Sivun näyttöjä yhteensä

maanantai 18. elokuuta 2014

Rotschild ja NWO

Rothschildit ovat hallinneet maailmaa erittäin pitkän ajan, heidän lonkeronsa  tavoittavat monet arkielämämme asiat, kuten osoitan seuraavassa aikajanassa. 

LATAA ITSELLESI HETI TÄMÄ VIDEO!


https://www.youtube.com/watch?v=ogM3S1jimIY


KATSO TÄMÄ NIIN TIEDÄT ENEMMÄN!

Mutta ennenkuin hyppäät aikajanaan, lue tämä johdanto, jossa kerron sinulle keitä Rothschildit ovat, toisin kuin he väittävät olevansa.http://www.iamthewitness.com/books/Andrew.Carrington.Hitchcock/The.History.of.the.Money.Changers.htm

Rothschildit väittävät olevansa Juutalaisia, kun itse asiassa he ovat Khazarseja. He ovat maastan nimeltään Khazaria, joka sijaitsi Mustan Meren ja Kaspianmeren välillä, joka on nyt pääasiallisesti Georgiaa. Syy miksi Rothschildit väittävät ovensa Juutalaisia on se, että Khazarsit, Kuninkaan neuvon alla, kääntyivät Juutalaiseen uskoon 740 A.D., mutta tietenkään se ei tarkoittanut sitä, että heidän Aasialaisten Mongolianien geenit muuttuivat Juutalaisten ihmisten geeneiksi.


Suunnilleen 90% ihmisistä maailmassa tänä päivänä, jotka kutsuvat itseään Juutalaisiksi ovat itse asiassa Khazarseita, tai kuten he mielummin haluavat tulla kutsuttu, Ashkenazin Juutalaiset. Nämä ihmiset tietoisesti valehtelevat maailmalle heidän väitteillään, että Israelin maa on heidän perintöoikeus, kun oikeasti heidän todellinen kotimaa on yli 800 mailin päässä Georgiassa.Näin ollen seuraavan kerran, kun kuulet Israelin pääministerin määkyvän Juutalaisten niin kutsutusta vainoamisesta, muista, että jokainen Israelin pääministeri on ollut Ashkenazi Juutalainen. Näin ollen kun kaikki nämä pääministerit ovat hakeneet suosiota Länsimailta Juutalaisen kotimaan uudelleen perustamiseksi, he ovat tietäen ja tarkoituksella valehdelleet sinulle, kun  he eivät olleet koskaan olleet siitä alueesta, ja he hyvin tietävät sen, koska he itse kutsuvat itseään Ashkenazi Juutalaisiksi.


Ilmestyskirjan toisen luvun 9 jakeessa lukee näin, joka näyttäisi viittavaan näihin Ashkenazi Juutalaisiin:

- Minä tiedän sinun ahdistuksesi ja köyhyytesi – sinä olet kuitenkin rikas – ja mitä pilkkaa sinä kärsit niiltä, jotka sanovat olevansa juutalaisia, eivätkä ole, vaan ovat saatanan synagooga.-

 
Kaikkein varakkain sukupuu maailmassa, sekä Ashkenazi Juutalaisten johtaja maailmassa tänään, on Rothschildin suku. Kuten  näet aikajanassa, Rothschildit ovat hankkineet tämän aseman valheiden, manipuloinnin ja murhan avulla. Heidän sukupuunsa ulottuu myös Euroopan kuninkaallisiin sukuihin ja seuraaviin sukunimiin: Astor; Bundy; Collins; duPont; Freeman; Kennedy; Morgan; Oppenheimer; Rockefeller; Sassoon; Schiff; Taft;  ja Van Duyn.


Nämä eivät kuitenkin ole ainoat suvut, joista kannattaa olla huolestunut. Olet todennäköisesti tietoinen vuosisatojen vanhasta tavasta, jonka monet Ashkenazi Juutalaiset ovat ottaneet käytttöön, jossa he vaihtavat nimeään, jotta he näyttäysivät olevan osaa hallitsevasta rodusta saadakseen vaikutusvaltaisia asemia maassa, jossa he elivät; nämä asemat he sitten käyttävät hyväksi palvellaakseen heidän todellisia herrojaan muualla. On runsaasti todistusta siitä, että Rothschildit jatkavat sitä pettävää traditiota.

Sen lisäksi on tiedetty,  että Rothschildit synnyttävät salaa monta lasta, jotka he voivat asettaa vaikutusvaltaisiin asemiin tarvittaessa. 
Tämä alkoi ensimmäisen miehen kohdalla, joka otti nimen Rothschild, jolla oli salainen kuudes poika.  Lopuksi, muista että maailma on moninainen paikka, minäkin voisin halutessa vaihtaa nimeni Rothschildiksi,  tai mikä tahansa yllämainituksi nimiksi,  mutta ei se tekisi minusta osan tätä perhettä sen enempää kuin kääntyminen Juutalaisuuteen 740 A.D. tekee nämä Ashkenazisit Juutalaisiksi.


Älkää siksi automaattisesti oleta, että joku jonka nimi on Rothschild tai joku yllämainuttuja nimistä on osa Rothschildin rikollista verkostoa. 
Sen lisäksi ja kaikkein tärkeintä, Ashkenazi Juutalaisten enemmistö ovat viattomia eivätkä ole osaa tätä verkkoa. Tarkista faktat itselle ensiksi, tämä artikkeli on tarkoitettu informoimaan ihmisiä siitä, kuka vihollinen on,  ei hakemaan erikseen erityisen rodun tai ihmisiä erikoisella sukunimella, jolla ei ole mitään tekemistä tämän Rothschildin rikollisverkoston kanssa.

1743: Mayer Amschel Bauer, Ashkenazi Juutalainen, syntyy Frankfurtissa, Saksassa, Mooses Amschel Bauerille, joka oli rahan lainaaja sekä laskentatalon omistaja.
Mooses Amschel Bauer laittaa punaisen merkin laskentatalonsa sisäänkäyntioven yläpuolelle. Tämä merkki on punainen kuusikanta eli heksagrammi (mikä geometrisesti ja numeerisesti kääntyy lukuun 666)  joka Rothschildien määräysten mukaan päätyy Israelilaiseen lippuun kaksi vuosisataa myöhemmin.

1753: Gutle Schnaper, Ashkenazi Juutalainen (Mayer Amschel Bauerin tuleva vaimo), syntyy arvostetulle kauppiaalle, Susi Salomon Schnaperille.
1760: Tämän vuosikymmenen aikana Mayer Amschel Bauer työskentelee pankille, jota omistaa Oppenheimerit Hanoverissa, Saksassa. Hän menestyy ja tulee nuoremmaksi partneriksi. Samalla kun työskentelee pankissa hän tutustuu General von Estorffiin

Isänsä kuoleman jälkeen, Bauer palaa Frankfurtiin ottaakseen haltuun isänsä liiketoiminnan. Bauer tunnistaa punaisen heksagramman merkityksen ja vaihtaa nimensä Bauerista Rothschildiksi, sisäänkäyntioven yllä riipuvan punaisen heksagramman tai merkin mukaan, joka merkitsee 666 (“Rot” on Saksaa, “Punainen,” “Schild,” on Saksaa, “Merkki”).


Nyt hän on Mayer Amschel Rothschild ja huomaa, että General von Estorff on nyt kytketty Hesse-Hanaun Prinssi William IX:n hoviin, yksi rikkaimmista kuninkaallisista Euroopassa, mikä saavutti sen vaurauden palkkaamalla Hessian sotilaita vieraille maille valtavilla voitoilla (käytäntö, joka jatkuu tähän päivään asti “rauhan turvaamisen,” joukkojen viennin muodossa läpi koko maailman)  .


Hän sen vuoksi tekee Generalin uudelleen tuttavuutta käyttäen tekosyynä myydä hänelle arvokkaita kolikkoja ja helykoristimia alehinnoissa.  Samalla kun hän suunnittelee, Rothschild sittemmin esitellään itse Prinssi Williamille, joka on enemmän kuin onnellinen alehinnoista, joita Rothschild pyytää harvinaisista kolikoista ja helykoristimista, ja Rothschild tarjoaa hänelle bonusta kaikesta uudesta liiketoiminnasta, minkä Prinssi voi ohjata hänelle.

Rothschild tulee myöhemmin läheiseksi kumppaniksi Prinssi Williamille, ja päätyy liiketoiminnan tekemiseen hänen ja hänen hovinsa jäsenien kanssa. Hän pian hoksaa, että rahan lainaaminen hallituksille ja kuninkaallisille on tuottoisampaa kuin lainaaminen tavallisille ihmisille, kun  lainat ovat suurempia ja on turvattu kansakunnan verojen toimesta.


1769: Prince William antaa Mayer Amschel Rothschildille luvan ripustaa merkin hänen liiketoimintakiinteistötilojen eteen, jossa ilmoitetaan että hän on, “M. A. Rothschild, nimityksen ansioista hovin asiamies hänen rauhalliselle korkeudelle, Hanaun Prinssi Williamille.  ”

1770: Mayer Amschel Rothschild laatii suunnitelmat Illuminadin luomiselle ja uskoo sen organisoinnin ja kehityksen Ashkenazi Juutalaiselle, Adam Weishauptelle, joka oli Crypto-Juutalainen, joka oli ulospäin Roomalaiskatolinen. Illuminati tuli perustua Talmudin oppiin, joka taas perustuu Rabbinicalien Juutalaisten oppiin. Sen nimeksi piti tulla Illuminadiksi, koska  tämä on Luciferian termi, joka tarkoittaa valaistuneet.
Mayer Amschel Rothschild avioituu Gutle Schnaperin kanssa.

1773: Amschel Mayer Rothschild syntyy, Mayer Amschel Rothschildin poikien ensimmäisenä. Hän kuten kaikki hänen veljensä jotka seuraavat häntä, lähtee perheyritykseen 12 vuotiaana.
1774: Salomon Mayer Rothschild syntyy.


1776: Adam Weishaupt virallisesti järjestää Illuminadiorganisaation tämän vuoden toukokuun ensimmäisenä päivänä. Illuminadin tarkoitus on jakaa goyimit (kaikki ei-juutalaiset)  poliittisen, taloudellisen, sosiaalisen, ja uskonnollisen keinon avulla. Vastakkaiset puolet tuli aseistaa ja kohtauksia piti järjestää, jotta he: taistelevat keskenään; tuhoavat kansallishallituksia; tuhoavat uskonnollisia instituutioita; ja lopulta tuhoavat toinen toisensa.

Weishaupt pian soluttautuu Vapaamuurareiden Continentaliin Veljeskuntaan tällä Illuminatiopilla ja perustaa Suuren Idän looseja salaisiksi päämajoikseen. Tämä oli kaikki Mayer Amschel Rothschildin määräysten ja rahoituksen käynnistämä, ja konsepti on levinnyt ja on noudatettu Vapaamuurarien loosien sisällä maailmanlaajuisesti tähän päivään asti.
 
Weishaupt myös rekrytoi 2,000 maksettua seuraajaa, joihin kuului kaikkein älykkäimmät miehet taiteiden ja kirjallisuuden, sivistyksen, tieteen, rahoituksen ja teollisuuden piireistä. Heidät opastettiin noudattamaan seuraavia menetelmiä voidakseen kontrolloida ihmisiä.


1.  Käytä rahallista ja seksuallista lahjontaa kontroillakseen miehiä, jotka olivat jo korkeissa asemissa kaikkien hallitusten ja muiden elämänalojen eri tasoissa. Kun kerran vaikitusvaltaiset persoonat olivat sortuneet Illuminadin valheisiin, petollisuuksiin, ja houkutuksiin, heidän pidettiin orjuudessa poliittisilla ja muilla kiristysten muodoilla, konkurssiuhkilla, paljastimisilla,  ja taloudellisella vahingolla, jopa kuolemalla itselleen ja heidän perheiden jäsenille.

2. Collegejen ja yliopistojen tiedekuntien tuli sivistää opiskelijoita, joilla oli poikkeuksellista älyllistä kykyä, ja jotka kuuluivat hyvin kasvatettuihin perheisiin, joilla oli kansainvälisiä taipumuksia, ja suositella heitä erikoisvalmennukseen kansainvälisyydessä, eli käsityksessä, että vain yhden maailman hallitus voi lopettaa sodan ja kiistan toistumisen. Sellainen valmennus tuli tarjota myöntämällä stipendejä niille, jotka Illuminadi valitsi.

3.  Kaikkia vaikutusvaltaiset ihmisiä, jotka jäivät loukkuun Illuminadin kontrolliin, sekä opiskelijoita, jotka oli erityisesti koulutettu ja valmennettu, tuli käyttää agentteina ja sijoittaa kaikkien hallitusten kulissien taakse asiantuntijoina ja spesialisteina. Tämä oli sitä varten, että he neuvoisivat huippujohtajia ottamaan käyttöön politiikkoja, jotka voisi pitkällä tähtäimellä palvella Illuminadin salaisia yhden maailman salaliittosuunnitelmia ja saada aikaan niiden hallitusten ja uskontojen tuhon, joita heidät oli valittu tai nimetty palvelemaan.


4.  Hankkia lehtien täydellisen kontrollin, joka oli sinä aikana ainoa massatietoliikennemedia, joka levitti informaatiota yleisöön, niin että kaikkia uutisia ja informaatiota voitiin vääristää voidakseen tehdä massoja uskomaan. että yhden maailman hallitus on ainoa ratkaisu meidän monelle ja vaihteleville ongelmille.1777: Nathan Mayer Rothschild syntyy.
1784: Adam Weishaupt antaa kirjallisen määräyksen, että Maximilien Robespierre tuli aloittaa Ranskan vallankumouksen. Eräs Weishauptin kumppaneista, Xavier Zwack, kirjoitti tämän kirjan, joka lähetettiin kuriirilla Frankfurtista Pariisiin.  Kuitenkin matkalla salama iskee häneen, ja kirja, joka kertoo yksityiskohtia tästä suunnitelmasta joutuu poliisien käsiin, ja luovutetaan Baijerilaisiin viranomaisiin.


Sen seurauksena Baijerilainen hallitus määrää poliiseja hyökkäämään Weishauptin Suuren Idän vapaamuurareiden looseihin, sekä hänen kaikkein vaikutusvaltaisimpien kumppaneiden koteihin. Baijerilaiset viranomaiset olivat selvästi vakuuttuneita siitä, että löydetty kirja oli erittäin todellinen uhka yksityiseltä vaikutusvaltaiselta porukalta, kun käytettiin sotia ja vallankumouksia saavuttaakseen näiden poliittisia tavoitteita.

1785: Baijerilainen hallitus julistaa laittomaksi Illuminati ja sulkee Suuren Idän kaikki Baijerilaiset loosit
Mayer Amschel Rothschild siirtää perheensä viiden kerroksen taloon Frankfurtissa, jota hän jakaa Schiff perheen kanssa.

1786: Baijerilainen hallitus julkaisee Illuminatisuunnitelman yksityiskohdat dokumentissa, “The Original Writings of The Order and Sect of The Illuminati“. He sitten lähettävät tätä dokumenttia kirkon ja valtion kaikille johtajille läpi koko Euroopan, mutta valitettavasti heidän varoituksensa jätetään huomioimatta.
1788: Kalmann (Carl) Mayer Rothschild syntyy.


1789:  Koska Eurooppalaiset olivat tietämättömiä Baijerilaisen hallituksen varoituksesta, Illuminadin suunnitelma Ranskan Vallankumoukselle onnistui tästä vuodesta 1793:een. Tämä vallankumous oli pankkiirien unelma, se vahvisti uuden perustuslain ja hyväksyi lakeja, jotka kielsivät Katolisen Kirkon kymmenyksien (verojen)  määräämisen ja myös poisti sen vapautuksen verotuksesta.

1790: Mayer Amschel Rothschild lausuu näin:
-Anna mun painaa ja kontrolloida kansakunnan rahat ja minulle on aivan sama kuka kirjoittaa lait.-
1791: Rothschildit saavat, “kansakunnan rahan kontrollin,” Alexander Hamiltonin kautta, (heidän agentti George Washingtonin kabinetissa)  kun he perustivat keskuspankin USA:ssa nimeltään Yhdysvaltojen Ensimmäinen Pankki]. Tämä vahvistetaan 20 vuoden peruskirjalla.
1792: Jacob (James) Mayer Rothschild syntyy.

1796: Amschel Mayer Rothschild avioituu Eva Hanaun kanssa.
1798: John Robison julkaisee kirjan nimeltään “Todisteet Salaliitosta Kaikkia Uskontoja ja Euroopan Hallituksia Vastaan, jotka Toteutetaan Vapaamuurareiden, Illuminatin ja Reading Yhteisöjen Salaisissa Kokouksissa”. Tässä kirjassa Edinburghin Yliopiston professori Robison, eräs aikansa johtavista intellektuelleistä, joka vuonna 1783 valittiin Edinburghin Kuninkaallisen Tiedeakatemian pääsihteeriksi, antoi koko Rothschild Illuminatin suunnitelman yksityiskohdat.

Hän kertoi kuinka hän oli ollut korkean asteinen muurari Vapaamuurariuden Scottishissa Riitissä, ja Adam Weishaupt oli kutsunut hänet Eurooppaan, jossa hänelle oli annettu Weishauptin salaliiton uudistettu kopio.  Kuitenkin, vaikka hän teeskenteli menevänsä mukana siihen, Professori Robison ei suostunut siihen ja sen vuoksi julkaisi yllämainitun kirjansa. Kirja sisälsi yksityiskohtia siitä, kuinka Baijerilaisen hallitus oli tutkinut Illuminatia ja Ranskan Vallankumousta.

Saman vuoden heinäkuun 19 päivänä David Pappen, Harvardin Yliopiston Presidentti, luennoi valmistuvalla luokalle siitä vaikutuksesta, mikä illuminismilla oli Amerikkalaiseen politiikkaan ja uskontoon.

21 vuotiaana Nathan Mayer Rothschild lähtee Frankfurtista Englantiin, jossa hän isältään saamalla suurella rahasummalla perustaa pankkiiriliikkeen Lontoossa.
1800: Salomon Mayer Rothschild avioituu Caroline Sternin kanssa.
1806: Napolean lausuu, että hänen,
-tavoite on poistaa Hess-Casselin hovi vallasta ja iskeä tämän valtiaiden listalta.-
Tämän kuultuan Hesse-Hanaun Prinssi William IX pakenee Saksasta, menee Tanskaan ja uskoo oman $3,000,000 omaisuutensa  Mayer Amschel Rothschildille säilytettäväksi siksi ajaksi.
Nathan Mayer Rothschild avioituu Hannah Barent Cohenin kanssa, joka on varakkaan Lontoon kauppiaan tytär.
1808: Nathan Mayer Rothschildin ensimmäinen poika syntyy: Lionel Nathan de Rothschild.


1810: Sir Francis Baring ja Abraham Goldsmid kuolevat. Näin Nathan Mayer Rothschild jää ainoaksi pankkiiriksi Englannissa.
Salomon Mayer Rothschild menee Wieniin, Itävaltaan ja perustaa pankin, M. von Rothschild und Söhne.
1811: Yhdysvaltain Rothschildien pankin peruskirjan aika umpeutuu, ja kongressi äänestää sen uusimista vastaan. Nathan Mayer Rothschild ei ole  huvittunut ja hän lausuu näin:
- Joko hakemus peruskirjan uusimiselle hyväksytään, tai Yhdysvallat joutuu osalliseksi tuhoisimmassa sodassa.-
Yhdysvallat pysyy silti lujana ja peruskirjaa ei uudisteta, joka saa Nathan Mayer Rothschildin antamaan toisen uhkan:
-Opeta noille häpeämättömille Amerikkalaisille läksy. Tuo heidät takaisin siirtomaa-asemaan-


1812: Rothschildin rahan tuella, ja Nathan Mayer Rothschildin määräysten toimesta, IsoBritania julisti sodan Yhdysvaltoja vastaan. 
 http://www.youtube.com/watch?v=5hfEBupAeo4

Rothschildien suunnitelma oli saada Yhdysvaltoja luomaan sellaisen velan tämän sodan käynnillä, että heidän täytyisi antautua Rothschildeille ja sallia Rothschildin omistaman Yhdysvaltojen Ensimmäisen Pankin peruskirjan uudistumista.


Mayer Amschel Rothschild kuolee. Hänen testamentissa hän tuo esille tarkkoja lakeja, joita Rothschildin suvun tuli noudattaa: kaikki avainasemat perheyrityksessä sai pitää vain perheen jäsenet; vain miesjäsenet perheestä sallittiin osallistumaan perheyritykseen, tämä sisälsi luultun kuudennen salaisen äpärä pojan (On tärkeä huomauttaa, että Mayer Amschel Rothschildilla oli myös viisi tytärtä, joten tänä päivänä Rothschildin Siionistidynastia levisi ilman Rothschildin nimeä kauaksi, ja Juutalaiset uskovat, että Juutalaisen äidin sekajälkeläinen on yksin Juutalainen); suvun piti mennä keskenään naimisiin isojen ja pikkuserkkujen kanssa säilyttääkseen suvun omaisuus (Mayer Amschel Rothschildin lasten lasten 18 avioiliitosta 16 oli serkkujen välillä, joka on käytäntö, jota nykyään pidetään sukusiitoksena); hänen kuolinpesän inventaarioita ei saatu koskaan julkaista; ei mitään perintönsä arvoon liittyvää oikeustoimenpidettä saatu nostaa; vanhimman pojan vanhin poika tuli olla suvun johtaja (tätä ehtoa voidaan kumota vain kun perheen enemmistö suostuu siihen).


Näin tehtiin ja Nathan Mayer Rothschild valittiin suvun johtajaksi isänsä, Mayer Amschel Rothschildin kuoleman jälkeen.
Jacob (James) Mayer Rothschild menee Pariisiin perustaakseen pankki, de Rothschild Frères.
Nathaniel de Rothschild, Jacob (James) Mayer Rothschildin vävy syntyy.

1814:  Mitä tuli siitä $3,000,000, jonka  Hesse-Hanaun Prinssi William IX oli uskonut Mayer Amschel Rothschildin säilölle? Kertomus siitä, mitä tapahtui löytyy Juutalaisen Tietosanakirjasta, 1905 painos, Voluumi 10, sivu 494, jossa lukee,
-Legendan mukaan tämä raha piilotettiin viinitynnyreissä eikä Napoleonin sotilaat löytäneet sitä, kun he menivät Frankfurtiin. Se palautettiin ehjänä samoissa tynnyreissä vuonna 1814, jolloin vaaliruhtinas (Hesse-Hanaun Prinssi William IX)  palasi valitsijakuntaan (Saksaan). Faktat ovat jonkin verran vähemmän romanttisia, ja liikemiesmäisempiä.-
Tämä viimeinen rivi osoittaa, ettei Rothschild ei koskaan palauttanut rahaa Hesse-Hanaun Prinssi William IX:lle.

Tietosanakirja jatkaa, -Nathan Mayer Rothschild investoi tämän $3,000,000 kultaan East India Companysta tietäen, että se olisi tarpeen Wellingtonin niemimaakampanjalle.- Varastetulla rahalla Nathan tienasi:
ei vähemmän kuin neljä kertaa voittoa:
I Wellingtonin paperin myynnillä, jonka hän osti 50 senttiä dollaria kohden ja josta hän peri nimellisarvon;
[ii] kullan myynnillä Wellingtonille; [iii] sen takaisin ostamalla;
ja [iv] ohjaamalla sitä eteenpäin Portugaliin.
1815: Viisi Rothschildin veljeä työskentelevät tarjoamalla kultaa sekä Wellingtonin armeijalle (Nathanin kautta Englannissa)  ja Napoleonin armeijalle (Jacobin kautta Ranskassa), ja alkavat politiikansa, jossa rahoitetaan molemmat osapuolet sodissa. Rothschildit rakastavat sotaa, koska ne tuottavat massiivisia määriä riskitöntä velkaa.http://www.youtube.com/watch?v=uixBexOyxBg


Tämä johtuu siitä, että hallitus ja sitä kautta sen maan väestö takaavat heidät, riippumatta siitä, häviääkö maa sodan, koska lainat ovat annettu sellaisella takuulla, että voittajamaa maksaa voitetun velkoja.

Rothschildien rahoittaessaan molempia puolia tässä sodassa, he käyttävät pankkeja joita he ovat levittäneet Euroopan halki, joka antoi heille mahdollisuuden perustaa salaisten reittien ainutlaatuisen postipalveluverkon ja nopeita kuriireja. Kuuririen piti avata nämä postit ja antaa niiden sisältö Rothschildille, jotta he aina olivat yhden askeleen sen hetkisten tapahtumien edellä.


Sen lisäksi, nämä Rothschild kuriirit olivat ainoat kauppiaat, joilla oli lupa kulkea Englantilaisten ja Ranskalaisten sulkujen läpi. Juuri nämä kuriirit pitivät Nathan Mayer Rothschildin ajantasalla siitä, kuinka sodassa meni, ja näin hän voi käyttää sitä tietoa ostaakseen ja myydäkseen positiostaan pörssillä sen tiedon mukaisesti.

Yksi Rothschildin kuriireista oli mies, jonka nimi oli Rothworth. Kun Waterloon taistelun voitti Brittililäiset, Rothworth lähti kanavalle ja onnistui toimittamaan tämän uutisen Nathan Mayer Rothschildille peräti 24 tuntia ennen Wellingtonin omaa kuriiria.

Tuolloin Brittiläiset obligaatiot kutsuttiin konsuleiksi ja ne vaihdettiin pörssin lattialla. Nathan Mayer Rothschild käski kaikki hänen työntekijöitä lattialla myymään konsuleita.  He saivat kaikki toiset kauppiaat uskomaan, että Brittiläiset olivat hävinneet sodassa, niinpä he alkoivat myymään raivoisasti.

Sen vuoksi konsulit tipahtivat arvossa, jolloin Nathan Mayer Rothschild hienovaraisesti käski hänen työntekijöitään ostamaan kaikki konsulit minkä saivat käsiinsä.


Kun uutinen tuli, että Brittiläiset oli itse asiassa voittaneet sodan, konsulien arvo nousi tasoon, joka oli vielä korkeampi, kuin mitä se ole ennenkuin sota päättyi. Tämän seurauksena Nathan Mayer Rothschild sai suunnilleen 20 kertaisen voiton hänen sijoituksella.


Tämä antoi Rothschild perheelle Brittiläisen talouden täydellistä kontrollia; Englanti oli nyt maailman rahakeskus Napoleanin tappioiden jälkeen, ja Rothschild pakotti Englantia perustamaan uuden Englannin Pankin, minkä Nathan Mayer Rothschild kontrolloi.

Kiinnostava asia on se, että 100 vuotta myöhemmin New York Times julkaisi artikkelin, jonka mukaan Nathan Mayer Rothschildin pojanpoika oli yrittänyt saada oikeudenpäätöstä, joka olisi kieltänyt sellaisen kirjan julkaisua, jossa kerrottiin juuri tästä sisäpiirikaupasta. Rothschildin suku väitti, ettei jutti pitänyt paikkansa ja oli herjaava, mutta oikeus kielsi Rothschildien pyynnön ja määräsi perheen maksamaan kaikki oikeuskustannukset.

Takaisin 1815:een, tämä on vuosi jolloin Nathan Mayer Rothschild tekee hänen kuuluisaa lausuntoa,
-Minä en välitä siitä, mikä nukke laitetaan Englannin valtaistuimella hallitsemaan valtakuntaa, johon aurinko ei koskaan laske. Mies joka kontrolloi Britannian rahavarantoa kontrolloi Brittiläistä Imperiumia, ja minä kontrolloin Brittiläistä rahavarantoa.-
Hän jatkoi kerskaillen, että niissä 17 vuodessa, jolloin hän oli ollut Englannissa hän oli kasvattanut isältään saaman £20,000 pääoman, 2500 kertaa £50 miljoonaan.


Rothschildit lisäksi käyttivät heidän kontrolliaan Englannin Pankista vaihtaakseen menetelmän, jolla kuljettiin kultaa maasta maalle ja käyttivät heidän viittä pankkia, jotka olivat levittäytyneet Euroopan läpi. Näillä perustettiin debet ja kreditin paperijärjestelmä, joka on tämän päivän pankkijärjestelmä.
Tuon vuosisadan lopussa, aikakausi joka tunnetaan, “Rothschildien ajaksi,” on arvioitu, että Rothschild perhe kontrolloi puolet maailman vauraudesta.
Kuitenkin oli jotain, joka ei mennyt hyvin Rothschildille tuona vuonna, eli Wienin Kongressi, joka alkoi Syyskuussa, 1814 ja päättyi sen vuoden kesäkuussa. Tämän Wienin Kongressin tarkoitus oli  se, että Rothschildit voisivat luoda maailmanhallituksen muodon, joka antaisi heille täydellistä poliittista kontrollia suuren osan sivistyneestä maailmasta.

Moni Eurooppalaisista hallituksista oli velassa Rothschildeille, joten he ajattelivat, että he voisivat käyttää sitä neuvottelun työkaluna.  Venäjän Tsaari Alexander I, joka ei ole antanut myöten Rothschild keskuspankille, ei kuitenkaan lähtenyt mukaan suunnitelmaan, joten Rothschildin maailman hallitussuunnitelma epäonnistui.
Tästä raivostuneena Nathan Mayer Rothschild vannoi, että jonain päivänä hän tai hänen jälkeläisensä tuhoavat Tsaari Alexander I:n koko perheen ja jälkeläiset.  Valitettavasti hän oli uskollinen hänen sanalleen ja 102 vuotta myöhemmin Rothschildin rahoittamat Bolshevikit toteuttivat sen lupauksen.
Kiinnostavaa on, että maailmanhallitusfanaatikko ja Ashkenazi Juutalainen, Henry Kissinger, teki hänen tohtorinväitöskirjansa Wienin Kongressista.

1816: Amerikkalainen Kongressi hyväksyi lakiehdotuksen, joka sallii vielä toisen Rothschildin dominoivan keskuspankin, joka antaa Rothschildien kontrolloida Amerikkalaisen rahavarannon uudelleen. Tämä kutsutaan Yhdysvaltojen Toiseksi pankiksi ja sille annetaan kahdenkymmenen vuoden peruskirjan. Brittiläinen sota Amerikkaa vastaan päättyy siten tuhansien Brittiläisten ja Amerikkalaisten sotilaiden kuolemalla, mutta Rothschildit saavat pankinsa.
1818: Sen jälkeen, kun Ranskalaiset ottivat  massiivisia lainoja vuonna 1817 edistääkseen jälleenrakentamista heidän tuhoisan tappionsa jälkeen Waterloossa, Rothschildien agentit ostavat valtavia määriä Ranskojen valtionobligaatioita, aiheuttaen niiden arvoa nousua.

Marraskuu 5 he dumppasivat koko kasan avoimella markkinoilla, joka aiheuttaa niiden arvon tipahtamisen ja ajaa Ranskan rahapaniikkiin. Rothschildit sitten astuivat sisään ottaen Ranskalaisen rahavarannon kontrollin. Tämä oli sama vuosi kun Rothschildit pystyivät lainaamaan £5,000,000 Preussilaiselle hallitukselle.

1821: Kalmann (Carl)  Mayer Rothschild lähetettiin Italian Napoliin. Hän tuli harjoittamaan paljon  liiketoimintaa Vatikaanin kanssa, ja Paavi Gregory XVI jälkeenpäin myönsi hänellä St Georgen Orderin.

 

Lisäksi aina kun Paavi vastaanotti Kalmannin, hän antoi tälle kätensä suudeltavaksi mieluummin kuin tavanomaista varvasta, joka ositti Kalmannin vallan laajuuden Vatikaanin yli.
1822: Itävallan hallitsija teki viidestä Rothschildin veljestä paroneja. Nathan Mayer Rothschild päätti olla ottamatta arvonimeä.
1823: Rothschildit ottavat haltuun Katolisen Kirkon rahaoperaatiot maailmanlaajuisesti.1827: Sir Walter Scott julkaisee hänen yhdeksän voluumin sarjan, Napoleanin elämä ja numerossa kaksi hän toteaa, että Illuminati (Adam Weishaupt)  suunnitteli Ranskan vallankumouksen ja Euroopan rahanvaihtajat (Rothschildit) oli rahoittaneet sen.
1832: Presidentti Andrew Jackson (7. Yhdysvaltain Presidentti 1829:sta 1837), toteuttaa kampanjaa toiselle kaudelleen sloganilla, “Jackson eikä mikään Pankki!” Tämä viittasi hänen aikeeseen ottaa Amerikkalaisen rahajärjestelmän kontrollin hyödyttämään Amerikkalaisia ihmisiä, eikä Rothschildien keinottelemista.
1833: Presidentti Andrew Jackson alkaa poistaa hallituksen talletukset Rothschildien hallinnoimalta  Yhdysvaltain Toiselta pankilta ja sen sijaan tallettaa ne pankkeihin joita johtaa demokraattiset pankkiirit.

Tämä saa Rothschildit paniikkiin ja sitten he tekevät  mitä he tekevät hyvin, supistavat rahavarantoa  aiheuttaen laman. Presidentti Jackson tietää  mitä he ovat ja myöhemmin lausuu,
-Te olette kyykäärmeitä ja varkaita, ja minä aion karkottaa teidät, ja ikuisen Jumalan nimessä, minä karkotan teidät.-
1834: Illuminadi valitsee Italialaisen vallankumouksellisen johtajan, Guiseppe Mazzinin johtamaan heidän vallankumouksellisen ohjelmaa ympäri maailmaa ja palvelemaan siinä työssä kunnes hän kuolee vuona 1872.

1835: Tammikuun 30 päivänä salamurhaajat yrittävät ampua Presidentti Jacksonin, mutta kuin ihmeen avulla molempien salamurhaajan pistooleista pettivät. Presidentti Jackson myöhemmin väitti, että hän tiesi että Rothschildit olivat vastuussa siitä yritetystä salamurhasta. Hän ei ole siinä yksin, salamurhaaja, Richard Lawrence, joka todetaan syyttömäksi mielenvikaisuuden nojalla, myöhemmin kerskaili, että vaikutusvaltaiset ihmiset Euroopassa olivat palkanneet häntä ja luvanneet suojata häntä jos hänet otettiin kiinni.

Rothschildit hankkivat oikeudet Almadén elohopean kaivoksiin Espanjassa. Tämä oli tuona aikana suurin myönnytys maailmassa ja kun elohopea oli kriittinen osa kullan tai hopean jalostamisessa tämä antoi Rothschildeille käytännössä maailmanlaajuinen monopolin.

1836:  Taisteltuaan vuosia Rothschildeja ja heidän keskuspankkia vastaan Amerikassa, Presidentti Andrew Jackson lopulta onnistuu Rothschildien keskuspankin heittämisessä Amerikasta, kun pankin peruskirjaa ei ole uudistettu. Vasta vuonna 1913 Rothschildit voivat perustaa kolmannen keskuspankin Amerikassa, The Federal Reserve,  ja varmistaakseen, ettei mikään mene väärin, tällä kertaa he laittavat yhtä heidän omasta suvusta, Jacob Schiffin, vastuuseen projektista.

Nathan Mayer Rothschild kuolee ja hänen pankinsa N. M. Rothschild & Sonsin hallinto siirtyy hänen nuoremmalle veljelleen James Mayer Rothschildille.
1837: Rothschildit lähettävät yhden heidän omastaan, August Belmontin (Ashkenazi Juutalainen), Amerikaan pelastamaan heidän pankki-intressejään, joita Presidentti Andrew Jackson oli kukistanut.
1840: Rothschildeista tulee Englannin Pankin harkonvälittäjiksi. He perustavat toimitiloja Kaliforniaan ja Australiaan.

1841: Presidentti John Tyler (10. Yhdysvaltain Presidentti 1841:sta 1845een)  veto-äänesti lakiehdotusta, joka olisi uudistanut Yhdysvaltain Pankin peruskirjaa. Hän saa jatkossa satoja kirjeitä jotka uhkaavat häntä salamurhalla.
1844: Salomon Mayer Rothschild ostaa the United Coal Mines of Vítkovicen ja Austro-Hungarian Blast Furnace Companyn, joka sittemmin kasvoi maailman kymmenen suurimpiin teollisuusfirmojen joukkoon.
Benjamin Disraeli, Ashkenazi Juutalainen, josta tuli Englannin pääministeri kahdesti – ainoa julkinen Ashkenazi Juutalainen, joka on päässyt pääministeriksi, julkaisee Coningsbyn, jossa hän kuvaa Nathan Mayer Rothschildia näin,
-maailman rahamarkkinoiden Herra ja Mestari, ja tietenkin käytännössä kaiken muunkin Herra ja Mesteri. Hän kirjaimellisesti piti Eteläisen Italian tulot pantissa, ja kaikkien maiden kuninkaalliset ja ministerit etsivät hänen neuvoja, ja hänen ehdotuksensa ohjasivat heidän toimintaa.-

1845 Suuri Amerikkalainen Patriootti, Andrew Jackson (7. Yhdysvaltain Presidentti)  kuolee. Ennen hänen kuolemaa häneltä kysytään,  mitä hän pitää suurimpana saavutuksenaan. Hän vastaa epäröimättä,
-Minä tapoin pankin-
Tämä viittasi siihen, että hän karkotti Yhdysvaltojen Rothschildien toisen pankin vuonna1836.
Jacob (James)  Mayer Rothschild (joka siinä vaiheessa oli naimisissa hänen veljentyttärensä, Bettyn, Salomon Mayer Rothschildin tyttären kanssa), joka nyt tunnettiin Paroni James de Rothschildina, onnistuu saamaan sopimuksen ensimmäisen päärautatien rakentamisesta maan läpi.

Tämä kutsuttiin Chemin De Fer Du Nordiksi ja kulki alussa Pariisista Valenciennesiin ja sitten yhdistyi Itävaltalaiseen rautatieverkkoon, jonka rakensi hänen veljensä Salomon Mayer Rothschild
(joka oli samalla hänen vaimonsa isä – eikö tämä kaikki kuulosta vähän inhottavalta).
1847: Lionel De Rothschild, joka on nyt naimisissa hänen sedän tyttären kanssa, Kalmann (Carl)  Mayer Rothschildin, valitaan Lontoon kaupungin parlamenttipaikkaan.

Eräs edellytys parlamenttiin oli valan vannominen Kristityn oikeassa uskossa. Lionel De Rothschild kieltäytyi tekemästä näin, kun  hän oli Juutalainen ja hänen istuimensa parlamentissa pysyi tyhjänä 11 vuotta kunnes uudet valat sallittiin. Hänen on täytynyt olla korvaamaton edustaja hänen valitsijapiirille, kun ajattelee, ettei hän voisi koskaan äänestää mistään lakiehdotuksesta kun  hän ei koskaan astunut parlamenttiin! Kuinkahan hän onnistui pitämään parlamentaarisen paikkansa 11 vuotta?

1848: Karl Marx, Ashkenazi Juutalainen, julkaisee The Communist Manifesto. Kiinnostavaa on, että samaan aikaan kun hän teki sitä, Frankfurt Yliopiston Karl Ritter kirjoitti antiteesin, joka muodosti perustan Freidrich Wilhelm Nietzschen “Nietzscheanismi”:lle. Tämä Nietzecheanismi myöhemmin kehittyi Fasismiksi ja sitten Natsismiksi ja käytettiin ensimmäinen ja toisen maailmansodan lietsomiseksi.
Rothschildit rahoittivat ja ohjasivat Marxin, Ritterin, ja Nietzschen. Ajatuksena oli, että he, jotka johtavat yleistä salaliittoa voivat käyttää hyväkseen näiden kahden niin sanottujen eri ideologien eroa, jotta he voivat jakaa entistä suurempia ihmismääriä vastakkaisiin leiriin, jotta niitä voitaisiin aseistaa ja aivopestä taistelemaan ja tuhoamaan toinen toista,  ja erityisesti, tuhoamaan kaikki poliittiset ja uskonnolliset instituutiot. Sama suunnittelu, kuin mitä Weishaupt käynnisti vuonna 1776.

Eva Hanau, Amschel Mayer Rothschildin vaimo kuolee.
1849: Gutle Schnaper, Mayer Amschel Rothschildin vaimo kuolee. Ennen hänen kuolemaa hän sanoi välinpitämättömästi, että
-Elleivät minun poikani olisivat halunneet sotaa, sitä ei olisi ollut.-1850: Rakentaminen alkaa tänä vuosikymmenentenä Mentmoreen pääkartanoilla Englannissa ja Ferrièresien Ranskassa; lisää Rothschildien kartanoita seuraa ympäri maailman, kaikki täynnä taitekappaleita.

Jacob (James) Rothschildilla Ranskassa sanotaan olevan 600 miljoonan frangin omaisuuden, joka tuona aikana oli 150 miljoona frangin enemmän kuin kaikki muut pankkiirit Ranskassa yhteensä.
1852: N.M. Rothschild & Pojat alkaa kullan ja hopean jalostamisen Kuninkaalliselle rahapajalle ja Englannin pankille sekä muille kansainvälisille asiakkaille.

1853: Nathaniel de Rothschild, joka on Jacob (James)  Mayer Rothschildin vävy, ostaa Château Brane Moutonin, eli Moutonin Bordeaux viinitarhan, ja nimeää sen uudelleen Château Mouton Rothschildiksi.
1854: Caroline Stern, Salomon Mayer Rothschildin vaimo, kuolee.
1855: Amschel Mayer Rothschild kuolee.
Salomon Mayer Rothschild kuolee.
Kalmann (Carl) Mayer Rothschild kuolee.
1858: Lionel De Rothschild lopulta ottaa paikkansa parlamentissa, kun vaatimus valan vannomisesta Kristityn todellisessa uskossa laajennetaan käsittämään muita valoja. Hän tulee Brittiläisen parlamentin ensimmäiseksi Juutalaiseksi jäseneksi.
1861: Presidentti Abraham Lincoln (16. Yhdysvaltain Presidentti 1860:sta kunnes hänet salamurhataan vuonna 1865)  lähestyy suuria pankkeja New Yorkissa yrittäessään hankkia lainoja tukeakseen meneillään olevaa Amerikan sisällissotaa.  Kun nämä suuret pankit olivat vahvasti Rothschildien vaikutuksen alaisia, he tarjoavat hänelle sopimusta jonka he tietävät ettei hän voi hyväksyä, 24% – 36% korkoa kaikista lainatuista rahoista.

Lincoln on erittäin vihainen tästä korkeasta korkotasosta ja sitten hän painaa omaa velatonta rahaa ja kertoo yleisölle, että tämä on nyt laillinen maksuväline sekä julkisille ja yksityisveloille.
1862: Huhtikuuhun mennessä $449,338,902 Lincolnin velkavapaa rahaa on painettu ja levitetty. Hän lausuu näin,
- Me annoimme tämän tasavallan ihmisille suurimman siunauksen, jonka heillä koskaan on ollut, heidän oma paperirahansa, jolla maksavat omia velkojaan
Samana vuonna The Times of London julkaisee jutun, joka sisältää seuraavan lausunnon:
-Mikäli se ilkikurinen rahapolitiikka, mikä sai alkuunsa Pohjoisessa Amerikkalaisessa Tasavallassa, vakiintuu, hallitus hankkii sitten oman rahansa ilman kustannusta. Se maksaa pois velkojaan ja on ilman velkaa. Sillä on kaikki tarpeellinen raha kaupankäynnin jatkamiseksi.
Se vaurastuu ennenäkömättösti maailman sivistyneiden hallitusten historiassa. Aivot ja kaikkien maiden vauraus menevät Pohjois-Amerikkaan. Se hallitus täytyy tuhota, muuten se tuhoaa jokaista kuninkaallista ympäri maailmaa.
1863: Presidentti Abraham Lincoln saa tietää, että Venäjän Tsaarilla, Alexander II 1855 – 1881, oli hankaluuksia Rothschildien kanssa, kuten hänelläkin oli, kun hän torjui heidän jatkuvia yrityksiä perustaa keskuspankin Venäjällä. Tsaari sitten antaa Presidentti Lincolnille odottamatonta apua.

Tsaari antoi määräyksen, että mikäli joko Englanti tai Ranska aktiivisesti tulevat väliin Amerikan sisällissodassa, ja auttavat Etelää, Venäjä pitäisi sellaista toimintaa sodan julistuksena, ja tukee Presidentti Lincolnin puolta. Todistukseksi hän lähetti osan hänen Tyynimeren laivuetta San Franciscon satamaan ja toisen osan New Yorkille.
Rothschildin pankkiiriliike Italian Napolissa, C. M. de Rothschild e figli, lopettaa toimintansa Italian yhdistymisen seurauksena. Rothschildit käyttävät yhtä heidän omastaan Amerikassa, John D. Rockefelleria, muodostaakseen öljy-yhtiön nimeltään Standardia Öljy, joka lopulta ottaa haltuun kaikki kilpailijansa.
1864: Rothschild, August Belmont, joka tässä vaiheessa on Demokraattisen puolueen kansallinen puheenjohtaja, tukee Generalia George McClellania Demokraattien ehdokkaana Presidentti Abraham Lincolnia vastaan tämän vuoden äänestyksessä. Belmontin harmikseen Presidentti Lincoln voittaa äänestyksen.

1865: Lausunnossaan Kongressille, Presidentti Abraham Lincoln toteaa:
-Minulla on kaksi suurta vihollista, edessäni Eteläinen Armeija, ja takanani rahoituslaitokset. Näistä kahdesta, takanani oleva on suurin viholliseni-.
Myöhemmin sinä vuonna, huhtikuu 14:lla, Presidentti Lincoln salamurhataan, alle kaksi kuukautta ennen kuin Amerikan sisällissota päättyy. Lyhyen valmennusperiodin jälkeen Rothschildin Lontoon pankissa, Jacob Schiffi, joka oli Rothschild ja syntyi heidän talossaan Frankfurtissa, saapuu Amerikkaan 18 vuotiaana, ohjeilla ja tarvittavalla rahoituksella ostamaan osuus pankkiiriliikkeestä siellä. Tämän tarkoitus oli suorittaa seuraavat tehtävät.

1. Hanki Amerikan rahajärjestelmän kontrolli keskuspankin perustamisen kautta.
2. Löydä toivottavia miehiä, jotka ovat rahaa vastaan halukkaita toimimaan apureina Illuminadille ja promotoi heidät korkeisiin asemiin liittovaltion hallituksessa, kongressissa, korkeimassa oikeudessa,  ja kaikissa liittovaltion hallintoelimissä.
3. Luo vähemmistöryhmäkiistoja kaikissa kansakunnissa, jotka erityisesti kohdistuvat valkoisiin ja mustiin.
4. Luo liike tuhoamaa uskontoa Yhdysvalloissa, Kristinusko pääkohteena. Nathaniel de Rothschild tulee parlamentin jäseneksi Aylesburylle Buckinghamshireessa.
1868:  Jacob (James) Mayer Rothschild kuolee, pian ostettuaan Château Lafitteen, yksi Ranskan neljästä suuresta huippu cru kartanoita. Hän kuolee viimeisenä Mayer Amschel Rothschildin pojista.
1870: Nathaniel de Rothschild kuolee.

1871: Amerikkalainen kenraali nimeltään Albert Pike, joki houkuteltiin Illuminatiin Guissepe Mazzinin toimesta, kirjoittaa sotilaallisen suunnitelman kolmelle maailmansodalle ja eri vallankumouksille läpi koko maailman, jossa lopulta siiretään tämä suuri salaliitto päätösvaiheeseen.

Ensimmäinen maailmansodan tarkoitus on tuhota Venajän Tsaarin, kuten Nathan Mayer Rothschild lupasi vuonna 1815. Tsaari on korvattava kommunismilla, jolla piti hyökätä uskontoja vastaan, pääasiallisesti Kristinuskoa. Erot Brittiläisten ja Saksalaisten valtakuntien välillä tuli käyttää tämän sodan lietsomiseksi.
Toisen maailman sodan tarkoitus oli lietsoa fasismin ja poliittisen siionismin välillä olevaa kistaa, ja käyttää Juutalaisten teurastamista Saksassa perustana vihan tuottamisessa Saksalaisia vastaan. Tämän tarkoitus oli tuhota fasismi (jonka Rothschildit loivat)  ja kasvattaa poliittisen Siionismin voimaa. Tämän sodan toinen tarkoitus oli kasvattaa kommunismin voiman sille tasolle, että se vastaisi yhdistetyn Kristikunnan voimaa.


https://www.youtube.com/watch?v=ogM3S1jimIYKolmas maailmansota tuli käydä lietsomalla vihaa Muslimien maailmaa vastaan tarkoituksenaan saada Islamilainen maailma taistelemaan poliittisia sionisteja vastaan. Silla aikaa, kun tämä on meneillään, muut kansakunnat pakotetaan taistelemaan itseään henkisen, fyysisen, hengellisen ja taloudellisen väsymyksen tilaan.
Tuon vuoden elokuun 15 päivänä, Albert Pike kirjoittaa kirjeen ( nyt luetteloitu Brittiläisessä Museossa)  Guiseppe Mazzinille, jossa hän toteaa seuraavasti:
-Me päästämme irti nihilistit ja ateistit ja me provosoimme suurta sosiaalista mullistusta, joka kaikessa kauhussaan osoittaa selvästi kaikille kansakunnille absoluuttisen ateismin vaikutuksen; raakuuden alkuperät ja mitä verisintä sekasortoa.

Sitten kaikkialla ihmiset joutuvat puolustamaan itseään maailman vallankumouksellista vähemmistöä vastaan ja hävittämäään sivilisaation tuhoajat; ja Kristinuskosta pettyneet, joiden henget ovat siitä hetkestä ilman suuntaa ja johtajuutta ja jotka ovat tuskaisia ja kaipaavat ihannetta,  mutta eivät tiedä missä palvella sitä; he vastaanottavat todellisen valon Luciferin puhtaan doktriinin universaalisen ilmenemisen kautta, joka vihdoin tuodaan julkiseen näkymään.
Ilmeneminen, joka johtuu yleisestä taantumuksellisesta liikkeestä, joka seuraa Kristinuskon ja Ateismin tuhoa; molemmat valloitettu ja hävitetty samaan aikaan. 


Pike, tultuaan valituksi vapaamuurariuden eteläisen piirin Scottishin Riitin Suvereeniseksi Suureksi Komentajaksi vuotta 1859, oli kaikkein vaikutusvaltaisin Vapaamuurari Amerikassa. Hän säilytti asemansa 32 vuotta kuolemaansa saakka vuonna 1891. Hän myös julkaisi kirjan aiheesta vuonna 1872 nimeltään, Morals and Dogma of the Ancient and Accepted Scottish Rite of Freemasonry, jossa hän avoimesti toteaa, että,  -LUCIFER, Valonkantaja! Outo ja salaperäinen nimi on annettu pimeyden hengelle! Lucifer, Aamun Poika! Hänkö se on, joka kantaa valon, ja sen sietämättömillä loistoilla sokaisee heikkoja, aistillisia tai itsekkäitä sieluja? Älä sitä epäile!-

1872 : Ennen Guiseppe Mazzinin kuolemaa tuona vuonna, hän valitsee seuraajakseen vallankumouksellisen johtajan nimeltään Adrian Lemmy. Lenin ja Trotsky, ja sitten Stalin seuraavat  Lemmyä. Rothschildit rahoittavat kaikkien näiden miesten vallankumouksellisia aktiviteetteja.

1873: Ulkomaalaisten rahoittama ryhmä, johon kuuluu Rothschildit,  ostavat Espanjan tappioita tekevät Rio Tinton kuparikaivokset. Nämä kaivokset edustivat Euroopan suurinta kuparilähdettä.

1875: Tammikuun 1 päivänä, Jacob Schiffi, joka on nyt Solomon Loebin vävy, koska hän on mennyt naimisiin hänen tyttärensä Teresan kanssa, ottaa pankkiiriliikkeen, Kuhn, Loeb & Co:n haltuunsa. Hän jatkossa rahoittaa John D. Rockefellerin Standardi Öljy-yhtiö, Edward R. Harrimanin Rautatievaltakunta, ja Andrew Carnegien teräsimperiumia. Tämä on kaikki Rothschildin rahalla.

Hän sitten tunnistaa muut suurimmat pankkiirit Amerikassa tuolloin. He ovat, J.P. Morgan, joka kontrolloi Wall Streetiä, sekä Philadelphian Drexelit ja Biddlet. Kaikki muut rahoittajat, suuret ja pienet, tanssivat noiden kolmen talon musiikille. Schiff sitten saa Eurooppalaisia Rothschildeja perustamaan näiden kolmen suurten pankkien Eurooppalaisia haarakonttoreita siinä ymmärryksessä, että Schiff ja sitä kautta Rothschildit, on oltava pankkialan pomo New Yorkissa ja sitä kautta Amerikassa.

N M Rothschild & Pojat käynnistävät osakeannin saadakseen pääomaa ensimmäiselle kanaalitunneliprojektille yhdistääkseen Ranskan Englantiin, puolet sen pääomasta tulee Rothschildien omistamalta Compagnie du Chemin_de_Fer du Nordilta.
Sinä vuonna Lionel De Rothschild myös lainaa Pääministeri Benjamin Disraelille rahoitusta  Brittiläiselle hallitukselle ostaakseen osakkeet Suezin Kanavassa, Egyptin Khedive Saidista. Tämä tehtiin sen vuoksi, kun Rothschildit tarvitsivat tämän pääsyn olevan sellaisen hallituksen käsissä,  jota he kontrolloivat, jotta he voisivat käyttää sen hallituksen armeijaa suojatakseen heidän valtavia liiketoimintaintressejä Lähi-Idässä.

1876: Otto von Bismarck toteaa:
Yhdysvaltojen jakaaminen kahteen samankokoiseen liittoon päätettiin pitkään ennen sisällissotaa Euroopan korkean rahavallan toimesta. Nämä pankkiirit pelkäsivät, että Yhdysvallat, jos he pysyivät yhdessä ja yhtenä kansakuntana, saavuttaisi taloudellista ja rahallista itsenäisyyttä, joka kumoaisi heidän rahahallintaa ympäri maailmaa. Rothschildien ääni vallitsi. He näkivät ennakolta valtavan saaliin jos he voisivat tuoda vahvan, luottavaisen ja omavaraisen tasavallan tilalle kahta heikkoa, rahoittajille velassa olevaa demokratiaa.
Sen vuoksi he lähettivät edustajiaan voidakseen käyttää hyväksi orjuuden kysymystä ja siten luoda kuilua tasavallan kahden osan välillä.
1879: Lionel de Rothschild kuolee.

1880: Rothschildin agentit alkavat lietsota vainojen sarjaa pääasiallisesti Venäjällä, mutta myös Puolassa, Bulgariassa ja Romaniassa. Nämä vainot aiheuttivat tuhansien viattomien Juutalaisten teurastuksen,  aiheuttaen suunnilleen 2 miljoonan hengen pakenimsta, pääasiassa New Yorkille, mutta myös Chicagolle, Philadelphiaan, Bostoniin ja Los Angelesiin.
Näiden vainioiden käynnistämisen tarkoitus oli luoda suuren Juutalaisen tukikohdan Amerikassa, jotka kun he saapuivat, olisi koulutettu rekisteröimään Demokraattiäänestäjinä. Noin kaksikymmentä vuotta myöhemmin, tämä sai aikaan massiivisen Demokraattisen tukikohdan Yhdysvalloissa, jolla saatiin valituksi Rothschildin etumiehiä, kuten Woodrow Wilson Presidentinviralle, suorittaakseen Rothschildien tehtäviä.

1881: Presidentti James A. Garfield (20. Yhdysvaltain presidentti, joka kesti vain 100 päivää)  sanoo kaksi viikkoa ennenkuin hänet salamurhataan:
-Hän, joka kontrolloi rahan määrää maassamme on kaiken teollisuuden ja kaupan absoluuttinen herra, ja kun ymmärretään, että koko järjestelmä on erittäin helppoa kontrolloida, tavalla tai toisella, muutaman korkeissa viroissa olevien miesten toimesta, silloin tiedetään kuinka inflaation ja laman ajat saavat alkunsa.-
Edmond James de Rothschild saa pojan Maurice de Rothschild.
1883: Kun 6 000 jalkaa on kaivettu kanaalitunnelissa, Brittiläinen hallitus pysäyttää projektin, koska se sanotaan olevan uhka Britannian turvallisuudelle.
1885: Nathaniel Rothschild, Lionel De Rothschildin poika, tulee ensimmäiseksi Juutalaiseksi pääriksi ja on ottaa arvonimen Lord Rothschildin.

1886: Ranskalainen Rothschildpankki, de Rothschild Frères, hankkii merkittäviä määriä Venäjän öljykenttiä ja muodostaa Caspian and Black Sea Petroleum Company, joka nopeasti tulee maailman toiseksi suurimmaksi öljyn tuottajaksi.
1887: Kiinassa oleva oopiumivälittäjä Edward Albert Sassoon avioituu Aline Caroline de Rothschildin kanssa, Jacob (James)  Mayer Rothschildin pojan/tyttärentytär. Aline Carolineen isä, Gustave, yhdessä veljensä Alphonsen kanssa, ottivat haltuun Rothschildin ranskalaisen haaran isänsä Jacobin kuoltua.
Rothschildit rahoittavat Kimberley timanttikaivosten suluatumista Etelä-Afrikassa. Heistä tulee sittemmin tämän yrityksen, De Beersin, suurimmiksi osakkaaksi, ja louhivat jalokiviä Afrikassa ja Intiassa.

1888: Noémie Halphen, Maurice de Rothschildin tuleva vaimo syntyy.
1891: Brittiläinen työväen johtaja antaa seuraavan lausunnon Rothschildeista,
-Tämä vertaimevä porukka on ollut sanomattoman ilkeyden ja kurjuuden syy Euroopassa nykyisen vuosisadan aikana, ja on kasannut sen suunnattoman vaurauden pääasiassa lietsomalla sotia valtioiden välillä, joiden ei olisi pitänyt koskaan riidellä.
Aina kun Euroopassa on ongelma, missä tahansa sodan huhut kiertävät ja miehien mielet ovat suunniltaan muutoksen ja katastrofin pelosta, voit olla varma, että joku koukkunokka Rothschild pelaa pelinsä jossain häiriön lähettyvillä.-
Tällaiset kommentit huolestuttavat Rothschildit ja 1800 luvun lopussa on he ostavat Reuters uutistoimisto voidakseen jonkin verran hallita mediaa.

1895: Edmond James de Rothschild,  Jacob (James)  Mayer Rothschildin nuorin poika vierailee Palestiinassa ja sittemmin tarjoaa varoja ensimmäisen Juutalaisten siirtokuntien perustamiseksi siellä, tämä edistää heidän pitkän ajan tavoitetta luoda Rothschildin omistama maa.
1897: Rothschildit perustavat Zionist Congress:n edistääkseen Siionismia (poliittinen liike, jonka ainoa tarkoitus on siirtää kaikki Juutalaiset vain Juutalaiseen valtioon)  ja järjestävät sen ensimmäisen kokouksen Munchenissa.  Mutta, koska paikalliset Juutalaiset vastustivat sitä niin jyrkästi, (he olivat melko tyytyväisiä missä he olivat), tämä kokous täytyi siirtää Basleeseen, Sveitsiin ja pitää 29 elokuuta. Kokouksen puheenjohtajana toimii Ashkenazi Juutalainen, Theodor Herzli, joka kertoi päiväkirjassaan:
-Olennaista on se, että Juutalaisten kärsimykset….pahenevat….tämä edesauttaa suunnitelmiamme….Minulla on erinomainen idea….Minä saan antisemiitteja likvidoimaan Juutalaisten omaisuutta….Antisemiitit avustavat meitä sillä, että he lisäävät vainoamista ja Juutalaisten painostusta. Antisemiitit ovat meidän parhaita ystäviä.-


Herzl valitaan sittemmin Zionist Organisationin presidentiksi. Järjestö ottaa käyttöönsä Rothschildien punaisen heksagramman eli merkin Sionististen lipuksi, joka 51 vuotta myöhemmin päätyy Israelin lippuun.
Edward Henry Harrimanista tulee Union Pacific Railroadin johtajaksi ja ottaa sittemmin Southern Pacific Railroadin haltuunsa. Rothschildit rahoittavat kaiken tämän.
1898: Ferdinand de Rothschild kuolee.
1901: Edmond James de Rothschildin lähettämät siirtokunnan Juutalaiset Palestiinassa lähettivät delegaation hänelle, joka kertoo hänelle,
-Jos tahdot pelastaa Yishuvin (Juutalaisen asutuksen) irrota ensin kätesi siitä, ja…kerrankin anna siirtolaisten itse korjata mitä pitää.-

 

THE GREEDY PIGS

 
Edmond James de Rothschild on erittäin vihainen tästä ja toteaa, -minä loin Yishuvin, minä yksin. Sen vuoksi millään miehillä, ei siirtolaisilla eikä organisaatioilla ole oikeutta sekaantua minun suunnitelmiin.-
Rothschildin pankkiiriliike Frankfurtissa, Saksassa, M.  A. von Rothschild und Söhne, sulkeutuu kun siellä ei ole mikään miespuolista Rothschildin perillillistä, joka ottaisi sen.
1902: Philippe de Rothschild syntyy.
1905: Rothschildin-tukema Sionistinen Juutalaisryhmä, jota johti Georgi Apollonovich Gapon, yrittävät syöstää vallasta Tsaarin Venäjällä kommunistisessa kaappauksessa. He epäonnistuvat ja pakotetaan pakenemaan Venäjästä ja saavat turvan Saksassa.

Juutalainen Tietosanakirja Vol. 2, p.497 toteaa:
-Onkin aika omituinen jatko sille, kun yritettiin perustaa Katollinen kilpailija Rothschildeille, että tällä hetkellä jälkimmäinen on paavin arteen valvojat.-
1906: Rothschildit väittävät, että  kasvavan epävakaisuuden johdosta alueella sekä siksi, että kilpailu oli lisääntynyt Rockefellerin omistaman Standard Oilin kanssa (Rockefellerin suku on Rothschild, naispuolen jälkeläisen kautta), he myyvät heidän Caspian and Black Sea Petroleum Companyn Royal Dutch and Shellill. Tämä on vielä yksi esimerkki Rothschildien yrityksistä piilottaa todellista vaurauttaan.
1907: Rothschild, Jacob Schiff, Kuhnin, Loebin ja Co:n johtaja, puheessa New York Kauppakamarille, varoittaa näin:
-Ellei meillä ole keskuspankkia, jolla on riittävä kontrolli luottoresursseista, tämä maa tulee kokemaan historiansa kaikkein vakavimman ja laajimman rahapaniikin.-
Yhtäkkiä Amerikka huomaa olevansa tavanomaisessa rahapaniikissa, jonka Rothschildit ovat  suunnitelleet, joka tavalliseen tapaan tuhoaa miljoonien syyttömien ihmisten elämät kautta Amerikan ja tekee miljardia Rothschildeille.
1909: Jacob Schiff perustaa Kansallisen Värillisten Ihmisten Etenemisen Yhdistyksen National Advancement for the Association of the Coloured People (NAACP). Tämän tarkoitus oli yllyttää mustia ihmisiä mellakointiin, ryöstelyyn ja muihin epäjärjestyksen muotoihin, voidakseen aiheuttaa särön musta-valkoyhteisöjen välillä. Juutalainen historioitsija, Howard Sachar, kertoo seuraavasti kirjassaan, A History of the Jews in America.


-Vuonna 1914, Columbia Yliopiston Professori Emeritus Joel Spingarn tuli NAACP:n puheenjohtajaksi ja värväsi sen hallitukseen sellaisia Juutalaisia johtajia kuten  Jacob Schiff, Jacob Billikopfi, ja Rabbi Stephen Wise-.
Muita Ashkenazi Juutalaisia perustajajäseniä olivat Julius Rosenthal, Lillian Wald ja Rabbi Emil G:n. Hirsch. Vasta vuonna 1920 NAACP nimitti ensimmäisen mustan presidentin, James Weldon Johnson.
Maurice de Rothschild avioituu Ashkenazi Juutalaisen, Noémie Halphenin kanssa.
1911: Werner Sombart toteaa kirjassaan, The Jews and Modern Capitalism että vuodesta 1820 lähtien on ollut,
Rothschildin aikakausi, ja tulee siihen johtopäätökseen, että oli
-vain yksi voima Euroopassa, ja se on Rothschild.-

1912 “Truth”-lehden joulukuun numerossa, George R. Conroy kirjoittaa, että pankkiiri Jacob Schiff on Kuhnin, Loebin, ja co:n suuren yksityispankkiiriliikeen johtaja, joka edustaa Rothschildien intressejä Atlannin tällä puolella. Hänet on kuvattu rahastrategian tekijäksi ja on ollut vuosia sen suuren persoonattoman vallan, Standardina Öljyn, rahaministerinä. Hän on ollut käsi kädessä Harrimansien, Gouldsien, ja Rockefellersien kanssa kaikissa heidän rautatieyrityksissä ja on tullut dominoivaksi voimaksi rautatiessä ja Amerikan rahavallaksi.-
1913: maaliskuun 4 päivänä Woodrow Wilson valitaan 28. Yhdysvaltain Presidentiksi. Pian sen jälkeen, kun hän on vannonut valan, Ashkenazi Juutalainen, lakiyrityksestä Samuel Untermyer, Guggenheim, Untermyer, and Marshall, yrittää kiristää häntä $40,000 summalle käyttämällä suhdetta, minkä Wilsonilla oli ollut, kun hän oli professorina Princeton Yliopistossa, kanssaprofessorin vaimon kanssa.
Presidentti Wilsonilla ei ole rahaa, joten Untermyer tarjoutuu vapaaehtoisesti maksamaan $40,000 omasta taskustaan sille naiselle, jonka kanssa Wilsonilla oli ollut suhde, sillä ehdolla, että Wilson lupaa nimittää ensimmäiselle vapaalle paikalle Yhdysvaltain korkeimmalle oikeudelle ehdokkaan, jota Untermayer suosittelee Presidentti Wilsonille. Wilson suostuu tähän.

Jacob Schiff perustaa Anti Defamation Leaguen eli Herjausvastaisen Liigaan (ADL)  Yhdysvalloissa. Tämän organisaation tarkoitus on parjata kaikkia, jotka kysenalaistavat tai haastavat Rothschildin globaalisalaliittoa, “antisemiittiseksi.”
Kummallista kyllä, samana vuonna, kuin he tekevätä tämän he myös perustivat heidän viimeisen ja  nykyisen keskuspankin Amerikkaan, the Federal Reserve. Kongressiedustaja Charles Lindbergh  lausui Liittovaltion Pankkilain eli Federal Reserve Act:in hyväksymisen jälkeen joulukuun 23:
-Laki muodostaa kaikkein jättiläismäisimmän rahaston. Kun Presidentti allekirjoittaa tätä lakia, rahallisen voiman näkymätön hallitus laillistetaan…… . Historian suurin rikos on tehty tämän pankin ja valuuttalain avulla.
On tärkeä huomauttaa, että Federal Reserve (Liittovaltion pankki eli keskuspankki) on yksityisyritys, se ei ole liittovaltion eikä sillä ole mikään reserviä eli varantoa. On konservatiivisesti arvioitu, että voitot ylittävät $150 miljardia vuositasolla ja Federal Reservesta ei ole koskaan julkaistu tilejä tai selontekoja.
1914: Ensimmäisen maailmansodan alku. Tässä sodassa saksalaiset Rothschildit lainaavat rahaa saksalaisille, brittiläiset Rothschildit lainaavat rahaa brittiläiselle, ja Ranskalaiset Rothschildit lainaavat rahaa Ranskalaisille.


Sen lisäksi, Rothschildilla on kolmen Eurooppalaisen uutistoimiston kontrolli, Wolff (perustettu v. 1849) Saksassa, Reuters (perustettu vuonna 1851) Englannissa, ja Havas (perustettu vuonna 1835) Ranskassa.
Rothschildit käyttävät Wolffia manipuloitakseen Saksalaisia intoon sodalle. Suunnilleen tästä ajasta, Rothschildeista harvoin puhutaan mediassa, koska he omistavat median.
1916: kesäkuun 4 päivana Presidentti Wilsonin nimittää Ashkenazin Juutalaisen, Louis Dembitz Brandeisin Yhdysvaltojen korkeimpaan oikeuteen noin kolme vuotta aikaisemmin sovitun kiristyksen maksuksi Samuel Untermyerille. Oikeusneuvos Brandeis on myös valittu Executive Committee for Zionist Affairsin johtajaksi, asema, jonka hän on pitänyt vuodesta 1914.
Toisen (ensimmäisen? kääntäjän huomio) maailmansodan puoliväli. Saksa on sodassa voitolla, koska  Rothschildit rahoittivat sitä enemmän kuin Ranskaa, Italiaa ja Englantia,  koska Rothschildit eiväti halunnut tukea Tsaaria Venäjällä, ja tietenkin Venäjä oli samalla puolella kuin Ranska, Italia ja Englanti.
Sitten merkittävä tapahtuma tapahtui. Saksa, vaikkakin se oli voittamassa eikä yksikään ulkomaalainen sotilas ollut asettanut jalkaakaan heidän maaperässään, tarjosi aselevon Britannialle ilman millään korvausvaatimusta. Rothschildit halusivat varmistaa, ettei näin kävisi, koska he odottivat tienata paljon enemmän rahaa tästä sodasta, joten he pelasivat toista korttia, jonka heillä oli hihassa.
Samalla, kun Englanti harkitsi Saksan tarjousta, Rothschildin agentti Louis Brandeis lähettää Sionistista delegaatiota Amerikasta Britannialle lupauksella tuoda Amerikan sotaan Brittien puolelle, kunhan Britit suostuvat antamaan Palestiinan maan Rothschildeille.


Rothschildit halusivat Palestiinan, koska heillä oli suuria liiketoimintaintressejä kaukoidässä ja halusivat oman tilan sillä alueella sekä oman armeijan, jota he voisivat käyttää  hyökkääjänä mille tahansa valtiota vastaan, joka uhkasi noita intressejä.
Britit sittemmin suostuvat sopimukseen Palestiinasta, ja Sionistit Lontoossa ottavat yhteyttä heidän vastineisiin Amerikassa ja informoi heille tämän asian.  Yhtäkkiä kaikki pääsanomalehdet Amerikassa, jotka olivat olleet siihen asti Saksan puolella kääntyivätkin Saksaa vastaan, ja kirjoittivat propagandaa kappaleilla kuten : Saksalaiset sotilaat tappoivat Punaiset Ristin Hoitajat; Saksalaiset sotilaat katkaisivat lasten käsiä, jne, voidakseen manipuloida Amerikkalaisen yleisöä Saksalaisia vastaan.
Samana vuonna Presidentti Woodrow Wilson kävi uudelleenvalintakampanjaa sloganilla, että –Äänestäkää sitä miestä, joka piti poikanne sodasta-
Joulukuun 12 pv Saksa ja sen liittolaiset tarjoavat rauhan ehtoja sodan päättämiseksi.


1917:  Saksan rauhan tarjouksen seurauksena Rothschildien sotakone menee ylivaihteeseen Amerikassa, levittäen propagandaa, joka johtaa siihen, että Presidentti Wilson pettää lupauksensa äänestäjille Amerikkalaisen Sionistisen johtajan ja oikeusneuvoksen Louis Dembitz Brandeiksen ohjeiden mukaan ja vie Amerikan ensimmäiseen maailmansotaan huhtikuun 6 päivänä.


Rothschildin Sionistien Brittiläiselle tehdyn lupauksen mukaisesti, (jossa viedään Amerikka sotaan) he päättävät, että he haluavat jonkin kiarjallisen todistuksen Brittiläiseltä siitä, että nämä täyttävät heidän puoltaan sopimukesta. Brittiläinen ulkoministeri Arthur James Balfour sen vuoksi laatii kirjettä, joka tavallisesti tunnetaan nimellä, ” Balfour Declaration,” joka on painettu uudelleen alla:
Ulkoministeriö Marraskuu 2., 1917Hyvä Lord Rothschild,
Minulla on suuri ilo kertoa teille, Hänen Majesteettisuuden Hallituksen puolesta, seuraavan ilmoituksen, joka osoittaa myötätuntoa Juutalaisten Sionistisiin pyrkimyksiin, jonka kabinetti on saanut ja hyväksynyt.
Hänen Majesteettisuuden Hallitus katsoo  suosiolla kansalliskodin perustamista Palestiinassa Juutalaisille ihmisille, ja tekee parhaansa helpottaakseen tämän päämäärän toteuttamista, kunhan selvästi ymmärretään, ettei mitenkään haitata olemassa olevien ei-Juutalaisten yhteisöjen siviili- ja uskonnollisia oikeuksia Palestiinassa, tai Juutalaisten oikeuksia ja poliittista asemaa missä tahansa toisessa maassa.
Olen kiitollinen, jos viet tämän ilmoituksen Zionist Federationin tietämykseen.
Vilpittömästi sinun,
Arthur James Balfour
Rothschildit määräävät Tsaari Nicolai II:n ja hänen koko perheen teloituksen Venäjällä  Bolshevikkien toimesta, joita he kontrolloivat, vaikkakin Tsaari oli jo eronnut maaliskuun 2pv. Tämä tehtiin siksi, että voitiin hallita maata ja kostaa Tsaari Alexanderille Iia siitä, että hän esti maailmanhallitussuunnitelmaa vuonna 1815 Wienin Kongressissa, ja Tsaari Alexander II puolsi Presidentti Abraham Lincolnia vuonna 1864.
On äärimmäisen tärkeä  heille, että teurastettiin koko perhe, myös naiset ja lapset voidakseen täyttää lupaus, minkä Nathan Mayer Rothschild antoi vuonna 1815. Sen tarkoitus on näyttää maailmalle, miten käy jos koskaan toimit Rothschildeja vastaan.
U.S. Kongressiedustaja Oscar Callaway tiedotti kongressille, että  J. P. Morgan on Rothschildin edeustaja ja että se on ottanut Amerikkalaisen mediateollisuuden haltuunsa. Hän sanoo:
-Maaliskuussa, 1915, J.P. Morganin intressit, teräs, laivanrakennus, ja jauheintressit, sekä heidän tytärjärjestöt, keräsi 12 miestä sanomalehtimaailman huipulla ja palkkasi heitä selvittämään mitkä ovat kaikkein vaikutusvaltaisimmat sanomalehdet Yhdysvalloissa ja mikä on riittävä määrä kontroillakseen yleisesti niiden päivittäisen mediapolitiikkaa… .. .

He huomasivat, että täytyi ostaa vain 25 suurimmimpien lehtien kontrollin.. .Sopimukseen päästiin.  Lehtien politiikka ostettiin, maksettiin kuukausi kerralla, hankittiin toimittaja kullekin paperille, jonka tehtävä oli valvoa ja editoida informaatiota, joka  koski valmistautuneisuutta, militarismia, rahapolitiikkaa, sekä muita kansallisia ja kansainvälisiä kysymyksiä, jotka pidettiin kriittisiä ostajien intresseille.-
1919: Tammikuussa, Ashkenazi Juutalaiset, Karl Liebknecht ja Rosa Luxemburg, saavat surmansa, kun  he yrittävät johtaa toista Rothschildin rahoittamaa kommunististä kaappausta, tällä kertaa Berliinissä, Saksassa.
Versaillesin rauhan konferenssi pidetään, jossa päätetään korvauksista, jotka Saksalaisten täytyy maksaa voittajille ensimmäisen maailmansodan päätettyä. 117 Sionistien delegaatio, jota johti Ashkenazi Juutalainen, Bernard Baruch, tuovat esiin Palestiinan lupauksen heille. Tässä vaiheessa Saksalaiset ymmärsivät miksi Amerikka oli kääntynyt heitä vastaan ja ketkä hallitsi Amerikkaa, eli Rothschildit.
Saksalaiset luonnollisesti kokivat, että Siionistit olivat pettäneet heidät. Tämä johtui siitä, että silloin kun Rothschildit tekivät heidän sopimuksensa Britannian kanssa Palestiinasta, sitä vastaan, että Amerikka tuodaan sotaan, Saksa oli kaikkein ystävällisin maa maailmassa Juutalaisille, itseasiassa vuoden 1822 German Emancipation Edict takasi Juutalaisille kaikki kansalaisoikeudet, mitä saksalaisilla oli.

Sen lisäksi Saksa oli ainoa maa Euroopassa, joka ei laittanut rajoituksia Juutalaisille, jopa antoi heille turvaa kun heidän täytyi paeta Venäjältä, sen jälkeen kun heidän ensimmäinen yritetty kommunistinen kaappaus epäonnistui siellä vuonna 1905.
Kaikesta huolimatta, Rothschildit olivat täyttäneet heidän puolensa sopimuksesta, eli vuodattaneet miljoonien viattomien ihmisten veren, ja tuloksena Palestiina vahvistetaan Juutalaisten kotimaaksi, ja sillä aikaa, kun sen luovuttaminen Rothschildeille tapahtuu, se pysyi Britannian kontrollissa, kun  Rothschildit kontrolloivat Britanniaa. Tuolloin alle yksi prosenttia Palestiinan väestöstä oli Juutalaisia. Kiinnostavaa on se että, Versaillesin rauhan konferenssin isäntänä oli sen pomo, Paroni Edmond de Rothschild.
Rothschildit yrittävät lisäksi käyttää Versaillesin rauhan konferenssia perustaakseen maailmanhallitusta käyttäen tekosyynä kaikkien sotien päättäminen (mitkä he luovat). Tämän nimi oli Kansainliitto. Onneksi ei riittävä määrä maita hyväksynyt sitä ja se pian kuoli.
Maaliskuun 29. The London Times raportoi Venäjällä olevista Bolshevikeistä:
Yksi Bolshevistisen liikkeen omituisista piirteistä on se, että ei-Venäläisten osuuden korkea prosenttiosuus sen johtajien joukossa. Yli 75 % kahdenkymmenen tai kolmenkymmenen johtajien joukosta, jotka muodostavat Bolshevistisen liikkeen keskeisen koneiston, oli Juutalaisia.
On kerrottu, että Rothschildit olivat vihaisia Venäläisille, koska he eivät olleet halukkaita sallimaan heitä muodostamaan keskuspankkia kansakuntansa sisällä. He sen vuoksi kokosivat Juutalaisten vakoilijoiden ryhmiä ja lähettivät heidät Venäjään rummuttamaan vallankumousta tavallisen ihmisen eduksi; tosiasissa tässä kävi niin, että Rothschildin kontrolloima saatanallinen eliitti otti Venäjän haltuunsa.

Näille Juutalaisille vakoilijoille oli annettu, vanhan Ashkenazilaisen pettävän tradition mukaisesti,  Venäläisiä nimiä, esimerkiksi Trotsky oli ensimmäisen ryhmän jäsen ja hänen alkuperäinn nimi oli Bronstein. Nämä ryhmät lähetettiin alueisiin läpi koko Venäjän yllyttämään mellakoita ja kapinointia.
The Jewish Post International Edition, viikolla, joka päättyi tammikuu 24, 1991, vahvistaa, että Vladimir Lenin oli Juutalainen. Lenin on tallennettu sanoneen näin:
-Keskuspankin perustaminen on 90% kansakunnan kommunisoimisesta.
Nämä Rothschildin rahoittamat Juutalaiset Bolshevikit tulevat teurastamaan 60 miljoonaa Kristittyä ja ei-juutalaista Neuvoston kontrolloimalla alueella. Itseasiassa Aleksandr Solzhenitsyn vahvistaa teossaan, Gulag Archipelago, Vol 2, että Sionistiset Juutalaiset loivat ja hallinnoivat organisoitua Neuvostoliiton keskitysleirijärjestelmää, jossa nämä kymmeniä miljoonia Kristittyjä ja ei-juutalaiset kuolivat.
Sivulla 79 tässä kirjassa hän jopa nimittää tämän maailman historian suurimman tappamiskoneen hallinnoijat. He ovat Aron Soltseja, Yakov Rappoport, Lazar Kogan, Matvei Berman, Genrikh Yagoda, ja Naftaly Frenkel. Kaikki kuusi ovat Sionistisia Juutalaisia. Vuonna 1970 Solzhenitsyn palkitaan Nobelin rauhapalkinto kirjallisuudelle.
N. M. Rothschild & Sonsille annetaan pysyvä rooli hinnoitelemaan maailman päivittäistä kulla hintaa. Tämä tapahtuu Lontoon kaupungin toimistoissa joka päivä klo 11.00, ja jatkuu samassa huoneessa vuoteen 2004 saakka.


1920: Winston Churchill, jonka äiti, Jenny (Jacobson)  Jerome, oli Juutalainen – joka tarkoittaa sitä, että hän on Juutalainen Ashkenazi lain mukaan, kun hän syntyi Juutalaiselle äidille – kirjoittaa artikkelissa Illustrated Sunday Heraldissa, helmikuu 8 päivänä:
-Illuminatijohtajan Weishauptin aikakaudesta alkaen Karl Marxiin ja Trotskyyn saakka, tämä maailmanlaajuinen salaliitto on tasaisesti kasvanut.  Ja nyt viimeinkin tämä tavallisesta poikkeavien persoonallisuuksien jengi Euroopan ja Amerikan suurien kaupunkien alamaailmasta on ottanut kiinni Venäläisen kansan huiksistaan ja tullut sen valtavan valtakunnan kiistattomiksi herroiksi.

1921: Jacob Schiffin määräysten mukaan Council on Foreign Relations (CFR) perustetaan Ashkenazi Juutalaisten Bernard Baruchin ja Eversti Edward Mandell Housen toimesta. Schiff antoi käskynsä ennen hänen kuolemansa vuonna 1920, koska hän tiesi, että Amerikkaan täytyi perustaa järjestö, jolla voitiin valita poliitikkoja jatkamaan Rothschildien salaliittoa, ja CFR varsinaisesti muodostettiin kokouksessa toukokuussa 30, 1919 Hotelli Majesticissa Pariisissa, Ranskassa.
CFRn jäseniä oli alussa suunnilleen 1 000 ihmistä Yhdysvalloissa. Näihin kuului käytännössä jokaisen teollisuusimperiumin johtaja Amerikassa, kaikki Amerikkalaiset kansainväliset pankkiirit, ja kaikki heidän veronvapaiden järjestöjen säätiöt. Käytännössä siinä oli kaikki ne ihmiset, jotka pystyisivät antamaan vaaditun pääoman kenelle tahansa, joka toivoi pyrkiä Kongressille, Senaatille tai Presidentinviralle.
CFR:n ensimmäinen työ oli hankkia median kontrollin. Tämä tehtävä annettiin John D. Rockefellerille, joka perusti lukuisan määrän kansallisia uutisaikakauslehtiä, kuten Time ja Life. Hän rahoitti Samuel Newhousea ostamaan haltuunsa lehtejä ja perustamaan sanomalehtien ketjua kautta maan,  sekä Eugene Meyeriä, joka hänkin osti haltuunsa useita julkaisua, kuten Washington Postin, Newsweekin, sekä The Weekly Magazinen.
CFRn piti myös saada haltuunsa radion, television ja elokuvateollisuuden. Tämä tehtävä jaettiin kansainvälisten pankkiirien kesken: Kuhn Loebille, Goldman Sachsille, Warburgsille, ja Lehmannseille.


1925: Tuon vuoden Juutalainen Tietosanakirja kertoo Ashkenazi Juutalaisten (jotka edustavat suunnilleen 90% niin kutsutusta maailmasta Juutalaisväestöstä)  olemassaolosta, järisyttävällä myöntämisellä, että Juutalaisten niin kutsuttu vihollinen, Esau (joka tunnetaan myös Edomina, näkyy Mooseksen ensimmäisen kirjan 36:1),  nyt itse asiassa edustaa Juutalaista rotua,  kuten sivulla 42 Voluumi V sanotaan,
-Edom on modernissa Juutalaisväestössä.-
Se mitä he pohjimmiltaan sanovat on se, että nämä Ashkenazi Juutalaiset, jotka edustavat 90% niin kutsutusta Juutalaisesta väestöstä, ovat itse asiassa ei-juutalaisia eli itse goyimeja.
1926: N. M. Rothschild & Sons rahoittavat uudelleen Underground Electric Railways Company of London Ltd, jolla on osake-enemmistö kokonaisessa London Underground liikennejärjestelmässä.
Maurice de Rothschild saa pojan, Edmond de Rothschild.
1929: Rothschildit aiheuttavat Yhdysvaltain talouden romahduksen supistamalla rahavarantoa.

1930: Ensimmäinen Rothschild maailman pankki, Bank for International Settlements (BIS), perustetaan Sveitsin Basleen. Sama paikka, missä 33 vuotta aikaisemmin ensimmäinen Maailma Sionisti Kongressi eli World Zionist Congress pidettiin.
1933: Tammikuun 30 Adolf Hitler tulee Saksan kansleriksi. Hän ajaa Juutalaiset, joista moni oli kommunisteja, hallituksen asemista Saksassa. Tämän seurauksena, heinäkuussa Juutalaiset pitävät maailman konferenssin Amsterdamissa, jossa he vaativat sitä, että Hitleri palauttaa jokaisen Juutalaisen takaisin hänen aiemmalle asemalle.
Hitler kieltäytyy ja tämän seurauksena, Samuel Untermyer, Ashkenazi Juutalainen, joka kiristi Presidentti Wilson, ja on nyt Amerikkalaisen delegaation ja koko konferenssin presidentin johtaja, palaa Yhdysvaltoihin,  ja pitää puheen radiosta, joka kirjoitettiin New York Times-lehteen, maanantaina, 7 elokuuta, 1933.  Puheessa hän antoin seuraavat lausunnot,
-.. ..Juutalaiset ovat maailman aristokraatit.. .kampanjamme on.. . taloudellinen boikotti kaikkia Saksalaisia tavaroita, merenkulkua ja palveluja vastaan.. .Se minkä me ehdotamme.. .on toteuttaa puhtaasti puolustuksellista taloudellista boikotia, joka kaivaa maata Hitler hallituksen alta ja tuo Saksalaiset ihmiset heidän järkiinsä tuhoamalla heidän vientituotekaupan, josta heidän koko olemassaolo riippuu… ..
Sinun jokaisen Juutalaisen ja ei-juutalaisen…täytyy kieltäytyä tekemästä kauppaa kenen tahansa kauppiaan tai kaupanpitäjän kanssa, joka myy mitä tahansa Saksalaisvalmisteisia tavaroita tai joka käyttää Saksalaisia laivoja tai merenkulkua.-
Kaksi kolmasosasa Saksan ruoasta täytyi tuoda maahan, ja sitä voitiin tuoda vain viennin tuloilla,  eli jos Saksa ei voisi viedä tuotteita, Saksan väestöstä kaksi kolmasosaa täytyisi kuolla nälkään,  kun siellä ei olisi  riittävä ruoka enemmän kuin yhdelle kolmannelle väestöstä. Tämän boikotin seurauksena Juutalaiset kautta koko Amerikan protestoivat ja vaurioittivat kaikkia kauppoja, jossa he löysivät mitä tahansa tuotteita jossa luki Made in Germany, ja kauppojen täytyi dumpata näitä tuotteita tai riskeerata konkurssia.

Kun tämän boikotin vaikutukset alkoivat tuntua Saksassa, Saksalaiset, jotka eivät ole demonstroineet mitään väkivaltaa kohti Juutalaisia tähän saakka, yksinkertaisesti alkoivat Juutalaisten varastojen boikotoimisen samalla tavalla jolla Juutalaiset olivat tehneet kaupoille, jotka  myivät Saksalaisia tuotteita Amerikassa.
Rothschildin rahoittam IBM myy Natseille koneita, joilla tehdään reikäkortteja, joiden avulla  organisoitiin ja hallinnoitiin ensimmäisiä Juutalaisten tunnistamisia ja sosiaalista karkottamista, heidän omaisuuden takavarikointia ja heidän täydellistä hävittämistä.
Marraskuun 16, Presidentti Roosevelt tunnistaa Stalinin Siionistista hallitusta Venäjällä, kuulematta Kongressia, samalla kun 8 000 Ukrainalaisia marssivat protestissa New Yorkissa.
Myös tänä vuonna, Presidentti Roosevelt, joka syntyi Juutalaiselle äidille, jä näin täyttää Ashkenazisääntöjä Juutalaisuuden olemisesta, määrää, että kaikki näkevä silmä on laitettava kaikkiin uusiin dollariseteleihin sekä motto, Novus Ordo Seclorum. Tämä on Latinaa, Ikäkausien uusi järjestelmä
1934: Sveitsiläiset pankkisalaisuuslait uudistetaan ja pankin salaisuuden rikkomisesta tulee rikkomus, josta työntekijä voidaan vangita. Tämä on kaikki valmistelua Rothschildin suunnittelemalle toisen maailmansodalle, jossa tavallisen tapaan he rahoittavat molempia puolia.
Edmond de Rothschild kuolee.
1936: Mitä tulee antisemitismin kasvuun Saksassa, Samuel Landman (tuolloin Maailman Sionistiorganisaation sihteeri),vuoden 1936 kirjassaan Great Britain, The Jews, and Palestine toteaa seuraavasti Yhdysvaltain ensimmäisen maailman sotaan lähtemisestä:
-Se, että Juutalaisten apu oli se, mikä vei USA:n sotaan Liittolaisten puolella on katkeroittanut mieliä Saksassa aina siitä lähtien – erityisen Natsien – mieliä, ja on myötävaikuttanut ei missään pienessä määrin antisemitismin näkyvyyttä Natsiohjelmassa.


1938: 7. Marraskuuta, Juutalainen, Herschel Grynszpan, salamurhasi Ernst vom Rath, joka oli vähäinen viranomainen Saksan lähetystössä Pariisissa. Tämän seurauksena viihamielisyys Juutalaisia vastaan Saksassa alkoi tulla väkivaltaiseksi.
Rothschildien Itävaltalainen pankkiiriliike Wienissä, S. M. von Rothschild und Söhne, sulkeutuu, kun Natsit valtaavat Itävallan.
1939: I.G. Farben, joka oli kemikaalien johtava tuottaja maailmassa ja suurin saksalainen teräksen tuottaja, dramaattisesti kasvattaa sen tuotantoaan. Tätä kasvanutta tuotantoa käytetään melkein yksinomaan aseistamaan Saksaa toista maailmansotaa varten. Rothschildit kontrolloivat tätä yritystä ja jotkossa käyttivät Juutalaisia ja muita syrjäytettyjä ihmisiä orjatyövoimana keskitysleireissä. I.G. Farben loi myös tappavan Zyklon B kaasun, jota käytettiin Juutalaisten hävittämiseksi.
1 syyskuuta alkaa toinen maailmansota, kun Saksa tunkeutuu Puolaan. Tämä johtui siitä, että kun Saksalainen johto oli Kristillinen johto, joka ymmärsi, että Neuvosto-Venäjää johti Rothschildin rahoittamat kommunistit, he pelkäsivät sitä, että kun  Neuvostoliitto kasvoi voimakkuudessaan, nämä Juutalaiset kommunistit tunkeutuisivat ja pyyhkäisivät kaikki Kristityt kartalta.
1940: Hansjurgen Koehler kirjassaan Inside The Gestapo kirjoittaa seuraavasti Adolf Hitlerin isoäidistä Maria Anna Schicklgruberista,
-Pieni palvelijatyttö…….tuli Wieniiin ja tuli piiaksi…….Rothschildien kartanoon…….ja Hitlerin tuntematonta isoisää täytyy todennäköisesti hakea tästä suurenmoisesta talosta.
Walter Langer kirjassaan The Mind Of Hitler, tukee tätä kertomalla, että Adolfin isä, Alois Hitler, oli aviottoman Maria Anna Schicklgruberin poika…….Maria Anna Schicklgruberi asui Wienissä kun hän tuli raskaaksi. Tuolloin hän työskenteli palvelijana Paroni Rothschildin kodissa.  Heti kuin perhe tiesi tämän raskaudestaan hänet lähetettiin takaisin kotiin…….missä Alois syntyi.
Ensisilmäyksellä ei näyttäisi todennäköiseltä, että Hitler oli Rothschild, mutta toisaalta kun ajattelee, mitä etuja Rothschildit saivat tästä sodasta, sekä rahallisesti ja poliittisesti, Rothschildilainen yhteys ei näytä yhtä omituiselta kuin se voi alussa näyttää.


1941: Presidentti Roosevelt vie Amerikan toiseen maailmansotaan kieltäytymällä myymästä Japanille yhtään enää teräsromua tai öljyä. Japani kävi sotaa Kiinaa vastaan ja ilman sitä romuterästä ja öljyä, Japani olisi kykenemätön jatkamaan sitä sotaa. Japani oli täysin riippuvainen Yhdysvalloista sekä teräsromun että öljyn kohdalla. Roosevelt tiesi, että tämä toiminta provosoisi Japanilaisia hyökkäämään Amerikkaa vastaan, minkä he sittemmin tekivät Pearl Harborissa.
1942: Prescott Bushin, tulevaisuuden Amerikkalaisten Presidenttien George Herbert Walkerin isän ja George Wn isoisän, yritys takavarikoidaan Trading With The Enemy-lain nojalla. Hän rahoitti Hitleriä Amerikasta, samalla kun Amerikkalaiset sotilaat saivat surmansa Saksalaisten sotilaiden toimesta.

Nämä samat sotilaat myös teurastivat Juutalaisia. Kiinnostavaa on, että ADL ei koskaan kritisoinut Bushia tästä.
1943: helmikuun 18, Siionisti Izaak Greenbaum, Jewish Agency Rescue Committeen johtaja, kertoo puhessaan Zionist Executive Councilille, että:
- Jos minulta kysytään, voisitko antaa UJA (United Jewish Appeal)in rahoja pelastaakseen Juutalaisia, minä sanon, en, ja minä sanon uudelleen en!
Hän jatkoi, että -yksi lehmä Palestiinassa on arvokkaampi kuin kaikki Juutalaiset Puolassa!
Tämä ei ole yllätys. Tarkoitus siinä, kun Siionistit tukevat viattomien Juutalaisten teurastamista oli pelotella henkiin jääneteitä uskominen, että heidän ainoa turvapaikka oli Israel. Kuinka muuten Sionistit olisivat voineet taata, että Juutalaiset jättävät kauniit Euroopan kaupunkinsa, jossa he elävät, voidakseen asettua autiomaahan!
1944: 6 Marraskuuta Juutalaisen terroristiryhmän, jota johti Israelin tulevan Pääministeri, Yitzhak Shamirin, kaksi jäsentä salamurhaavat Lord Moynen, British Minister Resident Lähi-idässä, Kairossa. Hän on myös vastuussa salamurhayrityksestä Harold MacMichaelia vastaan, joka oli Palestiinan Brittiläisen Mandaatin High Commissioner, samana vuonna.

Kiinnostavaa on, että hän myös suunnittelee toista onnistunutta salamurhaa sinä vuonna YK edustajaa vastaan Lähi-Idässä, Count Folke Bernadotte, joka  vaikka hän oli turvannut 21,000 vangin vapautuksen Saksalaisista leireistä toisen maailmansodan aikana, nähtiin Yitzak Shamirin ja hänen terroristiavustajien mielissä anti-Siionistina.
Bretton Woodsissa, New Hampshireessa, luodaan kaksi lisää Rothschildin maailmanpankkia, Kansainvälinen valuuttarahasto  ja Maailman Pankki.
1945: Toisen Maailmansodan loppu. On kerrottu, että I.G. Farbenen tehtaita tarkoituksella jätetään iskemättä pommitushyökkäyksissä Saksalla. Kiinnostavaa on, että sodan lopussa, ne ovat kärsineet vain 15% vahinkoa.
Tuomioistuimet, jotka pidettiin toisen maailmansodan lopussa selvittääkseen Natsien sotarikoksia, sensuroi aineiston, jotka kertoivat Lännen tuesta Hitlerille.
Rothschildet ottavat jättiläisaskelta kohti maailman hallinnan tavoitettaan kun toinen, “Kansainliitto” nimeltään YK hyväksyttiin sinä vuonna.
1946: Heinäkuun 22 pv. Israelin tuleva Pää Ministeri, Ashkenazi Juutalainen, David Ben-Gurionin, käskee Israelin toista tulevaa pääministeriä, Ashkenazi Juutalaista, Menachem Beginina, suorittamaan terroristihyökkäyksen Kuningas David Hotelilla Palestiinassa, tavoittenaan ajaa ulos Brittiläiset. Tämän seurauksena 91 ihmistä sai surmansa, suurin osa heistä siviilit: 28 Brittiläistä, 41 Arabeja, 17 Juutalaista, ja 5 muuta. Noin 45 ihmistä loukkaantuvat.

Menachem Begin sittemmin ylpeänä julisti itseään, “modernin terrorismin isäksi.” Ymmärtääksemme, kuinka merkittävä tapahtuma tuo Kuningas David Hotelin isku oli, on muistettava, että se oli tuolloin suurin kuolonuhrien määrä yksittäisen terroristitoiminnan tuloksena, ja oli suurin siihen asti, kunnes neljänkymmenta vuotta myöhemmin Pan Am lento 103 pommitettiin Lockerbiesta.
1947: Britit, jotka ennen toista maailmansotaa ilmoittivat, ettei yhtään lisää Juutalaisia muuteta Palestiinalle voidakseen suojata Palestiinalaisia heidän terroristi-iskuista vastaan, jotka kohdistetaan sekä heitä että Brittiläisiä sotilaita vastaan, siirtävät Palestiinan kontrollin YK:hon. YK päätää jakaa Palestiinan kahteen valtioon, toinen sionistiin ja toinen arabiin; Jerusalemin piti pysyä  kansainvälisenä vyöhykkeenä kaikkien uskojen nautittavaksi.

Tämän siirron ajankohdaksi laitettiin toukokuun 15, 1948. YK:lla ei ollut mitään oikeutta antaa Arabien omaisuutta kenellekään; vaikka Juutalaiset omistivat tuollain 6% Palestiinasta, päätöslauselma 181  myönsi Juutalaisille 57% maasta,  jättäen Arabeille 43%, joilla silloin oli 94%.
House Select Committee on Unamerican Activities käyttää ADLn keräämiä tietoa (sen vakoilijat vakoilivat Amerikan kansalaisia). Tämän alakomitean puheenjohtaja Clare Hoffman torjuu ADL:n raportteja epäillyistä kommunisteista “huhuina.”
1948: Tämän vuoden keväällä Rothschildit lahjovat Presidentti Harry S. Trumania (Amerikan 33. Presidentti 1945 – 1953) tunnustamaan Israelin (joka oli Rothschildin omistama alue, eikä Juutalainen alue)  itsenäiseksi valtioksi $2,000,000:lla, jonka rahan he antavat hänelle kampanjajunassaan.
He sitten ilmoittavat, että Israel on itsenäinen Juutalainen valtio Palestiinassa ja puolen tunnin sisällä Presidentti Truman ilmoitti, että Yhdysvallat on ensimmäinen ulkopuolinen kansakunta, joka  tunnustaa sen.

Israelin lippu paljastetaan. Valtavasta vastustuksesta huolimatta lipulla oleva tunnusmerkki on Rothschildin ”punainen heksagramman tai merkki” sinisenä.
Tämä suututtaa monta Juutalaisia, jotka ymmärtävät, että tämä heksagramma käytettiin muinaisissa mysteeriuskonnoissa “Molochin,” ja “Astarothin” symboleina. (Molochia on kuvattu haluttoman uhrin demonina, ja kiinnostavaa kyllä on myös sen kivisen pöllön nimi, jota eliitit palvovat Bohemian Grovella; Astarothia on kuvattu Helvetin ylirahastonhoitajana)
Heksagramma käytettiin myös edustamaan Saturnusta, joka tunnetaan Saatanan salaisena nimenä. Tämä tarkoittaa sitä, että kuka tahansa, joka saa surmansa Israelin nimessä on itse asiassa uhraus Saatanalle.
Juutalaiset toisinajattelijat ovat sitä mieltä, että Menorahaa, joka on vanhin Juutalaisen symboli, pitäisi käyttää, ja huomauttavat, että heksagramma ei ole edes Juutalainen symboli, mutta tietenkin  koska Rothschildsiionistit käyttävät sitä, niin sitä käytetään Rothschildin, siis Siionististen, siis Israelin lipussa.
Huhtikuun 19 päivän pikkutunneilla 132 Juutalaiset terroristia Irgun jengistä, jota johti tuleva Israelin pääministeri Menachem Begin,  ja Sternin jengistä, jota johtaa tuleva Israelin pääministeri Yitzhak Shamir, brutaalisti joukkosurmaavat 200 miestä, naista ja lasta, näiden nukkuessaan rauhallisesti Deir Yassinin Arabi kylässä.
Kun YK on muuttanut Palestiinaa itsenäiseksi Juutalaiseksi valtioksi ja itsenäiseksi Arabivaltioksi, toukokuun 15 päivänä, Israelilaiset käynnistivät sotilaallisen hyökkäyksen Arabeija vastaan  kovaäänisiä kuorma-autoissaan huutaen, että Arabit, jotka eivät pakene teurastetaan välittömästi.


800 000 Arabeja, joiden mielessä on tuoreena Deir Yassin verilöyly, pakenevat paniikissa. He pyysivät apua naapurin Arabi valtioista, mutta nuo valtiot eivät puuttuneet,  koska he eivät olleet läheskään yhtä voimakkaita, kuin Israelilaiset, joiden tuolloinen sotakoneisto oli saatu Juutalaisen Stalinistisen hallituksen toimesta Venäjältä. Tämän hyökkäyksen seurauksena Juutalaiset nyt kontrolloi 78% entisestä Palestiinasta kun aiemmin niillä oli se 57%, jonka YK oli antanut heille laittomasti.
Palestiinalaisille, monet heistä Kristittyjä, ei koskaan maksettu korvausta heidän kodeistaan, maastaan eikä yrityksistään, jotka varastettiin heiltä tämän laittoman Juutalaisen hyökkäyksen aikana, ja nämä ihmiset päätyivät telttojen slummipakolaiskaupunkeihin. Sen lisäksi ainakin puolet Palestiinalaisista jättivät kiireellisessä pakenemisessaan syntymätodistuksensa taakse. Israelin valtio sitten hyväksyi lain, jonka mukaan vain he, jotka voivat todistaa kansalaisuutensa, saivat palata Israeliin, siksi nämä 400,000 Palestiinalaisya ei voisi palata ja menettivät kaikki heidän omaisuutena jonka he olivat jättäneet sinne.


Ashkenazi Juutalainen, David Ben-Gurion, yksi Israelin perustajista ja sen ensimmäisestä pääministeristä, kuvasi avoimesti Sionistisia tavoitteita päiväkirjassaan (21 Toukokuu 1948)  seuraavasti,
-Arabiliiton Akilleen kantapää on Libanon. Muslimin ylivaltius tässä maassa on keinotekoinen ja on helposti kukistettavissa. Sinne pitäisi perustaa Kristillinen valtio, ja sen eteläinen raja-alue tulisi olla Litanin joella. Me allekirjoittaisimme liittolaissopimuksen tämän valtion kanssa. Näin kun me olemme rikkoneet Arabiliiton voimakkuuden ja pommittaneet Ammanin, me voisimme pyyhkäistä pois Trans-Jordanin, sen jälkeen, kun Syyria kaatuu. Ja jos Egypti yhä uskaltaisi käydä sotaa meitä vastaan, me pommittaisimme Port Saidia, Alexandria ja Kairoa.”
1949: Lokakuun 1 Mao Tse Tsung ilmoittaa Kiinan kansantasavallan perustamisesta Tiananmen Aukiossa, Pekingissä. Hänen rahoituksensa tulee Venejän kommunismiltä, jonka Rothschildit loivat; lisäksi rahoitusta tulee seuraavilta Rothschildin agenteilta: Solomon Adler, entinen Yhdysvaltain Treasuryn viranomainen, joka oli Neuvostovakoilija; Israel Epstein, jonka isä oli Juutalainen Bolshevikki, jonka Tsaari oli vanginnut Venäjällä koska hän oli lietsonut vallankumousta siellä;  ja Frank Coe, Rothschildin omistavan IMF:n johtava viranomainen.

1950: Israel hyväksyy palaamislakinsa, jotka takaavat jokaisen Juutalaisen kautta maailman oikeuden asua Israelin valtiossa, mutta Palestiinalaisilta, vaikka he olivat asuneet siellä 1 300 vuotta, kiellettiin tämä oikeus.
John Davitt, oikeusministeriön sisäisen turvallisuuden osaston entinen päällikkö huomauttaa, että Israelin tiedustelupalvelu on toiseksi aktiivisin Yhdysvalloissa Neuvostoliittolaisten jälkeen, ja tietenkin Ashkenazi Juutalainen johto johtaa sekä Israelia että Neuvostoliittoa.
1951: 1 huhtikuuta perustetaan Israelilainen salainen tiedustelupalvelu nimeltään Mossad, joka sittemmin terrorisoi maailman. Mossadin motto on todennäköisesti kaikkein inhottavin salaisen palvelun motto maailmassa, se on,
Sinun on käytävä
sotaa kavaluudella”


1953 : N. M. Rothschild & Sons perustivat British Newfoundland Corporation Limitedin jalostaakseen 60 000 neliömailia maata Kanadan Newfoundlandissa, jossa oli voimalaitos, joka valjasti Hamilton (myöhemmin Churchillin) koskien voimaa. Tuolloin tämä oli suurin rakennusprojekti, jonka yksityiyritys oli ottanut suoritettavaksi.
1954: The Lavon Affair (tapaus). Israelilaiset agentit rekrytoivat Juutalaisperäisiä Egyptin kansalaisia pommittamaan Lännen kohteita Egyptissä, ja istuttavat todisteita lavastaakseen Arabeja, ilmeisesti tarkoituksenaan  järkyttää Amerikkalais/Egyptiläisten suhteita. Israelin puolustusministeri, Ashkenazi Juutalainen, Pinhas Lavon poistetetaan lopulta virasta, vaikka moni uskoo, että todellinen vastuu oli David Ben-Gurionilla.
Israelilaisten laittama piilotettu mikrofoni löytyy Yhdysvaltain lähettilään toimistosta Tel Avivissä.
1955: Edmond de Rothschild perustaa Compagnie Financieren Pariisissa.
1956: Puhelinsalakuuntelulaite löydetään liitettynä kahteen puhelimeen yhdysvaltalaisen sotilaallisen avustajan asunnossa Tel Avivissä.
1957: James de Rothschild kuolee ja Rothschildin omistama media kertoo, että hän jättää perinnöksi suuren rahasumman Israelin valtiolle; tällä rahalla tulee kustantaa heidän parlamentin rakentamisesta, nimeltään Knesset. Hän ilmaisee, että Knessetin pitäisi olla,
- Israelin valtion kestävyyden symboli kaikkien silmissä,.  ”
Kirjassaan Tales of the British Aristocracy, sivulla 219, L.G. Pine, joka oli Burke’s Peeragen toimittaja, kirjoittaa, että Juutalaiset,
-ovat tehneet itsestänsä niin läheiseksi Brittiläistä aatelissäätyä, että nämä kaksi luokkaa voivat tuskin kärsiä menetystä, joka ei ole yhteinen. Juutalaiset ja lordit ovat niin läheisesti kytketty, että isku Juutalaisia vastaan tässä maassa ei olisi mahdollista vahingoittamatta myös aatellistoa-
Maurice de Rothschild kuolee Pariisissa.1962: de Rothschild Frères perustaan Imétalian kaikkien heidän mineraalilouhuntaintressien sateenvarjoyrityksenä.
Frederic Morton julkaisee kirjansa, The Rothschilds, jossa hän kirjoittaa:
- vaikka he hallitsevat kymmenittäin  teollisia, kaupallisia, louhinta- ja turistiyhtiöitä, ei yksikään kanna Rothschild-nimeä. Koska nämä ovat yksityisiä yhtiökumppanuuksia, suvun liikkeiden ei tarvitse julkaista eivätkä koskaan julkaise julkista tasetta, eikä mitään muutakaan selontekoa heidän rahoituskunnosta. Tämä asenne paljastaa Rothschildien todellista tavoitetta, eliminoida kaiken kilpailun ja luoda heidän oman maailmanlaajuisen monopolin.
1963: kesäkuu 4. Presidentti John F. Kennedy, Yhdysvaltain 35. Presidentti 1961 – 1963, panee täytäntöön määräksen nro. 11110, joka palautti Yhdysvaltain hallitukselle vallan painaa valuuttaa ilman, että sen pitäisi tapahtua Rosthchildien omistaman keskuspankin kautta.
Alle 6 kuukautta myöhemmin marraskuun 22 päivänä presidentti Kennedy salamurhataan Rothschildien toimesta samasta syystä kuin he salamurhasivat Presidentti Abraham Lincolnin vuonna 1865; hän halusi painaa Amerikkalaista rahaa Amerikkalaisen kansan eduksi eikä ahneen, sotahullun vieraan eliitin hyödyksi.


Presidentti Lyndon Baines Johnsin peruu tämän toimeenpanomääräksen 11110 ollessaan Air Force Onessa lentäessään Dallasista Washingtonille, samana päiväna kun Presidentti Kennedy salamurhattiin.
Toinen,  ja todennäköisesti pääsyy Kennedyn salamurhalle on kuitenkin se, että hän teki melko selväksi Israelin pääministerille, David Ben-Gurionille, ettei hän voisi suostuu siihen, että Israelista tulisi valtio, jolla on ydinase. Israelilainen sanomalehti Ha’aretz Helmikuussa 5, 1999, arvioitessaan Avner Cohenin kirjaa, ” Israel ja Pommi,” kertoo seuraavasti:
-Amerikkalaisen Presidentti John F. Kennedyn murha toi äkilliseen lopun sille valtavalle painostukselle, minkä Yhdysvaltain hallitus kohdisti Israelin hallituselle keskeyttämään ydinohjelmansa. Kirja antaa ymmärtää, että mikäli Kennedy olisi jäänyt henkiin ei Israelilla olisi varmaan tänä päivänä ydinvoimaoptiota.
Edmond de Rothschild luo La Compagnie Financière Edmond de Rothschild (LCF), Sveitsissä riskipääomaliikkeenä. Tämä myöhemmin kehittyy sijoituspankiksi ja omaisuushallintayritykseksi, jolla on monta tytärjestöä.. Hän myös avioituu vaimonsa Nadinen kanssa ja he saavat pojan, Benjamin de Rothschild.
1965: Israel hankkii laittomasti rikastutettua uraania NUMEC:stä (Nuclear Materials and Equipment Corporation).

1967: Palestiinalaisten kohtelu Siionististen Juutalaisten toimesta lopulta sytyttää riittävää vihaa arabimaailmassa, että Egypti, Jordania ja Syyria panevat liikkeelle Israelin rajoilla. Israeli hyökkää yhtäkkiä kaikkien näihin maihin ja  tuloksena Siinai, joka sisälsi Gazan, anastetaan Egyptiltä, ja Jordanialta varastetaan länsiranta ja Jordan-joki.
Tämän seuraukena kesäkuun 8 päivänä, Israelilaiset käynnistävät hyökkäystä USS Libertya vastaan Israelilaisella lentokoneilla ja torpedoveneillä, tarkoituksenaan syyttää siitä Egyptiä, tuoda Amerikka sotaan heidän puolelle, ja tietenkin noudattaa kirjaimellisesti heidän-Mossad mottoaan,
Sinun on käytävä
sotaa kavaluudella”
Heidän hyökkäyksen seurauksena 34 Amerikkalaista palvelusmiestä saivat surmansa ja 174  haavoittuu. Israel valehtelee tavalliseen tapaan; se väittää, että se erehtyi tästä sota-aluksesta, joka liehutti suurta Yhdysvaltain lippua, ja luuli sitä muinaiseksi pois palvelusta jätetyksi Egyptiläiseksi hevoskantajaksi El Quseiriksi, joka oli 180 jalkaa lyhyempi. He myös väittävät, että laiva oli sotavyöhykkeessä, kun se oli itse asiassa kansainvälisissä vesissä, kaukana kaikista taisteluista. Israelilaisen hyökkäys tällä sota-aluksella kestää 75 minuuttia, minkä aikana he ampuvat yhtä Yhdysvaltain lippua, aiheuttaen merimiehiä epätoivoisesti nostamaan uutta lippua.

Tämän hyökkäyksen jälkimainingeissa, Yhdysvallat varoittaa Amerikkalaisia merimiehia olemaan keskustelematta asiasta kenekään kanssa ”kansallisen turvallisuuden” takia. Tämä tapahtuma ei saa mitään näkyvyyttä Rothschildien kontrolloidussa valtamediassa, ja tavalliseen tapaan Israelin alustuva maa Amerikka ei edes nuhtele sitä millään tavalla.
Seuraavana päivänä, kesäkuu 9, Israel laittomasti valtaa Golanin Kukkulat, minkä se valtaa Syyriasta. Israeli tulee saaman kolmannen osan sen tuoreesta vedestä.
Israelilainen General Matityahu Peled siteerataan Ha’aretzissa (19 Maaliskuu 1972)  seuraavalla lausunnolla,
-Väittämä, että kansanmurhan vaara riippui meidän yllä kesäkuussa 1967, ja että Israel taisteli sen fyysisestä olemassaolosta on vain harhautus, joka syntyi ja kehittyi sodan jälkeen.-
Toinen inhottava ja pettävä lausunto, joskin taas ainakin yhdenmukainen Mossad mottoon,
Sinun on käytävä
sotaa kavaluudella”
de Rothschild Frères saa uuden nimen, Banque Rothschild.
1968: Noémie Halphen, Maurice de Rothschildin vaimo kuolee.
1970:  Työskennellessään Senaattori Henry ” Scoop” Jacksonille, Ashkenazi Juutalainen Richard Perle jää FBI:lle kiinni antamista luottamuksellista informaatiota Israelille. Mitään ei tehdä.
Brittiläinen pääministeri Edward Heath tekee Lord Victor Rothschildista hänen politiikkayksikön johtajaksi. Kun hän on siinä roolissa Britannia liittyy Euroopan yhteisöön.
1973: Kirjassaan None Dare Call It Conspiracy (eli: Kukaan ei uskalla sanoa sitä salaliitoksi) Gary Allen toteaa:
-Yksi pääsyy siihen, että historiassa on katkos kansainvälisten pankkiirien roolin suhteen poliittisessa historiassa on se, että Rothschildit ovat Juutalaisia …
.salaliiton Juutalaiset jäsenet ovat käyttäneet organisaatiota nimeltään The Anti-Defamation League (ADL)  työvälineenä pyrkimyksenään vakuuttaa jokaista, että Rothschildien ja heidän liittolaisten maininta on hyökkäys kaikkiin Juutalaisiin.

Tällä tavalla he ovat tukahduttaneet melkein kaiken rehellisen tutkimuksen kansainvälisistä pankkiireista ja tehneet aiheen tabuksi yliopistojen sisällä.
Sadat ADL-yhteisöä hyökkävät välittömästi ketä tahansa ihmistä tai kirjaa, joka tarkastelee tätä aihetta kaikkialla maassa. ADL ei ole koskaan antanut totuuden tai logiikan häiritä sen hyvin ammatillisia häpäisytehtäviä…
.Oikeastaan he, joilla olisi syytä olla kaikista vihaisempia Rothschildin porukalle, on heidän kanssajuutalaiset…
. Rothschildin valtakunta edesauttoi Adolf Hitlerin rahoittamista.
George J. Laurer Rothschildien työntekijöiden kontrolloima IBM keksii UPC (universaalinen tuotekoodi)  viivakoodin, joka lopulta sijoitetaan kaikkiin maailmanlaajuisesti vaihdettuihin tuotteisiin; se pitävät sisällään lukua 666. Ilmestyskirjan luku 13, säe 17-18, kertoo seuraavasti tästä luvusta:
17  Kenenkään ei ole lupa ostaa eikä myydä mitään, ellei hänellä ole tätä merkkiä, joka on pedon nimi tai sen nimen luku*.
18 Tässä vaaditaan viisautta. Se, jolla on ymmärrystä, laskekoon pedon nimen lukuarvon: se on erään ihmisen luku, ja se luku on kuusisataakuusikymmentäkuusi.
Rothschildien koko saatanalliset tavoitteet ovat nyt nähtävissä koko maailmalle, kaikki mitä ostetaan tai myydään kantaa eläimen merkkiä, 666.
N. M. Rothschild & Sons British Newfoundland Corporation, Churchill Falls projekti Newfoundlandissa, Kanadassa, suoritetaan loppuun.
N. M. Rothschild & Sons luo myös uuden omaisuushallintayrityksen, jota vaihdetaan maailmanlaajuisesti. Tästä tuli lopulta Rothschild Private Management Limited.

Edmond de Rothschild, Jacob (James) Mayer Rothschildin pojan pojan poika, osti cru bourgeois estate of Château Clarke Bordeauxissa. (kartano)
1976: Ashkenazi Juutalainen, Harold Rosenthal, apulainen Ashkenazi Juutalaiselle, Senaattori Jacob Javitsille, lausuu näin:
-Useimmat Juutalaiset eivät halua myöntää sitä, mutta meidän jumalamme on Lucifer.
1978: Ashkenazi Juutalaista, Stephen Bryenea, tuolloin Senate Foreign Relations Committeen henkilökunnan jäsen, kuullaan sattumalta Washington D.C. hotellissa  tarjoavan luottamuksellisia dokumentteja korkealle Israelilaiselle puolustusviranomaisille.

Bryen hankkii asianajajan, Nathan Lewin, ja asia suuntaa suurelle valamiehistölle, mutta on salaperäisesti hylätty. Bryen menee sittemmin työhön Richard Perleelle.
1979: Egyptian-Israeli 1979 rauhansopimus vakuutettiin Yhdysvaltain avustuksella, joka lupasi $3 miljardia vuosittain Israelille Yhdysvaltain veronmaksajalta (ei edes pisara valtameressä, kun ajatellaan sitä määrää, mitä he tienaavat keskuspankilta).
Shin Bet (Israelilainen sisäinenturvallisuusosasto) yrittää tunkeutua Yhdysvaltain konsulaattiin Jerusalemissa”Honey Trapin” avulla (hunajaloukku),  käyttäen sihteerityöntekijää, jolla oli suhde Jerusalemilaisen tytön kanssa.
Paroni ja Paronitar Phillipi de Rothschild yhteisyrityksessä Robert Mondavin kanssa alkavat pyramidin rakentamista Napa laaksossa, Kaliforniassa,  missä Church Of Satanin johtaja/perustaja Ashkenazi Juutalainen Anton LaVey, asui. Tämän nimi on Opus 1 (tarkoittaa, ensimmäinen työ), ja tämän temppelin lavastus on se, että se on viinitehdas.
1980: Yksityistämisen globaalilinen ilmiö alkaa. Rothschildit ovat tämän takana aivan alusta asti voidakseen ottaa haltuun kaikkien julkisesti omistettujen omaisuuksien kontrollin maailmanlaajuisesti.
1981: Ranskan hallitus kansallistaa Banque Rothschildia. Uuden pankin nimi on Compagnie Européenne de Banque. Rothschildit sittemmin perustivat seuraajan tälle Ranskalaiselle pankille, French bank, Rothschild & Cie Banquen (RCB),  josta tuli johtava Ranskalainen sijoitustalo.

1982: Syyskuun 16sta  18:een, Israelin tuleva pääministeri ja silloinen puolustusministeri Ashkenazi Juutalainen, Ariel Sharon, johti Israelin tunkeutumisen Libanoniin, jossa käytettiin valaistusta voidakseen edistää 1000 – 2000 miesten, naiset ja lasten tappamista Sabra ja Shatila verilöylyissä.
1985: Eustace Mullins julkaisee, “Kuka Omistaa TV-Verkot,” (Who Owns The TV Networks), jossa hän paljastaa, että Rothschildeilla on osake-enemistö (kontrolloivat) kaikissa kolmessa pääverkostoissa Amerikassa, eli: NBC; CBS;  ja ABC.
New York Timesit raportoi, että FBI on tietoinen ainakin tusinasta tapauksesta, jossa Amerikkalaiset viranomaiset antoivat luokiteltua informaatiota Israelilaisille; tietolähteenä on Raymond Wannal  (FBI:n entinen apulaisjohtaja). Oikeuslaitos ei nosta syytettä.
Richard Smyth, MILCO:n omistaja, syytetään ydinajoituslaitteiden salakuljetuksesta Israelille.
N. M. Rothschild & Sons neuvovat Brittiläistä hallitusta Brittiläisen kaasun yksityistämisessä. He sittemmin neuvovat Iso-Britanian hallitusta käytännössä kaikissa heidän muissa valtion omistamien omaisuuksien yksityistämisessä mm.: British Steel; British Coal; kaikki Brittiet alueelliset sähköhallitukset;  ja kaikki Brittiläiset alueelliset vesilaudat.
Brittiläinen kansanedustaja, joka voimakkaasti osallistui näihin yksityistämisiin on tuleva Exchequerin kansleri, Norman Lamont, joka oli aiemmin yksi Rothschildin pankkiireistä.


1986: Mordechai Vanunu, joka oli teknikko Dimonassa (Israelin ydinlaitos) vuodesta 1976 vuoteen 1985, havaitsee, että tehdas tuotti salaa ydinaseita.
Hänen omatuntonsa sai hänet puhumaan ja vuonna 1986 hän antoi London Sunday Timesille tietoja ja valokuvia, joiden avulla he kertoivat maailmalle Israelin ydinaseohjelmasta.
Hänen todistusaineensa osoitti, että Israel oli varastoinut jopa 200 ydinkärjettä, ilman mitään keskustelua tai valtuutusta omilta kansalaisilta. 30 syyskuuta 1986 Vanunu houkuteltiin Lontoosta Roomalle. Siellä hänet siepattiin, huumattiin ja lähetettiin Israeliin.
Salaisen oikeudenkäynnin jälkeen hän sai 18 vuoden tuomion ,”petoksesta,” ja “vakoilusta,” vaikka hän ei ole vastaanottanut mitään maksua eikä ollut kommunikoinut minkään vieraan vallan kanssa.
Hänet pidetään täydellisessä eristyksessä 11 vuotta, hänelle sallittiin vain harvinaisia ajoittaisia vierailuja perheeltä, asianajajalta ja papilta, metalliverhon läpi. Vaikka hän päättää tuomioaikansa, Israelili hallitus pitää hänet yhä hänen tahtoaan vastaan.
1987: Edmond de Rothschild luo Maailman suojelupankin (World Conservation Bank), jonka tarkoitus on siirtää velkoja kolmannen maailman maista tälle pankille ja korvaukseksi nuo maat antaisivat maata tälle pankille. Tämä on suunniteltu niin, että Rothschildit voivat saavuttaa kolmannen maailman kontrollin; tämä edustaa 30% maapallon pinnasta.

Huhtikuun 24 Wall Street Journal paljastaa, että “Paneelit eivät tule tutkimaan Israelin roolia Iran-Contra skandaalissa yksityiskohtaisestit.” Role of Israel in Iran-Contra Scandal Won’t be Explored in Detail by Panels
1988: ADL käynnistää maanlaajuisen kilpailun lakiopiskelijoille, jossa laaditaan vihan vastaista lainsäädäntöä vähemmistö ryhmille. Kilpailun voittaa Joseph Ribakoff, jonka väitös ehdottaa sitä, että meidän tulisi kieltää paitsi vihasta motivoitunutta väkivaltaa myös kaikki sanat, jotka herättävät epäilystä; kitkaa; vihaa;  ja mahdollista väkivaltaa, nämä täytyy myös kriminalisoida.
Tämä ADLin ensipalkittu asiakirja antaa ymmärtää, että valtion virostojen pitäisi paitsi valvoa ja rajoittaa sananvapautta yleensä, mutta pitäisi myös sensuroida kaikki filmit, jotka kritisoivat tunnistettavissa olevia ryhmiä.  Sen lisäksi, vaikka henkilö, joka tekee lausuntoa voi oikeuttaa sitä, esimerkiksi Kristityt arvostelevat homoseksuaalisuutta, koska raamattu nimenomaan kieltää sen, Ribakoff väittää että totuus on ei olla mikään puolustus oikeudessa.
Ainoa todistus, jonka oikeus tarvitsee voidakseen taata vihapuheen tuomio on se, että jotain on sanottu, ja vähemmistöryhmä tai sellaisen ryhmän jäsen on kokeneet tulleeksi emotionaalisesti vaurioituneeksi  sellaisen arvostelun seurauksena.  Sen vuoksi, näiden ehdotusten mukaan, jotka ADL on pakottanut lakiin kaikkialla maailma alle 15 vuotta myöhemmin, Jeesus Kristus olisi pidätetty  viharikollisena (hate criminal).

Tämä lain tarkoitus on varmistaa, ettei Rothschildien salaliittoa paljasteta, koska mikäli sinä kritisoit Rothschildien rikollista salaliittoa, sinua leimataan antisemiittisena, ja saatat joutua siksi vankilaan.
Philippe de Rothschild kuolee.
1989: Glasnostin vaikutuksen seurauksena moni satelliittivaltio itäisessä Euroopassa tulee avoimemmaksi vaatimuksissaan vapautumisesta kommunistisesta johdosta tasavalloissaan.
Monta vallankumousta tapahtuu vuonna 1989, useammat näistä syrjäyttävät kommunistiset hallituksensa ja tuovat tilalle tasavaltoja.
Siksi ote, jonka kommunisteilla oli Itäisestä Euroopasta (Rautaesirippu)  tulee erittäin heikoksi.  Lopulta, Perestroikan ja Glasnostin seurauksena, kommunismi romahtaa, ei ainoastaan Neuvostoliitossa mutta myös Itäisessä Euroopassa.
Venäjällä, Boris Yeltsin (jonka vaimo tulee Josef Stalinin avioliitosta Rosa Kaganovichin kanssa)  ja tasavaltalainen hallitus ottavat toimenpiteitä kommunistisen puolueen voiman päättämiseen hyllyttämällä ja kieltämällä puoluetta ja ottamalla haltuun kaikki omaisuutensa.

Tämä symbolisoi kommunismin romahdusta Venäjällä, ja aiheutti 700,000 Juutalaisten massamaastamuuton entisestä Neuvostoliitosta Israelille.
Israeli Journalissa, Hotamissa (24 marraskuu 1989) kerrotaan puheesta, jonka silloinen Israelin apulaisulkoministeri, Ashkenazi Juutalainen, Binyamin Netanyahu, piti opiskelijoille Bar Ilan Universityssa; hän sanoi:
-Israelin olisi pitänyt käyttää hyväksi protestien tukahduttamista Kiinassa, kun maailman huomio keskittyi siihen maahan, ja suorittaa Arabien massakarkottamisia alueilta.-
Lontoon ja Pariisin Rothschildit ilmoittavat uuden tytäryhtiön lanseeramisesta, Rothschild GmbH:n, Frankfurtissa, Saksassa.
1991: Sen jälkeen, kun Irakilaiset ovat tunkeutuneet Kuwaitiin elokuun 2, 1990, tammikuu 16 1991 Yhdysvallat ja Britannia alkoivat kohteiden ilmapommituskampanjan Irakin sisällä. 24 Helmikuuta maakampanja  alkaa ja kestää 100 tuntia helmikuun 28 päivään saakka, jolloin tapahtui kauhistuttava sotarikos.

Tämä rikos oli 150,000 Irakilaisen sotilaan teurastus polttoaineilmapommeilla. Nämä Irakilaiset pakenivat täpötäydellä valtatiellä Kuwaitista Basralle. Presidentti George Herbert Walker Bush määräsi Yhdysvaltain sotalentokoneet ja maayksiköt tappamaan nämä antautuneet joukot, he sitten laitettiin maan tasalle massahautoihin ilman merkkiä autiomaassa, ja osa oli vielä hengissä.
Presidentti Bush sitten määräsi vihamielisyyksien lakkaamisen. Mitä tämä teurastus ja Presidentin Bushin ilmoitus, että sota on ohi,  merkitsi?  Sinä päivänä sattui sen vuoden “Purimin Päivä”. Tämä on päivä, jolloin Juutalaiset juhlivat heidän voittoaan muinaista Babylonia vastaan, joka on nyt Irakin rajojen sisällä, ja päivä kun Juutalaisia kannustetaan hautomaan veristä kostoa heidän havaittuja vihollisia vastaan.


Bilderberg konferenssissa kesäkuun 6-9 sinä vuonna Saksan Baden-Badenissa, David Rockefeller (Rothschild)  antoi seuraavan lausunnon:
-Olemme kiitollisia Washington Postille, New York Timesille, Time-lehdelle ja muille suurille lehdille, joiden johtajat ovat osallistuneet kokouksiimme ja kunnioittaneet lupauksiaan hienotunteisuudesta melkein 40 vuoden ajan. Meidän olisi ollut mahdotonta kehittää suunnitelmiamme maailmaa varten, jos meihin olisi kohdistunut julkisuuden valot noiden vuosien aikana. Mutta maailma on hienostuneempi ja valmiimpi marssimaan kohti maailmanhallitusta. Ylikansallinen intellektuaalisen eliitin ja maailmanpankkiirien suvereniteetti on takuulla suotavampi kuin kansallinen itsehallinto, jota on harjoitettu viime vuosisatoina.-
1992: maaliskuussa entisestä keskuspankin puheenjohtajasta, Paul A. Volkerista tuli Eurooppalaisen pankkiyrityksen J. Rothschild, Wolfensohn ja Co:n, puheenjohtajaksi
Stephen Bryen, joka oli jäänyt kiinni luottamuksellisten dokumenttien tarjoamisesta Israelille vuonna 1978, toimii pro-Israelin Jewish Institute for National Security Affairsin hallituksessa, kun hän samalla toimii edelleen maksettuna neuvonantajana herkän US teknologian vientituotteista, ja omaa turvallisuusoikeuksia.

Seymour M. Hersh kertoo teoksessaan The Samson Option,
-Laittomasti hankittu tieto lensi niin runsaasti LAKAM:stä (salainen Israelilainen tieto yksikkö, Hebrew lyhenne: Scientific Liaison Bureau)  Israelin tietoon, että erikoiskoodinimike, JUMBO, lisättiin turvallisuusmerkintöihin jo dokumenteihin. Oli tiukat määräykset, muistelee Ari Ben-Menashe: -Ei mistään, joka oli merkitty JUMBO:lla saatu keskustella Amerikkalaisten vastineitemme kanssa.-
Wall Street Journaali raportoi, että Israelilaiset agentit ilmeisesti yrittivät varastaa Recon Optical Incin huippusalaisen ilmassa liikkuvan vakoilukamerajärjestelmän.
Syyskuun 16 päivänä Britannian punta romahtaa, kun valuuttakeinottelijat, joita johti Rothschildin agentti ja  Ashkenazi Juutalainen  George Soros lainaavat puntia ja myyvät niitä Saksan markkoiksi, siinä uskossa, että he voivat maksaa takaisin lainan devaloidulla valuutalla ja pistää taskuun erotuksen.

Tämän seurauksena Brittiläinen valtiovarainministeri Norman Lamont ilmoittaa, että korot nostetaan 5% yhtenä päivänä, ja sen seurauksena Britannia joutuu taantumaan, joka kestää monta vuotta, kun  suuri määrä yrityksiä menevät konkurssiin ja asuntomarkkinat romahtavat.
Tämä tapahtuu aivan tyypillisenä Rothschildeille; sen jälkeen, kun he olivat yksistyistäneet Britannian valtion omaisuudet 1980-luvulla, ajaneet osakehinnat ylös, ja sitten romahtaneet markkinat, he voisivat ostaa ne penneillä puntaa kohden;  tämä ole suoranainen jäljennös siitä, mitä Nathan Mayer Rothschild teki Brittiläiseen talouteen 180 vuotta aiemmin, vuonna 1812.
Ei voida korostaa liikaa sitä, että silloinen valtiovarainministeri, Norman Lamont, ennenkuin hänestä tuli kansanedustaja, oli sijoituspankkiiri N. M. Rothschild and Sonseilla, johon firmaan hän oli liittynyt sen jälkeen, kun hän oli opiskellut taloutta Cambridgessa.

1993: Norman Lamont jättää Brittiläisen hallituksen palatakseen N. M. Rothschild and Sonsin johtajaksi, sen jälkeen, kun hänen missionsa Iso-Britanian talouden romahtamisesta Rothschildien voittoa varten on toteutettu.
Entinen kongressiedustaja, Paul Findley julkaisee mullistavan kirjansa, Deliberate Deceptions: Facing the Facts About the U.S. Israeli Relationship (Tarkoitukselliset Petokset: Tosiasioiden kohtaaminen U.S. Israelilainen Suhteesta)
Tässä kirjassa hän luettelee 65 YK Jäsen Päätöslauselmaa Israelia vastaan vuodesa 1955 vuoteen 1992, ja 30 Yhdysvalta veto-oikeutta Israelin puolesta; ellei Amerikka olisi näin tehnyt Israelia vastaa olisi ollut 95 päätöslauselmaa heitä vastaan tässä vaiheessa.
Siitä huolimatta, vaikka Israelin nukke Yhdysvallat auttaakin sitä terrorisoimaan muita, 65 päätöslauselmaa hyväksytty Israelia vastaan on enemmän kuin kaikki muita maita vastaan hyväksytyt päätöslauselmat yhteensä.
Ei sillä, että Israel välittää kovin paljon YK:n näkemyksistä, kun miettii sitä, että alle kaksi viikkoa Israelin hyökkäyksen jälkeen USS Libertyyn (jonka tarkoitus oli upottaa Libertylaivan ja syyttää Egyptiä siitä, ja näin yllyttää Amerikkaa Egyptiä vastaan Israelin valheiden puolesta; muistathan Mossadin moton, Kavaluudella käyt sotaa), Israelin ulkoministeri, Aba Eban, lausui YK:sta näin:
-Jos yleiskokous äänestäisi 121 ääntä puolesta ja 1 ääni vastaan siitä, että Israelin pitäisi palata aseleporajoille (jotka olivat voimassa ennen kesäkuu 1967), Israeli kieltäytyisi noudattamasta päätöstä,- New York Times – 19 kesäkuu 1967.
ADL jää kiinni massiivisen vakoiluoperaation pyörittämisestä, jolla vakoiltiin seuraavia ryhmiä: Israelin arvostelijat, Arab-Americans, the San Francisco Labor Council, ILWU Local 10, Oakland Educational Association, NAACP, Irish Northern Aid, International Indian Treaty Council, the Asian Law Caucus ja San Franciscon poliisi.

Kootut tiedot lähetettiin Israeliin ja joissakin tapauksissa Etelä-Afrikkaan. Paine Juutalaisilta organisaatioilta pakottaa San Franciscon kaupunkia hylkäämään rikossyytöstä, mutta ADL sopii siviilioikeusjuttua paljastamattomalle summalle rahaa.
1995: Entinen atomienergian tutkija, Dr Kitty Little väittää, että Rothschildit nyt kontrolloivat 80% maailman uraanitoimituksista, mikä antaa heille monopolin ydinvoimasta.
The Defense Investigative Service lähettää kiertoon muistion, jossa varoitetaan Yhdysvaltain sotilaallisia urakoitsijoita siitä että,
-Israel agressiivisesti kokoaa Yhdysvaltain  sotilaallista ja teollista teknologiaa.
Raportti sanoi, että Israel hankkii informaatiota käyttämällä, -etnistä kohdistamista, rahalaajennusta, ja Yhdysvaltain kansalaisten yksittäisten heikkousten tunnistamista ja hyväksikäyttöä,-.
1996: General Accounting Officen raportti, “Puolustusteollisuusturvallisuus: Heikkoudet Yhdysvaltain turvallisuusjärjestelyissä ulkomaaomistuksissa olevien puolustusurakoitsien kanssa,” selvitti, että sen teidustelutietojen mukaan, Maa [A], (joka nyt tiedetään olevan Israel, Washington Times, 22 helmikuu 1996) ohjaa kaikkein agressiivisinta vakoiluoperaatiota kaikista Yhdysvaltain liittolaisista Yhdysvaltoja vastaan.”
Jerusalem Post (30 Elokuu 1996)  lainasi raporttia, “Salaiseksi luokitellut sotatiedot ja herkät sotateknologiat ovat korkea prioriteettikohteita tämän maan tiedusteluelimille.”


Raportti  kuvasi –vakoiluoperaatiota, jota johtaa tiedusteluorganisaatio, joka vastaa  tieteellisen ja tekniikkatiedon keräämisestä,  palkkasi Yhdysvaltain hallituksen työntekijiöitä hankkimaan Yhdysvaltain luokiteltuja sotilaallisa tiedusteludokumentteja.-
Washington Report on Middle East Affairs (Shawn L. Twing), huhtikuu 1996 huomautti, että tämä oli,
-viittaus Jonathan Pollardin 1985 pidätykselle; hän oli siviili Ydysvaltain laivasto- tiedusteluanalyytikko, joka tarjosi Israelin LAKAM vakoilulaitokselle salaista Yhdysvaltain tiedusteluinformaatiota arvioltaan 800 000 sivua.
GAO raportti lisäksi huomautti sen, että -Useita (Israelin) kansalaisia otettiin kiinni Yhdysvalloissa  näiden varastaessaan herkkää teknologiaa, jota käytetään tykistön aseputkien valmistamisessa.-
Office of Naval Intelligencen Maailmanlaajuiset Haasteet Laivaston Iskusodalle (Worldwide Challenges to Naval Strike Warfare) asiapaperin mukaan:
- Kiina on hankkinut Yhdysvaltain teknologiaa Israelin kautta Lavi-taistelijan ja mahdollisesti SAM (maasta ilmaan)  ohjusteknologian muodossa.-
Jane’s Defense Weekly (28 helmikuu 1996)  totesi näin että,  -tähän saakka tiedusteluyhteisö ei ole avoimesti vahvistanut Yhdysvaltain teknologian (Israelin kautta)  siirtoa Kiinalle.- Raportissa huomautetaan, että tämä,  -edustaa dramaattista askelta eteenpäin Kiinan sotilaalliselle ilmailulle.-
Amschel Rothschild, 41, kuristetaan oman liinaviittansa vahvalla nyörillä hotellihuoneessaan Pariisissa. Ranskalainen pääministeri määrää Ranskalaista poliiseja sulkemaan heidän tutkimuksen,  ja Rupert Murdoch, joka syntyi Juutalaiselle äidille ja on siten Juutalainen Ashkenazi standardien mukaan, neuvoo hänen toimittajiaan ja uutismanagereita ympäri maailman raportoimaan sen sydänkohtauksena, mikäli heidän täytyy ylipäätään raportoida sitä ollenkaan.


12 Toukokuu YK:n lähettiläs ja Ashkenazi Juutalainen Madeleine Albright näyttäytyy 60 Minutes-ohjelmassa, ja kirjeenvaihtaja Lesley Stahl kysyy häneltä seuraavan kysymyksen Yhdysvaltain johtamista Irakiin kohdistuvista taloudellisista sanktioista:
-Me olemme kuulleet, että puoli miljoona lasta ovat kuolemassa. Sehän on siis enemmän lapsia kuin mitä kuoli Hiroshimassa.  Ja onko se sen arvoista?
Johon lähettiläs Albright vastasi, -minä luulen, että se on erittäin kova vaihtoehto, mutta hinta, me ajattelemme, hinta on sen arvoinen.-
Hänen kommentit eivät aiheuta mitään julkista kovaa huutoa. Itse asiassa, Yhdysvaltain hallitus suorastaan ihastelee puolen miljoonan Irakilaisen lapsen holokaustia, kun ajattelee sitä, että alle 8 kuukautta myöhemmin, Presidentti Clinton nimitti Albrightin  ulkoministeriksi.  Kun hän ilmestyi Senaattikomitean eteen, joka harkitsi hänen nimitystä, Albright on suorastaan kärsimätön hankkimaan enemmän Irakilaisten lasten verta ja hän sanoo,
-Me vaadimme ehdottomasti tiukkien YK sanktioiden ylläpitämisestä Irakia vastaan ellei ja siihen saakka kunnes hallitus noudattaa asianomaisia turvallisuusneuvoston päätöslauselmia.


1997: Armeijakoneinsinööri, Ashkenazi Juutalainen, David A. Tenenbaum, antaa ”epähuomiossaan” luokiteltua sotilaallista informaatiota ohjusjärjestelmistä ja panssaroiduista ajoneuvoista Israelilaisille viranomaisille (New York Times, 20 Helmikuu 1997)  .
Washington Post kertoo, että Yhdysvaltain tiedustelupalvelu on kuullut keskustelun, jossa kaksi Israelilaista viranomaista olivat keskustelleet mahdollisuudesta saada luottamuksellisen kirjeen, jonka silloinen ulkoministeri Warren Christopher oli kirjoittanut Palestiinalaiselle johtajalle Yasser Arafatille.
Yksi Israelilaisista, jota tunnetaan vain “Dov:ina” oli kommentoinut, että he voivat saada kirjeen ”Mega:lta,” joka on koodinimi Israelin huippuagentille Yhdysvaltain sisällä.

Yhdysvaltain lähettiläs Israeliin, Martin Indyk, valittaa yksityisesti Israelin hallitukselle raskaskätisestä valvonnasta Israelilaisten tiedusteluagenttien toimesta.
Israelilaiset agentit laittavat salakuuntelulaitteen Ashkenazi Juutalaisen ja Rabbin tyttären, Monica Lewinskyn, puhelimeen Watergatessa, ja nauhoittavat puhelinseksi-istuntoa hänen ja Presidentti Bill Clintonin välillä. Ken Starrin raportti vahvistaa, että Clinton varoitti Lewinskyä, että heidän keskustelut nauhoitettiin ja päätti suhteen.  Kiinnostavaa on, että samaan aikaan, FBI lopetti “Megan,” etsimisen.
29  lokakuuta Edmond de Rothschild kuolee Genevessä.  Kiinnostavaa on, että tarkalleen samana päivänä myös Anton Szandor LaVey, Saatanan kirkon perustaja, kuolee; kirjassaan Satan Speaks,  hän kirjoittaa Siionin viisaiden pöytäkirjasta näin:
-Kun ensin kertaa luin Siionin viisaiden pöytäkirjat, vaistomainen reaktioni oli se, että mitä siinä on väärää? Eikö näin pitäisi kaikkien toimintasuunnitelmien toimia?  Eikö yleisö ansaitse -  ei, vaan vaadi – sellaista itsevaltiusta?


Kofi Annanista tulee YK:n pääsihteeriksi. Hän on naimisissa Nane Lagergrenin kanssa, joka on  Rothschild, nämä avioituivat vuonna 1984.
1998: Euroopan keskuspankki perustetaan Frankfurtissa, kaupungissa josta Rothschildit saivat alkunsa.
2000: George W. Bush valitaan (näin mulle on kerrottu)  Yhdysvaltain Presidentiksi. Bush ja hänen perhe väittävät olevansa Plantagenetin suvun jälkeläisiä, joka on peräisin Judahin kuninkaallisesta hovista.

2001: Syyskuun 11 hyökkäys maailman kauppakeskuksella on orkestroitu Israelin toimesta Britannian ja Amerikan osallisuudella rikokseen Rothschildien määräysten mukaisesti; tarkoitus on luoda tekosyy riistaa ihmisilta vapauden ja tuoda tilalle turvallisuus maailmanlaajuisesti, aivan kuten tapahtui Reichstagin tulella Saksassa, missä kansalaisille valehdettiin  voidakseen luopua vapaudesta turvallisuudelle.
He myös käyttävät hyökkäyksiä saadaksen niiden muutaman kansakunnan kontrollin maailmassa, joka ei salli Rothschild keskuspankkeja; ei kulunut kuukauttakaan näiden hyökkäysten jälkeen, kun Yhdysvallat hyökkäävät Afganistania vastaan, yksi vain 7 kansakunnasta maailmassa, jolla ei ole Rothschildin kontrolloimaa keskuspankkia.

Alle viikkoa ennen 9-11 hyökkäystä, 5 syyskuuta, niin kutsuttu johtava kaappaaja Mohamed Atta ja useat muut kaappaajat kävi yhä selittämättömän vierailun Israelilaismyönteisen lobbaajan, Ashkenazi Juutalaisen, Jack Abramoffin kasinonvesialuksessa.

Ei mitään tutkimusta ole käynnistetty siitä, mitä he tekivät siellä. Käy ilmi, että Yhdysvaltain huumausaineiden agenttien tietoliikenteisiin on tunkeuduttu. Epäily kohdistuu kahteen yritykseen, AMDOCS:iin ja Comverse Infosysiin, joista molemmat omistaa Israelilaiset. AMDOCS tuottaa laskutusdataa suurimmalle osalle US puhelinyhtiöistä ja on kykenevä tarjoamaan yksityiskohtaisia lokeja siitä, kuka puhuu kenelle.

Comverse Infosys rakentaa salakuuntelulaitteet, joita Yhdysvaltain lainvalvonta käyttää kuunnellakseen salaa kaikkia Amerikkalaisia puhelinsoittoja, mutta muodostuu epäilys, että Comverse Infosys, joka saa puolet sen tutkimus- ja kehitysbudjetista Israelin hallituksesta, on rakentanut takaoven järjestelmään, jota Israelin teidustelupalvelu on käytetty hyväksi ja että tieto, jonka Yhdysvaltain huuumeainepoliisit ovat keränneet kulkeutuu huumeiden salakuljettajille.

FBI:n johtama tutkimus johtaa suurimman vieraan vakoilijarenkaan paljastamiseen, joka on koskaan paljastettu Yhdysvaltojen sisällä; Israeli on pyörittänyt sitä. Puolet epäillyistä vakoilijoista on pidätetty, kun 9-11 tapahtuu.
Syyskuun 11 päivänä, 5 Israelilaista pidätetään siitä, että että he tanssivat ja hurraavat, kun Maailman kauppatornit romahtavat. Oletettavasti töissä sellaisessa firmassa kuin Urban Moving Systems, Israelilaiset otetaan kiinni ja heillä on monta passia ja paljon rahaa.

Käy myöhemmin ilmi, että kaksi heistä ovat Mossadeja.  Kun todistajaraportit seuraavat Israelilaisten aktiviteettia, käy ilmi, että heidät nähtiin Vapauspuistossa (Liberty Park) ensimmäisen iskun aikana,  mikä viittaa siihen, että heillä oli ennakkotietoa siitä mitä oli tulla. Israelilaiset on kuulusteltu, ja sitten lopulta lähetetty takaisin Israeliin.

Urban Moving Systemsin omistaja, siis sen firman jota Mossadin agentit käyttivät lavastuksena, jättää firmansa ja pakenee Israeliin. Yhdysvaltain hallitus sitten luokittelee salaiseksi kaikki todistus, joka liittyy Israelilaisiin agentteihin ja heidän yhteyksiin 9-11.

Kaikki tästä on raportoitu yleisölle Carl Cameronin neljän osan jutussa Fox Uutisissa. Painostus Juutalaisilta ryhmiltä, pääasiassa AIPACilta, pakottaa Fox Uutisia poistamaan uutisjutun heidän verkkosivusta. Kaksi tuntia ennen 9-11 hyökkäystä, Odigo, Israelilainen yritys, jolla oli toimistoja vain muutama kortteli Maailman kauppatorneista, vastaanottaa ennakkovaroituksen internetin kautta.
New York Officen manageri antaa FBI:lle viestinlähettäjän IP osoitteen, mutta FBI ei tutki tätä. FBI tutkii 5 Israelilaista muuttoyritystä  mahdollisina lavastuksina Israelilaiselle tiedustelulle.

Käy ilmi, että ennen hyökkäystä miljoonien dollarien edestä myyntioptioita sekä Amerikkalaisilla Airlinesilla että United Airlinesilla vaihdettiin. FBI on luvannut  tutkia ostajia, mutta ei ole koskaan paljastanut heidän löydöksiä. Se johtuu siitä, että tämä johtaisi suoraan Israeliin, valtioon, joka on 9-11 hyökkäyksen takana.

Maailman kauppakeskuksen hyökkäyksen jälkeen nimettömät kirjeet, jotka sisältävät pernaruton, lähetetään eri poliitikoille ja median johtajille. Kuten 9-11 hyökkäyksestä, tästäkin välittömästi syytetään Al-Qaedaa , kunnes todetaan, että kirjeissä oleva pernarutto on aseellistetun pernaruton erityistä tyyppiä, joka on tehty Yhdysvaltain sotalaboratoriossa.

FBI sitten saa selville, että pääepäilty näistä pernaruttokirjeistä on Ashkenazi Juutalainen, Dr Philip Zack, jota oli nuhdeltu useaan kertaan hänen työnantajien toimesta hyökkäävien kommenttien johdosta, joita hän lausui Arabeista. Dr Philip Zack jää kiinni turvakameran avulla säilytysalueeseen menemisestä, jossa hän työskenteli Fort Detrickillä, jossa pernarutto pidettiin. Tässä vaiheessa sekä FBI että valtavirtamedia lopettivat kaiken julkisten kommenttien antamisen tapauksesta.
Ashkenazi Juutalainen Irv Rubin, joka oli Juutalainen Puolustusliigan Jewish Defence League puheenjohtajana vuodesta 1985, vangitaan, kun häntä syytetään moskeijan ja Arabi-Amerikkalaisen kongressiedustajan toimistojen pommittamisen suunnittelemisesta. Hän kuolee pian  leikattuaan kaulansa auki itsemurhayrityksessä, ennen kuin häntä voidaan tuoda asian käsittelyyn.


Viikko ennen WTC hyökkäystä, Zim Shipping Company siirtää toimistonsa WTC:stä, irtisanoen sen vuokrasopimuksensa ennenaikaisesti, mistä yritys joutuu maksamaan $50,000. Mitään syytä ei ole koskaan annettu, mutta puolet Zim Shipping Companysta omistaa Israelin valtio (Rothschildit) .


Lokakuun 3 päivä Israelin pääministeri, Ariel Sharon, antaa seuraavan lausunnon Ashkenazi Juutalaiselle, Shimon Pereseille Kol Yisrael radiossa:


-Joka kerta, ken teemme jotakin, sinä kerrot minulle, että Amerikka tekee tätä ja tekee sitä… . Haluan kertoa sinulle erittäin selvästi, älä ole huolestunut Amerikkalaisesta painostuksesta Israeliin. Me Juutalaiset ihmiset kontrolloivat Amerikkaa, ja Amerikkalaiset tietävät sen.

2002: Webster’s Third New International Dictionary (Unabridged), eli Websterin Kolmas Uusi Kansainvälinen Sanakirja (Lyhentämätön), joka painetaan uudelleen vuonna 2002 tarjoaa anti- semitismin uuden määrityksen, jota ei ole päivitetty vuoden 1956 jälkeen. Siinä lukee näin -Antisemitismi: vihamielisyys kohti Juutalaisia uskonnollisena tai rotuvähemmistöryhmänä, siihen on usein liittynyt sosiaalinen, poliittinen tai taloudellinen diskriminointi (2) Siionismin vastustaminen (3)  sympatia Israelin vastustajille.


Määritys (2)  ja (3)  lisättiin vuoden 2002 painokseen, juuri ennenkuin Yhdysvallat päätti tunkeutua Irakiin Rothschieldien valtion määräysten mukaisesti, siis Israelin. Lisäksi samana vuonna Israelin pääministeri, sotarikollinen Ariel Sharon, määrää verilöylyä Jenin pakolaisleirissä Länsirannassa. Parasta päivittää määritys suojatakseen näitä rikollisia.

DEA (Drug Enforcement Administration) antaa raportin, jonka mukaan Israelilaiset vakoilijat, jotka esiintyvät taideaineiden opiskelijoina, ovat yrittäneet tunkeutua Yhdysvaltain hallitustoimistoihin. Poliisit lähellä Whidbey Island Naval Air Stationia eteläisessä Washington osavaltiossa pysäyttävät epäilyttävää kuorma-ajoneuvoa ja pidättävät kahta Israelilaista, yksi heistä on laittomasti Yhdysvalloissa. Nämä kaksi miestä ajoivat ylinopeutta Ryder vuokrakuorma-ajoneuvossa, jota he väitti olevan huonekalun toimittamista varten.

Seuraavana päivänä, poliisit löysivät jälkiä TNT:stä ja RDX armeijan tasoista muoviräjähteistä matkustajahytin sisällä ja ajoneuvon ohjauspyörällä. FBI sitten ilmoittaa, että testit jotka esittivät räjähdysaineita olivat, ”vääriä” savukkeen savun johdosta, väite, jota testiasiantuntijat sanovat naurettavaksi.

Naisen antaman alibin (selittelyn) perusteella, juttu suljetaan ja Israelilaiset luovutetaan INS:hen lähetettäväksi takaisin Israeliin. Viikko myöhemmin, alibin tarjonnut nainen katoaa.

2003: Yhdysvallat tunkeutuu Irakiin 19 maaliskuuta, joka sinä vuonna on pyhä “Purimin päivä” Juutalaisessa kalenterissa. Tämä, “Purimin Päivä,” on päivä jolloin Juutalaiset juhlivat heidän voittoaan muinaista Babylonia vastaan, joka nyt on Irakin rajojen sisällä, onpa mielenkiintoista.

Se mitä on myös merkittävä on se, että edellinen Yhdysvaltain johtama Irakin tunkeutuminen päättyi Purimin päivänä kymmenen vuotta aikaisempi 150,000 pakenevan Irakilaisten teurastuksella tämänhetkisen Presidentin isän George Herbert Walker Bushin johdolla. Purim on myös aika, jolloin Juutalaisia kannustetaan hautomaan veristä kostoa heidän havaittuja vihollisia vastaan.
Muinainen Babylon, siis Irak, on nyt yksi kuudesta kansakunnasta jäljellä maailmassa, jolla ei ole Rothschildin kontrolloimaa keskuspankkia. Tässä sodassa kysymys on ensijaisesti Irakin vesivarojen varastamisesta Israelille, ja taistelu käydään Amerikkalaisen armeijan verellä; tätä armeijaa kontrolloi Rothschildin valtio, siis Israel.

Israel on aina taistellut vedestä, se piti varastaa Golanin Kukkulat Syyriasta 36 vuotta aiemmin; Israel saa siitä kolmas osan sen makeasta vedestä. Silti Israelissa on otettu enemmän vettä, kuin sitä palautuu 2,5 miljardin metrin verran viimeisten 25 vuoden aikana.

Tämä tarkoittaa sitä, että vesi on paljon arvokkaampi heille kuin öljyreservit, jotka ovat öljyn toisiksi suurimmat reservit planeetalla.
Malesialainen pääministeri Mahathir Mohamed lausuu puheessa:
-Juutalaiset hallitsevat maailmaa ”asiamiehillä”. He saavat muita taistelemaan ja kuolemaan heidän puolestaan.-

Cloudcroftin Poliisikomentaja pysäyttää ylinopeutta ajavaa kuorma-autoa, joka kulkee kouluvyöhykkeen läpi. Kuljettajat osoittautuvat Israelilaisiksi, joilla on vanhentuneet passit. He väittävät olevan muuttajia, kuorma-ajoneuvo sisältää roskahuonekalua ja useita laatikoita. Israelilaiset luovutetaan maahanmuuttoviranomaisille. Laatikoiden sisältöjä ei paljasteta yleisölle.
Israel sijoittaa salamurhapartioita muihin maihin, myös Yhdysvaltojen. Yhdysvaltain hallitus ei protestoi.

2004: Kaksi vuotta sen jälkeen, kun aletaan tutkia, onko AIPAC:lla, (The American Israel Public Affairs Committee), joka on suurin poliittinen lobbausryhmä USA:ssa, jolla on 65 000 jäsentä ja jonka ainoa tarkoitus on käyttää USA:ta Israelin tarkoitusperiä varten, mahdollista roolia vakoilulavastuksena Israelille, Ashkenazi Juutalainen, Larry Franklin, joka on keskitasoinen Pentagonin analyytikko, nähdään FBIn avulla antamassa  luokiteltua informaatiota AIPAC:n kahdelle viranomaiselle, joita epäillään olevan Israelilaisia vakoilijoita.

AIPAC palkkaa asianajaja Nathan Lewinin hoitamaan heidän laillista puolustusta, sama asianajaja, joka puolusti epäiltyä Israelilaista vakoilijaa Stephen Bryenia vuonna 1978.  Larry Franklin työskenteli Pentagon Office of Special Plansissa, jota johti Richard Perle; tuolloin Perle (joka jäi kiinni luokitellun informaation antamisesta Israelille vuonna 1970) väitti ehdottomasti, että Irakissa on valtavasti massatuhoaseita, jonka vuoksi Amerikan on pakko tunkeutua ja valloittaa Irakin.
Eihän niitä joukkotuhoaseita tietenkään ollut, ja Perle syytti George Tenetiä “huonosta tiedosta”. Mutta se tiedetään, että Pentagon Office of Special Plans teki yhteistyötä  samanlaisen ryhmän kanssa Israelissa, Ariel Sharonin toimistossa.

Kun on ollut (ainakin) kaksi epäiltyä Israelilaista vakoilijaa siinä toimistossa, josta valheet, jotka käynnistivät sodan Irakissa saivat alkunsa, näyttää siltä, että Yhdysvaltain kansa on kuolettavan pilanteon uhri, sellaisen pilanteon, joka käynnisti sodan, joka käyttää Amerikkalaisten kansalaisten verta ja rahaa Israelin sortamisen edistämiseksi.

AIPAC:n tutkimuksen vuotaminen medialle elokuun 28, 2004 antoi ennakkovaroituksen muille vakoilijoille, jotka toimivat Franklinin kanssa. Vahinko FBI:n tutkimukselle tuli täydelliseksi, kun Yhdysvaltain oikeusministeri John Ashcroft määräsi FBI:tä pysäyttämään kaikki pidätykset tapauksessa.

Kuten oli asian laita Stephen Bryen tapauksen sekä ”Mega:n” metsästyksen kohdalla, tämä viimeisin vakoilijaskandaali näyttää olevan tuomittu viranomaisten toimesta, joilla on omat salaiset uskollisuudet tai alamaisuudet suojattavana, ellei tapahdu kova massiivinen julkinen huuto.

Tennesseen Nuclear Fuel Servicesin tehtaan lähellä olevat poliisit pysäyttävät kuorma-auton kolmen mailin takaa-ajon jälkeen, jolloin kuljettaja heittää kopista pullon, joka sisältää oudon nesteen. Kuljettajat osoittautuvat Israelilaisiksi, joilla on valehenkilötodustuksia. FBI kieltäytyy tutkimasta asiaa ja Israelilaiset vapautetaan.

Kaksi Israelilaista yrittävät mennä Kings Bay Naval Submarine Baseen, jossa on kahdeksan kolmikärkisukellusvenettä. Kuorma-auton testit osoittavat räjähdysaineita.

Abraham H. Foxman, ADL:n kansallinen johtaja, julkaisee kirjan nimeltään “Ei enää koskaan? Uusi Antisemitismin Uhka”, (Never Again?  The Threat Of The New Anti-Semitism,) jossa hän kirjoittaa, että Uuden Testamentin ”valhe”, että muinaiset Phariseukset olivat vastuussa Kristuksen kuolemasta, on aiheuttanut antisemitismia kautta vuosituhansien ja siksi Raamatun Uusi Testamentti on vihapuhetta,  ja pitäisi sensuroida tai kieltää.

2005: Tammikuun 20, Presidentti Bush antaa seuraavaan lausunnon osana hänen toista avajaispuhettaan, -Kun meidän perustajat ilmoittivat ikäkausien uudesta järjestyksestä.-

Tämä ei ole totta. Perustajat eivät julistaneet, -ikäkausien uutta järjestystä-, Presidentti Roosevelt teki näin, kun hän vuonna 1933 laittoi sen latinalaisen käännöksen, “Novus Ordo Seclorum,” dollariseteliin.

7 Heinäkuuta Lontoon maanalainen pommitetaan. Israelin finanssiministeri, Binyamin Netanyahu on Lontoossa hyökkäysten aamuna voidakseen osallistua taloudelliseen konferenssiin hotellissa, joka sijaitsi maanalaisen aseman yläpuolella, jossa yksi räjähdyksistä tapahtui,  mutta hän jäi sen sjaan hotellihuoneeseensa, sen jälkeen, kun Israelin tiedusteluviranomaiset olivat kertoneet hänelle, että odotetaan hyökkäyksiä.

Nyt kirjoitushetkellä on enää vain 5 kansakuntaa maailmassa, joilla ei ole Rothschildin kontrolloimaa keskuspankkia: Iran; Pohjois-Korea; Sudan; Kuuba;  ja Libya. (LIBYAssa ja  SUDANissa on nyt ROTSCHILDIN KONTROLLOIMA KESKUSPANKKI!)
Fysiikan professori, Stephen E. Jones Brigham Young Yliopistosta julkaisee asiapaperin, jossa hän todistaa, että huomoon ottaen tavan, jolla rakennukset kaatuivat, Maailman kauppakeskuksen rakennuksia olisi voitu kaataa vain räjähdysaineilla. Hän ei saa yhtää huomiota valtavirtamediassa tieteellisistä ja todistettavista väitteistään.
2006: Edmond De Rothschild Banquesta, joka on Euroopan Edmond De Rothschildin suvun pankkiryhmän tytäryhtiö Ranskassa, tulee ensimmäinen vieras perhepankki, joka saa Kiinan pankkisäännöstelyn komission hyväksynnän ja saapuu Kiinan rahamarkkinoihin.
ADL (se herjausvastainen liitto) armottomasti painostaa hallituksia ympäri maailmaa hyväksymään viharikoslainsäädäntöjä, koska he pelkäävät, että rikollinen salaliitto, joka on Israel ja Rothschildit, paljastuu yhä enemmän päivittäin, pääasiallisesti internetillä. Heidän tehtävänsä on suojata tätä rikosverkkoa ja mikä parempi tapa tehdä sitä kuin hyväksyttämällä lakeja, jonka mukaan kuka tahansa, joka paljastaa Juutalaista rikollista, tulee rikolliseksi.

David Irving tuomitaan kolmeksi vuodeksi vankilaan Itävallassa, sillä hän kieltää, että holokausti eli Juutalaiste joukkotuho tapahtui.  On tärkeä huomauttaa, että ainoa historiallinen tapahtuma, jonka kysenalaistamisesta joutuu pidätykseen, on holokausti. Tämä johtuu siitä, että Rothschildien suurin ase SINUN, TYPERÄN GOY:n aivopesemisessä on ollut väite, että Juutalaiset ovat niin köyhiä ja vainottuja, kun tosiasiassa he kontrolloivat suurimman osan kansainvälisestä rahoituksesta ja kansainvälisistä yhtiöistä kautta koko maailman.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti