonommaksi. 

Sanoituksiin tultaisiin lisäämään entistäkin enemmän seksuaalisuutta ja siihen yllyttäviä sanoituksia.

Persettään lavalla sekä levyjen kansissa heiluttavat Rihannat ja muut Lady Gagat osoittavat sen muun nykyisen rock-musiikin kanssa, että näyttäisi siltä kuin kaikki kauneus yritetääisiin järjestelmällisesti tuhota nykyisestä polulaari ja rock-musiikista. Näin katsos saadaan tuhottua myös ihmisten sisäistä kauneutta syöttämällä heille tätä paskaa musiikkia ja markkinoimalla sitä heille aitona taidemuotona. 



Mutta myös ns. romanttinen pop musiikki tulisi olemaan yhä suositumpaa mitä pidemmälle ajassa mentäisiin. 



Kaikki vanhan ajan  musiikki tuotaisiin taas takaisin radioihin ja tämä saisi aikaan sen, että nuoremmat radion kuuntelijat keskittyisivätkin vain heille suunnattuun musiikkiin, joka olisi entistäkin huonompaa.



Koko populaarimusiikin kulttuuri on keskittynyt solistien tai bändien kultteihin, joiden teho muistuttaa kuin omaa uskontoa, jota ei kenelläkään olisi oikeutta kyseenalaistaa. 




Mutta eihän hevimusiikin kuuntelijat pidä siitä, jos joku sanoo yhden väärän sanan "mörköhevi", niin jo on suuri lauma Saku ja Speed näköisiä pitkätukkia, joilla on paha mieli kun joku alkoi kyseenalaistamaan heidän pyhää musiikkiaan. Koska heillä on myös omat herätysfestivaalit (Tuska jne.) Mutta se tuottaa suunnattomia vaikeuksia, jos nämä hevimusiikin herätysjuhlien kävijät alkavat kyseenalaistamaan koko raskaan musiikin aaltoa meta tasolta. Tämä on vain yksi esimerkki nykyisen musiikkiteollisuuden voimakkaasta kultti-keskeisyydestä.


Tietenkin Suomi on vapaa maa ja jokainen voi kuunnella ihan mitä sisällöllisesti ja harmonisesti köyhää musiikkia mitä haluaa, mutta tämä ei ole pointti. Vaan fakta on se, että musiikkiteollisuus on kehittynyt täysin tietoisesti huonompaan suuntaan ja musiikin sisältö on huonontunut. Musiikin harmonia on huonontunut... Musiikki on muuttunut koko ajan raskaammaksi ja raskaammaksi.


Totuus on se, että mitä henkisemmäksi ihmiset kehittyy, niin myös musiikin pitäisi kehittyä myös henkisemmäksi ja tässä ei ole uskonnollisella musiikilla mitään tekemistä asian kanssa, vaan raskaan musiikin puhdistautumisella. Esimerkiksi klassinen musiikki on itsessään varsin henkisesti korkeavärähteistä, kun taas hevimetalli todella matalavärähteistä. Niin raskaalla musiikkiteollisuudella on tasan yksi salainen poliittinen agenda ja se on juurikin tämän raskaan musiikin kuuntelijaväestön tietoisuuden tason pitäminen siellä matalalla. Tähän myös auttaa raskas alkoholin sekä muiden päihteiden käyttö, joka tukee tätä samaa rock-musiikkiteollisuuden poliittista agendaa. 

Kolmensadan komitea nimisen ajatushautomon (The Committee of 300) suunnitelmissa on myös Englantilaisen Tavistock instituutin kanssa tehty suunnitelma, kuinka juuri rock-musiikki teollisuus tulee rohkaisemaan nuoria siirtymään raskaiden päihteiden pariin, kuten alkoholi ja muut huumeet, sekä siirtymään kapinoimaan valtiovaltaa vastaan heilutellen mustia anarkistilippuja ja pukeutuen heviuskonnon mukaan täysin mustaan jne.




Maatalouden alasajo

Ruoan jakelu tultaisiin lopulta heikentämään sille tasolle, että pienviljelytoiminta lakkautettaisiin. 

Suunnitelmiin kuuluu myös kaiken luomutuotannon totaalikielto ja sen korvaaminen valtaväestöä steriloivalla geenimanilulaatiolla. Luomu on on eliitin mukaan ihmisille liian tervellistä ja silloin taas lääketeollisuuden mafialla (BIG PHARMA) menee huonommin, kun ei käy pillerikauppa yhtä rivakasti.




Tässä maatalous ja lähiruokateollisuuden globaalissa alasajossa pääpiruna on toiminut Yhdysvaltalainen suuryhtiö nimeltään Monsanto.  
  


Inflaatio ja rahajärjestelmän muutos

Inflaatiolla eliitti säätelisi taloutta omien intressiensä mukaan. Mutta myöhemmin käteisraha poistettaisiin lopulta kokonaan ja se muutettaisiin vain virtuaaliseksi bittirahaksi (tällä ei ole bitcoinien kanssa tiettävästi mitään tekemistä).



Koulutusjärjestelmän organisoitu rappio

Peruskoulun kestoa lisättäisiin huomattavasti, mutta se saisi vain aikaan sen että oppilaat olisivat vain enemmän aikaa koulussa, mutta eivät oppisi mitään (ns. lapsien tyhmentäminen)

Tämä johtaisi myöhemmin erityisesti peruskoulussa tylsiintyneiden oppilaiden alkoholin käytön lisääntymiseen, joka toisi heidät psykiatrisen instituution (mielisairaalat jne.) luo.

Koulutusjärjestelmää tulisi pitkittää mahdollisimman paljon, että tämä johtaisi läpi elämän kestävään opiskelu putkeen, joka mahdollistaisi sen, että opiskelijat eivät missään vaihessa alkaisi ajattelemaan itse mitään. Vaan olisivat jatkuvasti opiskelu instituutioiden ulkoisten auktoriteettien informaatiosta.




Matkustamisoikeuksien heikennys

Yhdysvaltain sisäisiä matkustamisoikeuksia tulisi heikentää. Koska ihmisten ei tulisi päästä liikkumaan vapaasti USA:n sisällä, kuten ennen.



Rikoksien lisääminen yhteiskunnissa

Rikoksien määrä tulisi lisääntymään yhteiskunnissa ja tämä saisi aikaan köyhien alueiden slummeja, joissa rikolliset olosuhteet kasvaisivat entisestään.

Huumeet näyttelisivät suurinta roolia näissä köyhissä slummeissa ja kukaan ei enää tuntisi sympatiaa näitä yhteiskunnan ulkopuolelle jääneiden puolesta.




Seksi ja väkivaltaviihde  

Viihde ja elokuvateollisuus tulisi yhä enemmän näyttämään väkivaltaa ja seksiä. Tämä tulisi myöhemmin aivopesemään ihmiset siihen, että rivo kielenkäyttö sekä seksuaalisuus olisivat normaaleja toimintamalleja yhteiskunnassa.

Myöhemmin televisioverkkoon tuotaisiin pornoelokuvat ja videoteollisuuteen (VHS) ne tuotaisiin myös myöhemmin. 


Graafinen väkivalta olisi taas yhä enemmän visuaalisesti näyteltyä ja näytettyä, eli yhä raaempaa ja tätä tarvittaisiin yhä enemmän viihdeteollisuudessa, koska ihmiset tulisivat myös elämässään todistamaan vastaavanlaista raakaa väkivaltaa.

Näin ollen väkivaltaviihteen katsojat tehtäisiin immuuniksi sille, jotta he pystyisivät olemaan omassa elämässään oikealle väkivallalle immuuneja. 



Nykyään tähän on tullut kuvioihin PC, Playstation jne. pelikonsoleille valmistetut viihde ja väkivaltapelit. Jopa USA:n armeija on myöntänyt, että lapsien tappo Dronen lentäjät osaavat lentää niitä jo melkein valmiiksi, koska ovat melkein puolet elämästään jo hakanneet väkivaltapelejä, joissa myös lennetään näillä erinäisillä härveleillä. Tämä siis suoraan viittaa siitä, että kuinka sotateollisuudella on suuret rahat pelissä väkivaltapelien kautta, jotta voivat sieltä värvätä tulevia sotilaita palvelukseensa USA:n armeijaan murhaamaan lapsia ja siviilejä lähi-idässä.

Tiede-instituution valheet

Tiede tutkimukset tulisi pitää valheellisena ja niiden tarkoituksena olisi kertoa ihmisille väärää tietoa asioista. Näin ihmiset eivät vaatisi oikeita vastauksia.



AIDS (laboratorioissa kehitetty virus)

AIDS on tauti joka on ihmisen toimesta luotu laboratorio-olosuhteissa ja sen tarkoituksena on päästä eroon liian tyhmistä ihmisistä. Mutta tämä depopulaatio hanke on myös tekemisissä homoseksuaalien kanssa. Annetaan heidän putsata itsensä pois tästä systeemistä. 


"AIDS is a disease which has been created in the labora-
tory and I think that one purpose it serves is to get rid of
people who are so stupid as to go along with our homo-
sexual program. Let them wipe themselves out.
Now it's hard for me make clear how much of it is I'm
remembering with great confidence and how much is pure
speculation. But as I synthesize this - this is I think what
happens...
"

Varsin hurjaa tekstiä jos vielä ajatellaan että kuinka tämä on jo sanottu suljettujen ovien takana vuonna 1969. Yllättävää kuinka valtamedia ei kerro vieläkään totuutta aidsista. Sen sijaan vain julistetaan kuinka homoilla kuuluisi olla kaikki samat oikeudet kuin muillakin meillä.




Homoseksuaalisuuden hyväksyminen 

Homoseksuaalisuus tultaisiin lopulta hyväksymään ja ihmisille annettaisiin lupa olla homoseksuaaleja, ilman että heidän tarvitsisi peitellä sitä.




Lääketeollisuuden ylivalta 

Lääketeollisuus tultaisiin muuttamaan entistäkin kireämmäksi, että sen harjoittaminen olisi lopulta vain mahdollista lääkäreillä.

Lääkehuolto tuotaisiin hyvin lähelle työ ja hyvinvointia. 

Nykyään Suomessa sanotaan, että työssäkäyvistä vetää n. yli 700000 ihmistä psyykelääkkeitä, jotta jaksaisivat juosta oravanpyörässä. Hyvin todistaa sen, kuinka tämä kehitys on jo edennyt tänne suuntaan.

 
Kuvassa Peter C. Gøtzschen kirja "Lääkkeet ja järjestäytynyt rikollisuus", jota suosittelen kaikille luettavaksi jos haluaa tietää sen, että mitä nämä psykoottiset pillerit oikeasti saavat pään sisällä aikaan. Kirjan saa tilattua mm. täältä: http://www.adlibris.com/fi/product.aspx?isbn=9525701409


Nyt kuitenkin Tanskalainen lääketieteen professori Peter C. Gøtzsche on kohahduttanut kirjallaan tappavat lääkkeet ja järjestäytynyt rikollisuus, jossa hän tuo julki kaikki nuo psykiatrisen lääketeollisuuden mafian pillereiden todelliset vaikutukset.



Tiedonsaannin kontrollointi

Tällä Pittsburghin Pediatric Societyn salaisella luennolla puhuttiin jo vuonna 1969 tietokoneista opetusjärjestelmän yhteydessä. 

Tällöin suunniteltiin, että tiedonsaanti tulisi tehdä niin vaikeaksi, että vain erityisellä erikoissyyllä se tehtäisiin joillekin mahdolliseksi. 

Mutta kuten jo tuolla aikaisemminkin totesin, että uusi maailmanjärjestys on kussut pahasti omille kengilleen, koska sotilastietokanta nimeltä Internet sekä hakukoneet Google etunenässä ovat mahdollistaneet tiedon hakemisen jokaiselle hyvin helpoksi ja tämä on taas oikeanlaista kehityssuuntaa. Koska uuden maailmanjärjestyksen suuressa suunnitelmassa on kaksi puolta. Toinen puoli yrittää tukahduttaa kaiken tiedonsaannin, kun taas tämä toinen vastapuoli haluaa tuoda kaiken tiedon julki.

Eli kuten nähdään, niin tiedonsaantia ei olla saatu pysymään niin ahtaalla, että googlelta joutuisi kysymään armeijan turvaluokitusta vaikka salaliitto sanan käyttämiseen. Ei onneksi... Mutta sensuuria on kuitenkin ollut jo nähtävillä googlessa, kun viime aikoina tiedon saanti on vaikeutunut. Yritin tuossa vähän aikaa sitten hakea tietoa EU:n autioista lentokentistä ja en löytänyt googlella yhtään tietoja tästä aiheesta, vaikka vähän aikaa sitten tästä oli ollut jossain suomalaisessa iltapäivälehdessä internetissä juttua. Nyt taas tällä hetkellä google löytää hylätyistä lentokentistä hakutuloksia.

Google on kuitenkin hakukone, johon voi myös kirjautua sisään omilla käyttäjätunnuksillaan ja mielestäni tällainen on tyhmää, jos yrittää toimia internetissä anonyymiteetin takaa. Nyt on olemassa mm. Tor-sovellus, joka salaa kryptatusti internet-liikenteen, jotta hallinnot ja nuuskijat kuten NSA eivät pääsisi vakoilemaan yhtä tiiviisti kuin aiemmin yksittäisten internet käyttäjien internet-liikennettä. 

Googlea voidaan sensuroida käyttäjän mukaan, koska jokainen yksittäinen internet käyttäjä surffaile internetissä IP-osoitteen kautta ja googlen kautta voidaan pistää jonkin yksittäisen käyttäjän hakutulokset vaikka väliaikaisesti banniin.

Google on jo aiemmin hävinnyt Euroopan unionin ihmistuomioistuimessa, kun Espanjalainen mies vaati poistamaan itseään koskevat tiedot internetistä. 



Yhdysvaltalainen maailman rikkaimman Rockefellerien sukuhaaraan kuuluva Yhdysvalalainen senaattori John Rockefeller ärjyi jo vuonna 2012 mm. googlelle siitä kuinka kyberturvallisuutta ei olla onnistuttu pitämään aisoissa ja tämä kyberturvallisuus mistä Rockefeller puhuu on eliitin kyberturvallisuutta. 

Eliitti kun on kauhuissaan siitä miten google mahdollistaa mm. tämän koko heidän suuren salaisen suunnitelmansa löytymisen yksittäisillä hakusanoilla. He ovat siitä kauhuissaan, että kuinka googlen hakukoneiden avulla ihmiset heräävät tästä illuminati-eliitin luomasta kaaoksesta ja alkavat ajatella omilla aivoillaan. 

Näin ollen uusi maailmanjärjestys ei etene enää näiden valtaliitin psykopaattien mukaan, vaan se etenee rauhallisesti kohti parempaa tulevaisuutta ja tämä on saanut nämä illuminatin verisuvut kuten Rockefellerit raivon partaalle. Rahallakaan  he eivät voi googlea tuhota, koska googleen on myös sijoitettu niin paljon osakkeita tämän vastapuolen toimesta, että tämä internetin valtataistelu tiedonvapaudesta on jo hävitty pahuutta ajavan eliitin toimesta.





Tämä vuonna 1969 suljettujen ovien takana pidetyn luennon sisältö on varsin kovaa tekstiä vielä 2014 vuonna luetuksi sisällöksi. Suosittelen ehdottomasti kaikille englanninkielen taitoisille lukemaan koko pdf-kirjan: http://uscl.info/edoc/doc.php?doc_id=89&action=inline

Näistä salaisista tiedoista saamme kiittää Dr. Richard Day nimistä lääkäriä, joka oli eliitin sisäpiiriläinen. Hän kertoi eteenpäin näitä tietoja 20. maaliskuuta 1969. 

Sanotaan että Dr. Dunegan kuoli hyvin pian sen jälken, kun hän oli julkaissut nämä tiedot kirjaksi vuonna 1989. Hän oli kuitenkin jo noihin aikoihin vanha mies.

Tämän teoksen luettua voi vain todeta, että luojan kiitos että meillä on tämä internet olemassa. Se kun mahdollistaa sosiaalisen verkostoitumisen sekä tiedonhaun vapauden, juuri tuon mitä tämä saatanaansa palvova valtaeliitti pelkää ja inhoaa kuollakseen. Internet tulee lopulta tuhoamaan tämän pimeyttä edustavan eliitin suunnitelmat täysin ja se lopullinen uusi maailmanjärjestys on kaukana tuosta väkivaltaisesta totalitarismista, josta tämä  Illuminati-eliitti edelleenkin uneksii. 

He eivät voi tehdä lopulta yhtään mitään valon virtaukselle ja sille, että pimeyden voimien valta häviää koska valo astuu tilalle. Näin leviää tieto sekä tietoisuuden evoluutio, joka korottaa lopulta tämän planeetan korkeampaan tietoisuuteen. Tämän jälkeen eliitti yrittää keinoälyn voimin kukistaa ihmisten tietoisuuden, mutta epäonnistuvat tässäkin suunnitelmassa, koska tietoisuuden valon voimakkuus ja teho on tuhansia kertoja suurempi, kuin tämän saatanaa palvolvan eliitin viha. 

Fyysikko Stephen Hawking ei näin ollen turhaan puhu siitä, kuinka keinoäly voi tulevaisuudessa johtaa ihmiskunnan tuhoon.

Lähteet:http://uscl.info/edoc/doc.php?doc_id=89&action=inline

http://www.aamulehti.fi/Ulkomaat/1194944724741/artikkeli/fyysikko+hawking+keinoaly+voi+johtaa+ihmiskunnan+tuhoon.html
 


WHO kirjoitti

http://www.rense.com/general45/cant.htm



tiedotuslehdessään "Bulletin of the World Health Organisation" numerossa
47 sivulla 259 vuonna 1972: "Tulisi tehdä yritys sen toteamiseksi,
voivatko virukset itse asiassa panna liikkelle valikoivia vaikutuksia
vastustuskyvyn toimintaan. 







Tulisi katsoa sitä mahdollisuutta, että
voitaisiin heikentää vastustuskyvyn reaktiota virukselle, jos tarttuva
virus vahingoittaa enemmän tai vähemmän valikoivasti virukselle
reagoivan solun." 





Selvällä suomenkielellä sanottuna WHO kehoitti
kehittämään juuri AIDS:in kaltaisen viruksen! WHO kertoi lisäksi, että
jos uusi viruksen luomus toimisi, niin monista kauhistuttavista ja
kuolettavista tarttuvista viruksista voitaisiin tehdä jopa vielä
kauhistuttavampia ja pahanlaatuisempia. Eikös olekin omituista tekstiä
terveysjärjestön kirjoittamaksi?




Ensimmäiset AIDS-tapaukset ilmaantuivat 1970-luvulla ja pian siitä tuli
maailmanlaatuinen ongelma. Asiantuntijat olettivat, että HIV-tartunta on
peräisin vihreästä apinasta Afrikassa. AIDS alkoi kuitenkin
samanaikaisesti Yhdysvalloissa, Haitissa, Brasiliassa ja
Keski-Afrikassa, joten tuon vihreän apinan on täytynyt olla
suihkukonelentäjä! Vihreän apinan solujen geenirakenteen tutkimus onkin
osoittanut, ettei ole geneettisesti mahdollista siirtää AIDS-virusta
luonnollisella tavalla apinoista ihmiseen.




Vuonna 1987 tapahtui suuri paljastus. Arvostettu sanomalehti "London
Times" kirjoitti 11.5. etusivulla: "Isorokkorokote pani alulle
AIDS-viruksen." HIV-tartunnat vastasivat täysin WHO:n rokotusohjelmaa
Haitissa, Brasiliassa ja Afrikassa, jossa Zairessa eniten rokotuksia
saaneena oli myös eniten HIV-tartuntoja. Artikkeli sai alkunsa siitä,
kun WHO itse alkoi epäillä, oliko sen rokotusohjelmalla yhteyttä
AIDS-epidemiaan. Se vuokrasi ulkopuolisen tutkijan ottamaan asiasta
selvää. Tutkija löysi selvän yhteyden HIV-tartuntojen ja rokotusohjelman
välillä. WHO kuitenkin salasi tutkimusraportin, jolloin tuo tutkija
kääntyi "London Times" -lehden puoleen. Paitsi Lontoossa, sokkiuutinen
joutui täydelliseen uutispimentoon, eikä sitä julkaistu
päätiedotusvälineissä missään muuallapäin maailmaa.

https://www.youtube.com/watch?v=vT3b_0doyRk

Vaikka "London Times" -lehden artikkeli sanoikin, että
isorokkorokotusohjelma laukaisi Afrikassa piilevän taipumuksen saada
AIDS, on myöhemmin todettu, ettei ole minkäänlaista tieteellistä
todistetta siitä, että AIDS-virus olisi ollut Afrikassa ennen WHO:n
rokotusohjelmaa. Totuuden tuojina AIDS:sta ovat olleet etummaisina
amerikkalaiset lääkärit William Douglass ja Theodore Strecker. Tri
Streckerin perinpohjaiset tutkimukset osoittivat, että Kansallinen
syöpäinstituutti ja WHO loivat yhteistyössä AIDS-viruksen
laboratorioissaan Fort Detrickissä. AIDS-virus syntyi yhdistämällä kaksi
tappavaa retrovirusta eli lehmissä esiintyvän leukemiaviruksen (BLV) ja
lampaissa esiintyvän visnaviruksen toisiinsa ja kasvattamalla niitä
sitten ihmisen kudosviljelmässä. Tri Douglass väittää lisäksi, että
HIV-virus ei ole huonosti tarttuva virus. Se voi elää jopa 10 päivää
kuivalla lautasella.
Miksi AIDS on sitten pesiytynyt homoseksuaaleihin? Vanhoista
verinäytetutkimuksista on havaittu, että Yhdysvalloissa ei ollut
olemassa AIDS-virusta ennen vuotta 1978. AIDS:in äkillinen leviäminen on
osoitettu olevan selvästi yhteydessä homoseksuaaleille annetun
hepatiitti B-rokotusohjelman kanssa. Jostain selittämättömästä syystä
Puolassa syntynyt Venäjällä opiskellut tri W. Szmuness pääsi New Yorkin
veripankin päälliköksi muutettuaan maahan vasta vuonna 1969. Hän määräsi
säännöt hepatiittirokotetutkimukselle, joissa hyväksyttiin 20-40
vuotiaat mieshenkilöt, jotka EIVÄT olleet yksiavioisia! Voitko keksiä
tällaiselle vaatimukselle mitään muuta syytä, kuin taudin levittäminen?
Tri Szmuness kuoli myöhemmin vieden salaisuuden mukanaan.
Näin AIDS levisi myös Yhdysvaltoihin. Roy Livesey kirjassaan
"Understanding the New World Order" (Uuden maailmanjärjestyksen
ymmärtäminen) kertoo raportissa vuodelta 1980, jossa Rooman klubin jäsen
ja biologi sanoo eräässä amerikkalaisessa yliopistossa: "On tärkeää,
että Yhdysvallat vähentää väkilukuaan kahdella kolmasosalla seuraavan 50
vuoden aikana." Väkiluvun vähennys on siellä tosiaan juuri käynnissä.




Tri Theodore Strecker lähetti kirjeitä muutamiin maailman
arvostetuimmista lääketieteellisistä lehdistä, mutta yksikään ei
julkaissut hänen kirjoitustaan. Esim. Lancet -lehti vastasi hänelle,
että sen kirjeosasto on liian täynnä sinne saapuneita kirjoituksia.
Viime aikoine on kuitenkin ollut maailman lehdissä yksittäisiä
kirjoituksia, joissa asiantuntijat ovat sanoneet, että AIDS on luotu
laboratoriossa. ADIS:in alkuperästä on saatavana hyvin mielenkiintoinen
video "The Strecker Memorandum", jota voi tilata osoitteesta: The
Strecker Group, 1501 Colorado Blvd, Eagle Rock, CA 90041, USA.
Aihetta
valaisee hyvin myös kirja Dr Alan Cantwell: "AIDS And The Doctors of
Death", Aries Rising Press, Los Angeles, USA.


WHO ei varmaankaan myönnä osallisuuttaan AIDS:in levittämisessä. Jo
korvausvaatimukset olisivat liian suuret puhumattakaan
maineenmenetyksestä. 




Vaikka maailman väkiluku onkin laskenut AIDS:in
johdosta, ei maailmaa yhdentävien taustavoimien voida virallisesti
osoittaa olevan AIDS-ongelman takana. On kuitenkin helppo todeta, että
AIDS:in syntymisessä ja leviämisessä on todella jotain mätää. Sitä
todistavat myös perusteettomien apinateorioiden levittäminen virallisena
totuutena maailman päätiedotusvälineissä, jotka ovat valtaeliitin
kontrollissa. Samanaikaisesti yhteys WHO:n rokotusohjelmaan salataan.
Lisäksi AIDS sopii hyvin Hegelin teoriaan.


Sen sijaan, että keskittyisimme syntipukkien kaivamiseen, meidän tulee
levittää tietoa siitä, että parannuskeino AIDS:iin on ollut olemassa jo
useamman vuoden. Se on kuitenkin odotetusti joutunut täydelliseen
uutispimentoon. Ja jos jotakin on päässyt julkisuuteen, se on leimattu
puoskaroinniksi ja humpuukiksi.

https://www.youtube.com/watch?v=fevYSHQoeD4

Tri Theodore Strecker lähetti kirjeitä muutamiin maailman
arvostetuimmista lääketieteellisistä lehdistä, mutta yksikään ei
julkaissut hänen kirjoitustaan. Esim. Lancet -lehti vastasi hänelle,
että sen kirjeosasto on liian täynnä sinne saapuneita kirjoituksia.
Viime aikoine on kuitenkin ollut maailman lehdissä yksittäisiä
kirjoituksia, joissa asiantuntijat ovat sanoneet, että AIDS on luotu
laboratoriossa. ADIS:in alkuperästä on saatavana hyvin mielenkiintoinen
video "The Strecker Memorandum", jota voi tilata osoitteesta: The
Strecker Group, 1501 Colorado Blvd, Eagle Rock, CA 90041, USA.
Aihetta
valaisee hyvin myös kirja Dr Alan Cantwell: "AIDS And The Doctors of
Death", Aries Rising Press, Los Angeles, USA.




WHO ei varmaankaan myönnä osallisuuttaan AIDS:in levittämisessä. Jo
korvausvaatimukset olisivat liian suuret puhumattakaan
maineenmenetyksestä. Vaikka maailman väkiluku onkin laskenut AIDS:in
johdosta, ei maailmaa yhdentävien taustavoimien voida virallisesti
osoittaa olevan AIDS-ongelman takana. On kuitenkin helppo todeta, että
AIDS:in syntymisessä ja leviämisessä on todella jotain mätää. Sitä
todistavat myös perusteettomien apinateorioiden levittäminen virallisena
totuutena maailman päätiedotusvälineissä, jotka ovat valtaeliitin
kontrollissa. Samanaikaisesti yhteys WHO:n rokotusohjelmaan salataan.
Lisäksi AIDS sopii hyvin Hegelin teoriaan.






Sen sijaan, että keskittyisimme syntipukkien kaivamiseen, meidän tulee
levittää tietoa siitä, että parannuskeino AIDS:iin on ollut olemassa jo
useamman vuoden. Se on kuitenkin odotetusti joutunut täydelliseen
uutispimentoon. Ja jos jotakin on päässyt julkisuuteen, se on leimattu
puoskaroinniksi ja humpuukiksi.

https://www.youtube.com/watch?v=PlGzvBd8xOg

Sauli Niinistö on ilmoittanut, että SUOMI PITÄÄ ASEMOIDA UUTEEN MAAILMANJÄRJESTYKSEEN. NWO eli New World Order (Uusi Maailmanjärjestys) yrittää tappaa mahdollisimman paljon ihmisiä. 





https://www.youtube.com/watch?v=PlGzvBd8xOg

Tästä osoituksena HI-virus/AIDS jonka rikas eliitti rahoitti ja kehitti laboratoriossa ja joka levitettiin ympäri maapalloa WHO:n rokotusohjelman avulla.

https://www.youtube.com/watch?v=PlGzvBd8xOg


Merkittävää kuitenkin on, että yht´äkkiä AIDS-tapauksia alkoi ilmaantua ympäri maailman samanaikaisesti.

Jos HI-virus olisi levinnyt ihmisistä toisiin kuten virallinen tarina koittaa uskotella, se olisi levinnyt paljon hitaammin ja lähtenyt yhdestä paikasta liikkeelle.


Näin ei kuitenkaan käynyt, koska ihmiset kehittivät AIDS:in ja levittivät sen ympäri maailmaa.
Tässä aiheeseen liittyviä videoita:

Alex Jonesin dokumentti "EndGame - The Bluebrint For Global Enslavement" joka kertoo maailmaneliitin suunnitelmista tappaa vähintään 80 prosenttia maailman väestöstä jotta jäljelle jääviä olisi helpompi kontrolloida:

https://www.youtube.com/watch?v=ogM3S1jimIY 



"Robert B. Strecker M.D. PhD, presents with documented evidence the Truth about AIDS being a Man-Made Disease. In this now classic 1988 video, he lectures on how the 'Virus' was Predicted, Requested, Created and introduced into human population through Medical Injection Programs".
Strecker memorandum, koko video: 
Rokotteilla on myös suuri rooli väkiluvun eliminoinnissa koska niillä on tarkoitus tuhota rokotteen ottajien immuniteettijärjestelmä, sekä tehdä heidät hedelmättömiksi.
 
 
Suomessa on aloitettu 7-9 luokkalaisten tyttöjen pakkorokotukset HPV kohdunkaulansyöpää ehkäisevillä rokotteilla.

Kuitenkin totuus näistä pakkorokotuksista ei ole kohdunkaulansyövän ehkäisy, vaan se on nuoremman naisväestön (7-9 luokkalaiset) pakkosterilaatio.

Rokotusasiantuntija jo sanoi tässä hiljattain, että kaikki tytöt rokotetaan Suomessa vanhemmilta lupaa kysymättä.

Japanissa näiden HPV-rokotteiden pakkorokotukset aloitettiin jo aiemmin ja siellä ne ovat jo tutkitusti aiheuttaneet hedelmättömyyttä, pitkäaikaista kivuntunnetta ja nyt japanin hallitus haluaa lakkauttaa koko HPV-rokoteohjelman.

YK agenda 21 käsittää depopulaatio ja väestön pakkosterilisaatio-ohjelman ja tämä nyt käynnissä oleva suomen 7-9 luokkalaisten tyttöjen pakkorokotusohjelma on osa tätä.

Eli sitten kun tämä väestönosa on pakkosteriloitu näillä HPV-rokotteilla niin ne eivät pääse enää lisääntymään. Sillä maailman salaisen valtaeliitin ja YK:n agenda 21 depopulaatiohankkeesen kuuluu kaikkien perheinstituutioiden hajottaminen, koska ne eivät edesauta uuden maailmanjärjestyksen toteutumista. Joten pakkosterilointi on yksi keino estää väestöä lisääntymästä.

Kuitenkin jos nyt esimerkiksi tekee laskutoimituksen, että jos psykopaatti-illuminatin ajatushautomot ovat mm. suunnitelleet eliminoivansa 4 miljardia ihmistä vuoteen 2050 mennessä. Niin sehän tekisi jakolaskutoimituksena yli 300 000/päivä. Että kovin kiire tulee psykosakilla tässä hankkeessa.

https://www.youtube.com/watch?v=PlGzvBd8xOg



WHO (World Health Organization) voi minä hyvänsä julistaa maailmanlaajuisen pandemian ja se tarkoittaisi sitä, että Suomessa aloitettaisiin pakolliset rokotukset, koska Suomi on jo allekirjoittanut 194 muun maan kanssa IHR-sopimuksen.
Jonka nojalla sen on noudatettava tätä pakkorokotuslakia.

Sikainfluenssapandemian aikana lukuisat maailman suurimmat rokotefirmat yrittivät tyrkyttää näitä immuniteettisuojaa heikentäviä rokotteita maasta maahan ja Suomikin oli listalla.
Tuolloin kuitenkin silloinen pääministeri Matti Vanhanen kuuli suomen kansan pakkorokotusaikeista vuoden 2009 salaisessa suljettujen ovien takana pidetyssä Bilderberg kokouksessa ja heti Suomeen tultuaan Vanhanen muutti suomen tartuntalakia niin, että Suomen kansa säästyi pakkorokotuksilta. 


Joten rokotevalmistajat jäivät näppejään nuolemaan ja suomen väestön pakkorokotussuunnitelma pysähtyi. Mutta samalla myös loppui Matti Vanhasen poliittinen ura sekä häntä ei enää tuon 2009 jälkeen kutsuttu tämän salaisen Bilderberg-ryhmän vieraaksi.

Nyt tätä lääketeollisuuden BIG PHARMAA suomessa hallitusohjelman ohessa lobanneet jenkkikonsultit ovat saaneet päättäjille tämän tartuntatautilain uudistamisen ja tätä lakia yritetään saada voimaan vuonna 2015, mutta sote-uudistus ja tuleva potilaiden vapaa liikkuvuus tuovat valmisteluun vielä lisää hiottavaa. Nykyisinkun tartuntatautityöstä vastaavat pääosin kunnat, sairaanhoitopiirien tukemana ja THL toimii BIG PHARMA:n suulla ja saa miljoonia lobbausrahaa kertoessaan mitä lääketeollisuuden BIG PHARMA haluaa mm. rokotteiden turvallisuudesta, jota ei yleensä tutkita ollenkaan.

Koska muuten särkyisi tämä THL:n ylläpitämä illuusio ja pelottelu pienen flunssan vaarallisuudesta, jolloin rokotusinto vähenisi ja rokotevalmistajat jäisivät ilman miljardejaan suomen osalta. Kuten kävi sikainfluenssapandemian aikana.


Kliinisen mikrobiologian erikoislääkäri sekä dosentti/ylilääkäri  Anni Virolainen-Julkunen kirjoittaa Tesso-lehdessä (Sosiaali- ja terveyspoliittinen aikakausilehti) kuinka tartuntalakia juonitteleva ryhmä on pohtinut nyt yksilön vapauden ja vastuun rajoja.

http://www.cheeseslave.com/wp-content/uploads/2012/10/Agent-orange-dead-deformed-babies.jpg


Monsatanin hedelmää.




http://www.documentingreality.com/forum/attachments/f149/28660d1229378294-deformed-babies-b28.jpg

Monsatanin hedelmää.


Monsatanin hedelmää.





Kun tällä tartuntalailla virallisesti haluttaisiin suojella koko väestöä ja silloin maailman terveysjärjestö WHO:n julkistama tartuntavaara voi pakottaa rajoittamaan kansalaisten vapauksia. Eli pakottamaan koko suomen väestön ottamaan rokotus vaikka aseella uhaten, jos poikkeustila olisi jo julistettu.



Näin ollen onkin selvää, että mikään muu kuin fasistiseen maailmanhallintoon tähtäävä valtaeliitti ja heidän YK:n agenda 21 suunnitelmaan tähtäävä valtavöestön eliminointi/depopulaatiohanke käyttää näitä samoja väkivaltaisia pakkorokotuskeinoja näiden sairaiden kontrollifriikkien suunnitelman toteuttamiseksi ja siitä voitte olla varmoja, että niin kauan kuin tämä heidän alullepanemansa EU on olemassa. Niin se pistetään aina asialle ajamaan tätä samaa pakkorokotuslakia (tartuntalaki) Suomessa. Ellei sitä ennen suomen kansalaiset onnistu pistämään kapuloita rattaisiin ja uskoisin, että tämä sikainfluenssapandemia oli jo viimeinen niitti suomalaisille ja sen aiheuttamat narkolepsiat. Että meillä on jo mitta täynnä näille kontrollifriikeille paskiaisille, jotka pyrkivät jatkuvasti myrkytämään koko kansan immuniteetin näillä uusilla piikeillään. Tässä maassa ei pakkorokoteta ketään.

Ja tämä sairas yhteiskunta pitää huolen siitä, että sairaaloissa riittää väkeä mm. sosiaalisen syrjääntymisen aikaansaaman pahoinvoinnin johdosta. On korkeat työttömyysluvut, joista seuraa korkeat alkoholismiluvut, alkoholismisairaudet, alkoholismikuolemat sekä tietenkin nämä kansalliset sepelvaltimo/sydän ja verisuonitaudit.


Sitten tässä samalla kokkarimafiat ja muut vale-liberaalit haluavat yksityistää kaiken, eli heikentää myös köyhien ihmisten terveyspalvelut tällä järjesttömällä kuntauudistuksella. Siitä sitten seuraa sitä, että mahdollinen apu on enää saatavilla yhä harvempaan kotiin. Kun rikas eliitti käy edelleen yksityisellä sektorilla lääkärissä ja heille joku 245 €/per terveyskeskuskäynti ei maksa missään mitään.


Tähän jatkuvaan ja iänikuiseen työttömyysongelmaan olisi helppo ratkaisu olemassa ja se on perustulo (kansalaispalkka). Mutta arvatkaapa miksi sitä ei suostuta toteuttamaan ?

Se paikkaisi samantien tämän iänikuisen syrjäytymisen ja köyhyysongelman. Mutta sehän ei nykyisessä kapitalistisessa järjestelmässä olisi millään tavalla normaalia, että voitaisiin saavuttaa taloudellinen vakanssi ilman vähintään 160 työtunnin hikistä palkkaorjuudessa kärsimistä joka kuukausi. Se samalla veisi valtaa istuvilta poliitikoilta ja muilta ylemmiltä päättäjiltä.

Työttömyyden ymmärtämättömyydessä näkyy vahvimpana ymmärtämättömyys koko rahajärjestelmästä, sillä eihän edelleenkään kouluissa opeteta nykyisen raha ja talousjärjestelmän todellista rakennetta, eli sitä että raha on velkaa. Eli kaikki liikkeellä oleva raha on jonkun toisen velkaa.

Keskustan puheenjohtaja Juha Sipilä kahdeksan miljardin euron lisäleikkausvaatimuksillaan.
Leikkauspolitiikan tuhoisuuden pitäisi olla selvää kaikille 90-luvun lamaan ja sen jälkiseurauksiin tutustuneille. Hetkelliset ja näennäiset säästöt on maksatettu moninkertaisesti tulevaisuudessa, paitsi rahana, myös lukemattomien ihmisten haaskattuina elämisen mahdollisuuksina.

Samalla kun vaatimukset säästö- ja kuripolitiikan tiukentamisesta kaikuvat nyt läpi Euroopan, niiden talousongelmia entisestään pahentavat vaikutukset tulevat entistä kirkkaammin päivänvaloon. Yksi kiistanalaisen tieteenalan – taloustieteen – haara, uusklassinen talousteoria on saanut vuosikymmenien ajaksi hegemonian aseman.


Vaikka teorian puutteet ovat aina vain ilmeisempiä ja sen noudattaminen tuottaa koko ajan oudompia lopputuloksia, siihen sitoutuneet poliitikot ja media eivät näytä kykenevän ajattelemaan asioita uusista näkökulmista. ”Asiantuntijoina” kuullaan ainoastaan samanmielisiä taloustieteen edustajia. Tunnetusti valta on niillä, jotka nimittävät asiantuntijat.


Taloushistorioitsija Philip Mirowskin mukaan uusklassinen talousteoria on lähinnä keino antaa tieteellinen sädekehä nykyiselle talouspolitiikalle. Kun tavoitteena on rikkaiden rikastuttaminen ja tuloerojen kasvattaminen, nykyinen järjestelmä on oikea ja toimiva. Juuri tähän leikkauspolitiikka on johtanut, ja tätä kehitystä uudet leikkaukset vauhdittaisivat.


Niinpä tätä ilveilyä kutsutaan politiikan uuskielen logiikan mukaisesti vastuullisuudeksi.

Kun pääministeri Katainen kävi helmikuun lopulla Kreikassa, hän ilmoitti kriisin hoidon vaativan vastuullista politiikkaa ”ja se on tasan, mitä te olette tehneet täällä”. Katainen piti Kreikan saavuttamia tuloksia talouskriisin hoidossa kunnioitettavina.


Arvostetun lääketieteen lehti The Lancetin mukaan Kreikan lapsikuolleisuus on noussut 43% ja alipainoisina syntyneiden lasten määrä 19%. Vakava masennus, itsemurhat, köyhyydessä leviävät tartuntataudit – kaikkien niiden määrä on jyrkässä nousussa.

"Jos tällaisia tuloksia tuottava politiikka on ”vastuullista” ja ”kunnioitettavaa”, kysyn edelleen, kuinka alas Suomi on nuijittava, että herrojen – Katainen ja Sipilä – mielestä olisi hyvä?"

Kreikan tapauksessa vaihtoehto olisi ollut eurosta irtautuminen ja omaan valuuttaan palaaminen sekä näytelmän koronkiskurin roolissa toimineiden saksalaisten ja ranskalaisten pankkien päästäminen kaatumaan.



Toki kriisiin synnyttämiseen osallisen korruptoituneen poliittisen eliitin korvaaminen uusilla voimilla kuuluisi ratkaisun osaksi. Kreikka on erityisen syvällä ongelmissa, mutta samojen lääkkeiden käyttö on ajankohtaista muuallakin.

Suomi tarvitsee oman valuutan ja keskuspankin


Lamasta noustakseen Suomen valtion on velkaannuttava omalle keskuspankilleen, ja näin luodulla rahalla varmistettava yhteiskunnan toimivuus sekä tehtävä uusia työpaikkoja synnyttäviä investointeja mm. uusiutuvaan energiaan. Kotimainen kysyntä vahvistuu ja talouden pyörät lähtevät jälleen pyörimään.


Vääjäämätöntä on, että talouteen virtaava raha kasautuu edelleenkin, eikä tämä kohtuullisessa määrin tapahtuessaan ole ongelma. Rahan määrää on kuitenkin säädeltävä, ja siihen tarvitaan työkaluksi nykyistä progressiivisempi verojärjestelmä, jossa myös pääomatulot saatetaan progression piiriin.


Suomen tilanne on tällä hetkellä huono, mutta ei toivoton. Lääkkeet nykyisiin ongelmiin on olemassa, niiden käyttöönotto vaatii kuitenkin uutta ajattelua ja uusien voimien esiinnousua vaaleissa.




Pankkien luotonlaajennus


Pankin luotonlaajennus eli rahanluominen tapahtuu sillä tavalla, että jos vaikka joku keskiluokkainen perhe tarvitsee pankilta 100 000 € lainan ja sen pankki heille myöntää, niin pankilla ei tarvitse olla siitä kuin vain oikeasti 10% holveissaan. Eli siis 90 000 € on tästä oikeasti myönnetystä lainasta pelkkää virtuaalirahaa.  


No tuo 100 000 € menee sitten tämän perheen tilille ja sillä sitten mahdollisesti ostetaan vaikka joku hieno auto ja yhtäkkiä onkin sitten jonkun autokauppiaan tilillä tuo 100 000 € ja hän saattaa sitten jopa tuolla summalla lähteä lyhentelemään liiketoimintaansa liittyviä lainoja. No mutta nyt tuleekin se olennaisin juttu, eli kun tämä autokauppias sitten tuon saman kierrossa olevan rahan maksaa jonnekin pankkiin takaisin. Niin lopulta tämä raha ei olekaan enää liikkeellä olevaa rahaa ja se lakkaa olemasta.

Tähän siis perustuu koko nykyinen rahajärjestelmä ja erityisesti valtionvelkaa täytyy lisätä vain sen vuoksi, että pystyttäisiin pitämään nykyiset palkkakehitykset voimassa. Mutta samalla myös tämä järjestelmä tarvitsee n. puolenmiljoonan työttömien armeijan mahdollistaakseen tämän keskiluokan palkkakehityksen säilymisen, vaikka keskiluokka on koko ajan tuhoutumassa.


Jos taas näille yli puolimiljoonaa Suomalaista työllistettäisiin keskiluokkaisilla työpaikoilla, niin se taas romuttaisi eteenkin ei tuottavien alojen ja koko keskiluokan palkkakehityksen. Eli laskisi maan mediaaniansiot (nyk. n. 3100 €/kk) alle 1100 €/kk ja moniko enää tekisi töitä noilla palkoilla ? 

Tämän vuoksi tähän perustuloon ei kirveelläkään suostuta, niin kauan kuin voimassa on tämä nykyinen lume-demokratia ja maailman vallankahvassa kiinni tämä salainen maailman psykosakki, joka hallitsee tyrannimaisella mahdilla kaikkia maailman valtioita lainaamalla heille rahaa IMF:ltä/ EKP:lta/ Federal Reserve:sta painamalla sitä tyhjästä ilmasta, sitä vastaan että vielä valtiot yktisyistäisivät sitä vastaan luonnonvaransa jne. Tällaista toimintaa ei harrasta kuin vain arkitodellisuudesta vieraantuneet satanistit, jotka ajavat eteenpäin heidän suunnattoman suurta hanketta nimeltään "UUSI MAAILMAN JÄRJESTYS".
https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=9GykzQWlXJs
Me voimme kuitenkin tehdä asialle jotain ja pistää sanaa eteenpäin tästä nykytilanteesta ja kertoa ihmisille asioiden todelliset syyt ja niiden aiheuttaja. Sillä sairauskaan ei selviä niin kauan ennen kuin on selvinnyt sen aiheuttaja, eli syy ja seuraus. Kuten tässäkin asiassa suomen eduskunta ei ole syyllinen tämän paskan lain luomisessa. Vaan he ovat pelkuruuttaan äänestäneet lain läpi, koska muuten heitä oltaisiin taas rangaistu jos eivät olisi hyväksyneet sitä.
Uudessa-Seelannissa tuli juuri Kiina 2.0 tyylinen internet-sensuuri käyttöön. Sensuroitavia sivuja ovat mm. Alex Jonesin infowars.com sekä prisonplanet.com.


Tutkivaa journalismia edustava sosiaalinen media on ensimmäisenä sensuurilistalla syystä ja se miksi juuri Alex Jonesin internetsivut ovat sensuurilistalla löytyy niiden suuresta kävijämäärästä ja niiden informaatiosta. Jones on paljastanut WTC:n vuoden 1993 ja 9/11, Oklahoma, Madrid 2004, Lontoo 7/7 terrori-iskut. 





Alex Jones on myös tunnettu dokumenteistaan joista tunnetuimmat ovat:
- America: Destroyed by Design (1998)
- Dark Secrets: Inside Bohemian Grove (2000)
- Martial Law 9/11: Rise Of The Police State (2005)
- The 9/11 Chronicles Part One: Truth Rising (2008)
Tämänkaltaisen Kiina 2.0 sensuurin olisi tarkoitus tulla myöhemmin myös euroopan unionin sisäiseen internet-liikenteeseen ja tässä on nyt perustuslain sanavapaus uhattuna enemmän kuin koskaan. Vielä tänään tutkiva journalismi muodostaa ns. sosiaalisen median kautta laajan verkoston. Esim. pelkästään tämän Sihvosen syömälakko eduskunnan korruptiota vastaan ei olisi ilman sitä tullut julkisuuteen.

Meidän täytyy nyt ymmärtää että mitä enemmän meidän sanavapautta ja yksilövapautta uhataan niin sen lujemmin meidän on tuettava toisiamme ja tarkoitan tällä nyt tätä sosiaalisen median verkostoa. Sen on nähty että mielenilmaukset eivät saa eduskuntaa muuttaman mieltä kun on mennyt jo kaikki EU-psykosakin tekemät rikolliset lait läpi heittämällä.
Mutta mitä enemmän saadaan ihmisiä avaamaan silmät tämän sosiaalisen median välityksellä tulee se vielä jonain päivänä muodostamaan niin suuren muutoksen että se tulee myös hajottamaan koko nykyisen valtapoliitiikan kokonaan. Mutta tämänkaltainen massiivinen koko poliittisen systeeminen uusiminen voi tapahtua vasta sen jälkeen kun tämä salainen maailmanhallitus ja sen oligarkkipsykosakki on saatu syrjäytettyä vallasta.

Heitä on yritetty suostuteltua luopumaan vallasta jo useita vuosia, sillä tässä vastapuolella on myös entisiä oligarkkisakkiin kuuluneita henkilöitä joiden tavoitteena on myös saada aikaan uusi maailmanvaluutta, mutta he eivät halua kuitenkaan toteuttaa uutta maailmanjärjestystä fasismilla kuten illuminatia johtava oligarkkisakki.

Tästä vallanvaihdosta tullaan vielä käymään ankara kamppailu tulevaisuudessa missä maailmantalous on vielä enemmän kuin koetuksella arviolta jo vuonna 2011 kun EU:sta yritetään luoda fasistinen poliisivaltio.

Yhdysvallat, Kanada ja Meksiko taas on määrä ajaa yhteen liittymään EU:n tyylisen Pohjois-Amerikan Unioniin ja tämä suunnitelma tuodaan näkyville heti kun on onnistuttu lavastamaan terrori-iskut Al-Qaidan tai jonkun muun tekemäksi ja näin Kanadakin lähes pakotetaan liittymään Pohjois-Amerikan Unioniin, koska sinne on luotu ulkopuolinen uhka.

Kaikki nämä äskettäin lähes pakolliseksi tulevat henkilöskannerit kaikilla kansainvälisillä lentokentillä on taas yksi askel lähemmäksi uutta maailmanjärjestystä. Siihen vielä jokaiselle kansalaiselle ihon sisälle laitettavat pakolliset mikrosirut niin ollaan jo lähellä illuminatin oligarkkisakin tavoitetta.
Mutta illuminatin porukka on asettanut uuden maailmanjärjestyksen toteuttamisen death-lineksi vuoden 2025. Siihen mennessä he uskovat pystyvänsä vähentämään maailmankansoitusta yli 2/3 erilaisilla kehittämillään viruksilla, sodilla sekä kulkutaudeilla. Myös elintarvikkeiden myrkyttäminen CODEX ALIMENTARIUS uudistuksella kuuluu väestön vähentämisen suunnitelmaan johon kuuluu vankasti osana geenimanipuloitu elintarviketuotanto.

Eli tämä käytännössä tarkoittaa sitä että 1. tammikuuta 2010 lähtien elintarviketuotannossa on Monsanto-yhtymän pakottamana aloitettu massiivinen geenimanipulaatio uudistus ja tämän pystyy enää välttämään sillä että pistää boikottiin normaalit elintarvikkeet sekä vihannekset ja ostaa vain luomua, vaikka luomuruoka onkin lähes kaksinkertaisesti kalliimpaa ja tästäkin voimme kiittää elintarvikejätti korporaatio Monsantoa. Luomutuotantoa ollaankin yritetty ajaa alas ja luomuviljelyä pyritty heikentämään eripuolilla maailmaa ja tässä likaisessa pelissä on ollut maailman terveysjärjestö WHO, sekä Monsanto-yhtymä.

Yhdysvalloissa luomuviljely tehdään vielä laittomaksi sen kaikissa osavaltioissa ja sen harjoittajat voivat saada miljoonan dollarin sakon. Tämä luomuviljely kielletään siellä ilmastopropagandalla. Todellisuudessa kyse ei ole kuin ihmisten terveydestä ja siitä että illuminatin oligarkkisakki on kauhistellut kun luomuruoan menekki on lähtenyt nousuun ja se kun on suuressa vastuussa ihmisten terveydestä. Mutta tämä täytyy pitää salassa hinnalla millä hyvänsä ettei lääketeollisuuden korporaatiot köyhtyisi, joten luomutuotanto yritetään nyt ajaa alas kaikilla keinoilla.
Ennen WW3 ihmisiä pitää saada heikennettyä ennen lopullista ratkaisua mm. ruoan, veden ja ilmaston manipuloinneilla. Me joudumme jokainen päivä hengittämään myrkyllisiä kemikaaleja ilmastosta joita vielä lisätään sinne keinotekoisesti mm. jatkuvilla kemikaalilennoilla. Lisäksi vesijohtoveteen lisätään fluoria mm. kalkkeuttamaan käpyrauhasen toimintaa ja kappas vaan juurikin käpyrauhanen säätelee ihmisen tietoisuutta.

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=jf0khstYDLA
https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=st3LvYt4D44
https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=XREsFIMX7g4
https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Kw7CEED8pSc
Mielialalääkkeisiin yhdistetyn medikalisaation yksi suurimmista motiiveista on käpyrauhastoiminnan tyrehdyttäminen. Mutta mielialalääkkeet ovat vain yksi osa tämän käpyrauhastoiminnan vajaamisesta, sillä natriumfluoridin (sodium fluoride) lisääminen vesijohtoveteen sekä hammastahnaan toteuttavat myös samaa agendaa.
Ihmisen käpyrauhanen eli Kolmas Silmä (Pindeal Gland / Third Eye) on aivoissa sijaitseva pieni kävyn muotoinen rauhanen, jolla on suuri merkitys ihmisen henkisessä kehityksessä ja sitä on nimitetty joissain yhteyksissä myös Sielun paikaksi. Käpyrauhanen säätelee ihmisillä ja eläimillä vanhemenista, sekä melatoliinin tuotantoa, joka huolehtii uni sekä valve-syklistä. Käpyrauhasen lisäksi fluorilla on merkittäviä sivuvaikutuksia muidenkin elimistön toiminnalle tärkeisiin rauhasiin ja elimiin.
- Fluori (natriumfluoridi) alentaa luontaista immuunivastetta
- Fluorin käytön perimmäisenä tarkoituksena on ihmisen suoran henkisen yhteyden katkaiseminen

- Lisäksi fluorin lisääminen lääkkeisiin ajaa myös täysin samaa agendaa
Natriumfluoridi (Sodium Fluoride) josta tässä puhutaan ei ole samaa kuin luontainen fluori. Koska tämä natriumfluoridi taas on sama aine jota käytetään myös hyönteis ja rotanmyrkkynä. Sekä on myrkyllisempää kuin lyijy.


Mielialalääkkeiden salainen agenda on siis saada niiden käyttäjät voimaan vieläkin henkisesti enemmän pahoin ja kadottamaan jokaisen käyttäjänsä sielun yhteys omaan itseensä. Sillä jos lääkkeiden vaikutus olisi päinvastainen, niin siinä tapauksessahan nämä lääkkeet toimisivat globaalin heräämisprosessin katalyyttina. Mutta näin ei todellakaan ole. Mutta kuitenkin kategoriassa serotoiininestolääkkeet (SSRI) ovat omassa masennuslääkkeiden sarjassaan kaikkein vaarallisimpia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti