Sivun näyttöjä yhteensä

maanantai 18. elokuuta 2014

NWO 1

LATAA ITSELLESI HETI TÄMÄ VIDEO!  

''Valtiot ja terrorismi'' - yksi aikamme merkittävistä kirjoista ladattavissa ja luettavissa netistä
Valtiot ja terrorismi on todellinen katsaus propagandan verhojen taakse. Valtioterrorismi onkin nykyisellään vallankäytön arkea, jonka olemassaolo kuitenkin sivuutetaan edes mahdollisuutena valtaapitävien toimesta. Jopa ilmeisin valtioterroriteko sivuutetaan, koska näiden hirvittävien tapahtumien tarkoituksena on palvella poliittisia intressejä ja tehdä niin yhä uudestaan.

Valtamediat, jotka sivuuttavat korruptiossaan valtioterrorin, palvelevat samoja intressejä kuin valtioterroria harjoittavat toimijat, eikä käytännössä ilman toista olisi toista. Valtioterrori on sytyttänyt liekkeihin myös nykyisen kiivaan informaatiosodan. Pelko vallan välineenä on varsin tehokas poliittinen hallintakeino, mutta vaarallinen, ja helposti valheen verkkoihinsa sitova. 

https://www.youtube.com/watch?v=aMCNq93g4p8

Käsite "virallinen valhe" on konkretisoitunut yhä uudestaan, ennen ja jälkeen 9/11-iskujen, mutta juuri tuolloin - 13 vuotta sitten - kaikki muuttui. Valtioterrorismi nousi monella tapaa kokonaan uudelle tasolle, jolla me elämme edelleen: "Olet puolellamme tai meitä vastaan".

Kirjan kirjoittaja Hannu Yli-Karjanmaa lausuu esipuheessaan teoksestaan mm. seuraavaa:
"Syyskuun 11. on historiallinen avaintapahtuma, joka kiistatta muutti maailmaa. Terrorismista tuli merkittävä uhkakuva ja sen vastustamisesta keskeinen kansainvälisen yhteistyön muoto. Mistä terrorismissa on todellisuudessa kyse?

Terrorismihan ei ole mitään uutta. Se oli merkittävä läntisiä yhteiskuntia muovaava voima jo kylmän sodan aikana. Media ja valtavirran terrorismitutkimus pohjaavat työnsä virallisiin valtiollisiin totuuksiin. Lähemmin tarkasteltuna huomataan kuitenkin, että tapauksiin liittyy systemaattista peittelyä, valehtelua ja poliittista hyödyntämistä.

Usein on ilmeistä, että terroriteoista hyötyvätkin juuri vallanpitäjät ja valtio itse. 

Tämä kirja on protesti myös valtamedian ja terrorismin tutkijoitten asenteelle, joka hyväksyy ”virallisen totuuden” ilman kritiikkiä. Tämä on ymmärrettävää Pohjois-Korean kaltaisissa yhteiskunnissa, mutta miksi se on omaksuttu myös meillä lännessä? 

En suinkaan kehota lukijaa suoralta kädeltä uskomaan kirjoittamaani, pikemminkin kannustan kyseenalaistamaan ja hankkimaan itse lisää tietoa. Ja ennen kaikkea haluan varoittaa auktoriteettiuskon vaaroista. ”Onhan asia varmasti virallisesti tutkittu” on yleinen asenne. Tässä kirjassa tuon esille tapauksia, joissa on paljastunut virallisen tutkimuksen olevan alusta loppuun väärennetty ja suunniteltu peittämään totuus.

”Kansallinen turvallisuus” on hyvin vahva intressi, jonka nojalla voidaan tehdä uskomattomia asioita." 
Lähdelinkki:

Lisätietoa:
Pöytäkirjat, joita on väitetty vuonna 1897 Baselissa järjestetyssä, ensimmäisessä sionistikongressissa kirjoitetuiksi, kuvaavat kokouksia, joissa siionistit suunnittelivat länsimaisen kristityn yhteiskunnan alistamista. 

https://www.youtube.com/watch?v=ogM3S1jimIY Suunnitelmiin kuului maailmantalouden romahduttaminen ja poliittisen järjestyksen horjuttaminen sosialismin ja anarkismin avulla. Pöytäkirjat koostuvat 24 erillisestä merkinnästä ja ne selittävät erilaisia tapoja, joilla maailmanvalloitus voidaan toteuttaa. 


Tärkeimpänä keinona oli ottaa haltuun lehdistö, rahalaitos ja poliittiset instituutiot kullan ja rahan avulla. Eurooppalaisia valtioita lietsottaisiin sotimaan keskenään ja uskonto korvattaisiin ”aritmeettisesti lasketuilla materiaalisilla tarpeilla”. Moraalin turmelijoina toimisivat alkoholi ja pornografia.

Tämä kaikki on toteutunut juuri pöytäkirjoissa http://fi.wikipedia.org/wiki/Siionin_viisaiden_p%C3%B6yt%C3%A4kirjat kuvatulla tavalla. Pankit, lääketeollisuus, sotateollisuus, valtamedia, hollywood, GMO teollisuus, öljy, ydinvoima ym ym … Kaikki heidän hallussaan ja joku kehtaa väittää pöytäkirjoja väärennöksiksi.


Yksi heidän ”parhaista” kusetuksistaan on ruoka. Itse karppaavat kosher ruoalla ja syöttävät ” koirille ” rockefellerien GMO paskaa ja E koodeja. Pöytäkirjat eivät ole väärennös.
http://fi.wikipedia.org/wiki/Siionin_viisaiden_p%C3%B6yt%C3%A4kirjat 

Wikipedia käyttää lähteinään mm. Bonnierin kustantamaa julkaisua joka on vaikutusvaltaisin psykomafia pohjoismaissa. Ja välillä Erkkojen kustantamia julkaisuja, heh heh : )
NWO, New World Order, Uusi maailman järjestys, jota tehtaillaan parhaillaan saatanan psykopaatttien toimesta on vielä paljon raaempi ja pahempi aika ihmisille kaikkialla maailmassa. 


Amerikkalainen yhteyshenkilö vastaanotti tämän tekstin eikä sitä ole muutettu millään tavalla. Kirjeen väitetään tulleen Uuden maailmanjärjestyksen David Rockefelleriltä pian 11.9.2001 heidän itsensä  onnistuneesti järjestämien terroritekojen jälkeen. World Trade Centerin kaksoistornit Etelätorni ja Pohjoistorni,Pentagonin rakennus ja WT7 jne.


Rakkahin maailmankansalainen

Minä uskon että on tullut aika paljastaa sinulle joitakin tyrmistyttäviä asioita, joita sinä olet kohdannut menneinä vuosikymmeninä. On hyödyksi sinulle joitakin näistä asioista jotta sinä tietäisit kuinka käyttäytyä Uudessa maailmanjärjestyksessä joka on nyt ottamassa muodon. 
Me haluamme että sinä pystyt tulemaan täysillä mukaan ja sopeutumaan meidän uuteen yhteiskuntaamme. Loppujen lopuksi, jos sinä teet näin, se on sinun omaksi parhaaksesi.


Ensiksi, on hyvä jos sinä ymmärrät joitakin meidän tarkoituksiamme niin että sinä voisit tehdä entistä tiiviimpää yhteistyötä. Minä en voi kertoa sinulle niistä vaikeuksista joita sinä kohtaat jos sinä vastustat meitä. Meillä on keinot kohdella vastustajiamme. Minä ainoastaan kerron sinulle tämän nyt, koska on liian myöhäistä muuttaa asioiden suuntaa. 
Aika jolloin meidät olisi vielä voitu pysäyttää on mennyt ohi jo kauan sitten. Meillä on täysin hallinnassa maapallo ja sen rahoitusjärjestelmä sekä median propaganda, eikä yksinkertaisesti ole mitään keinoa jolla mikään kansakunta tai valta voisi lyödä meidät.

Meillä on silmät jokaisen valtion jokaisella hallitus-portaalla. Me tiedämme mitä on suunnitteilla, koska meidän korvamme ja silmämme ovat aina läsnä.
New World Order illuminati nwo

Valtioiden salaisuudet eivät ole salaisuuksia meille. Kiina hiljattain syytti Yhdysvaltain mediaa valehtelusta Kosovon suhteen. Te typerät ihmiset. Tietysti me valehtelemme. Näin me voimme pitää ihmiset tasapainottomassa tilassa, niin että he kohtaavat jatkuvasti ristiriitaisuuksia; tämä on hyvin hyödyllistä meille. Oletko sinä nähnyt Talk Show:n esityksiä? Jotkut teistä uskovat että me olemme liberaaleja ja että hyvät ihmiset ovat konservatiiveja. Todellisuudessa, molemmat palvelevat meidän etujamme. Jokainen leiri palvelee pelkästään meidän hyväksymällämme tavalla, mutta heidän ei sallita olla tekemisissä tosiasioiden kanssa. Luomalla ristiriitoja kaikilla tasoilla kukaan ei tiedä mitä tehdä. Joten, kaiken tämän hämmennyksen keskellä me kuljemme eteenpäin, ja teemme mitä me haluamme, kenenkään estämättä."

Huomioi Yhdysvaltain Presidentti. Vaikka hän säännöllisesti rikkoo jokaista tunnettua hillikettä, kukaan ei voi pysäyttää häntä. Hän kulkee eteenpäin ja tekee sitä mitä me haluamme hänen tekevän, joka tapauksessa. Kongressilla ei ole voimaa pysäyttää häntä. Hän tekee mitä me haluamme koska hän tietää että muuten me voimme poistaa hänet. Eikö tämä ole melko nerokasta strategiaa meidän puoleltamme? Sinä et voi vetää meitä oikeuteen koska sinä et näe meitä ja koska oikeuslaitos on meidän palvelijamme. Me ohjaamme kaikkea. Sinä et tiedä ketä vastaan hyökätä. Minun täytyy sanoa että tämä piilossa oleva käsi on ihmeellisesti laadittu ja ilman yhtäkään tunnettua historiallista edeltäjää tässä laajuudessa. Me hallitsemme maailmaa eikä maailma saa edes selville, kuka hallitsee sitä.

Tämä on ihmeellinen asia. Mediassa me kerromme sinulle tarkkaan mitä me haluamme sinun tekevän. Sitten, välähdyksessä, meidän pienet palvelijamme tottelevat. Me voimme lähettää amerikkalaisia tai eurooppalaisia joukkoja minne vain me haluamme, milloin vain me haluamme ja mitä tarkoitusta varten vain me haluamme. Kuinka paljon todisteita sinä tarvitset? Me voimme saada sinut haluamaan että sinä jätät kotisi, perheesi ja lähdet sotaan pelkästään meidän käskystämme. Meidän tarvitsee ainoastaan kertoa jotain hölynpölyä sinulle Presidentin työpöydältä tai iltauutisissa, ja me saamme teidät kaikki tekemään innokkaasti mitä me vain haluamme. Sinä et voi muuta kuin totella meitä.


Sinun turha vastarintasi


Kun kuka tahansa teistä päättää vastustaa meitä, meillä on keinot tehdä sinusta naurettava niinkuin me olemme tehneet sinun militia-liikkeestäsi. Meillä on ilo käyttää tätä liikettä näyttääksemme maailmalle kuinka hyödytöntä kaikki vastarinta on. He näyttävät niin typeriltä marssiessaan aseidensa kanssa, ikäänkuin heistä olisi jotakin vastusta sotavoimillemme. Katso mitä me teimme Waco:n lähistöllä. Auttoiko Daavidin oksan pieni asevarasto heitä? Me olemme keränneet veroja sinulta ja käyttäneet tätä rahaa tehdäksemme sellaisia kehittyneitä aseita joiden kanssa sinä et voi kilpailla. Sinun oma rahasi on auttanut vahvistamaan niitä ketjuja joilla me sidomme sinut, koska me kontrolloimme kaikkea rahaa. 

Jotkut teistä saattavat ajatella voivansa paeta ostamalla maata maaseudulta ja kasvattamalla vihanneksia. Salli minun muistuttaa sinua, että sinä silti maksat meille maa-vuokraa. Tai, sinä voit kutsua sitä omaisuusveroksi, mutta se menee silti meille. Sinä näet, sinä tarvitset rahaa mitä ikinä sinä teetkään. Jos sinä et pysty maksamaan maa-vuokraa meille, me otamme sinun maasi ja myymme sen sellaiselle joka maksaa meille. Luuletko sinä että me emme pysty tekemään näin?

Ja sinun maavuokrallasi, me kustannamme sinun lapsesi indoktrinaation (=me iskostamme maailmankatsomuksemme lapsesi mieleen) julkisissa kouluissa jotka me olemme perustaneet. Me haluamme heidän kasvavan hyvin harjoitettuina meidän ajattelutapaamme varten. Sinun lapsesi oppivat mitä me haluamme heidän oppivan, ja milloin me haluamme heidän oppivan tämän, ja sinä maksat tämän kaiken maavuokrastasi.

Näitä rahoja käytetään myös muihin projekteihin joita meillä on mielessämme, ja meidän urakoitsijoillemme maksetaan hyvin heidän työstään. Sinä et kenties usko että me omistamme sinun lapsesi, mutta sinä saat selville että näin on asia. Me voimme säätää lain, että jos sinä kuritat lastasi ruumiillisesti, me viemme hänet pois.

Jos sinun lapsesi eivät omaksu koulussa meidän iskostamiamme malleja, me voimme syyttää sinua laiminlyönnistä ja viedä lapsesi pois. Sinun lapsesi eivät ole sinun. Ne ovat meidän. Sinun täytyy rokottaa heidät ja sinun täytyy tuoda heidät meidän sairaaloihimme jos me niin määräämme, tai me haemme heidät pois. Sinä tiedät tämän ja me tiedämme tämän. Elektronisen kaupankäynnin kautta me kykenemme näkemään missä sinä olet, ja mitä sinä ostat. Internetin ja muiden lähteiden kautta me voimme jopa saada selville mitä sinä ajattelet ja mitä sinä sanot. Ei ole kovinkaan merkityksellistä meidän kannaltamme se mihin sinä uskot, niin kauan kuin sinä teet mitä me käskemme. Sinun uskomuksesi ovat hölynpölyä joka tapauksessa. Mutta, jos me epäilemme että sinä saatat olla jossain määrin vaarallinen meidän suunnitelmillemme, meillä on keinot kuinka toimia sinun kanssasi.

Me voimme kiusanteon avulla pyydystää sinut ansaan. Me pystymme saamaan sinut oikeuteen niin pitkäksi aikaa että sinä et koskaan pääse pois. me voimme helposti näivettää kaiken sinun omaisuutesi jonkin tekosyyn avulla. Meillä on suunnattomat varat joilla me voimme maksaa lakimiehillemme. Sinä maksat palkan näille lakimiehille verojen muodossa.

Sinulla ei ole tällaisia valtavia rahavaroja. Me tiedämme kuinka jakaa ja valloittaa. Emmekö me ole syrjäyttäneet hallitsijoita tempuillamme? Luuletko että sinusta on vastusta meille?

 
Sinun turhat organisaatiosi

Ja, ajatellaanpa sinun uskontojasi ja "moraalista enemmistöäsi". "Moraalinen enemmistö" (=moral majority) ei ole sen enempää moraalinen kuin enemmistökään. meillä on ilo käyttää tätä vetistä nauhamakaronia tehdäksemme kristinuskosta naurunalaisen. Typerät ihmiset jotka johtavat tätä organisaatiota saavat kananmunan kasvoilleen. Me olemme aina saaneet heidät puolustuskannalle niinkuin me olemme tehneet onnistuneesti NRA:n kanssa. Me voimme saada National Rifle Association:in (Kansallinen kivääriliitto) näyttämään The New Radikal Attackers -seuralta (=Uudet radikaalit hyökkääjät) meidän median propagandamme toimesta.

Sinä et voi vapautua. Kuvittele kuinka sinä voisitkaan. Me annamme polttoaineen autoosi. Me voimme kääntää hanat kiinni milloin me vain haluamme väittäen että on jonkinlaista pulaa. Entä jos sinun autosi menee rikki? Sinä et voi saada osia siihen ilman meitä. Me valvomme kaikkea rahaa jota sinä käytät. Halutessamme me voimme pysäyttää rahan virtaamisen tai saada aikaan täydellisen romahduksen. Sitten me voimme määrätä Presidentin julistamaan kaiken rahan arvottomaksi. Sillä hetkellä kaikki sinun rahasi häviävät savuna ilmaan.
Tarvitsetko sinä ruokaa? Jos tarpeen, me voimme aiheuttaa kuljettajien lakon joka lopettaisi ruoan jakamisen kauppoihisi. Me voimme näännyttää sinut nälkään milloin vain me haluamme. Sinulla on ruokaa ainoastaan siksi koska me tarjoamme sitä sinulle ruokapöydästämme.
Suurina pulavuosina me kontrolloimme ruokaa. Me kasasimme vuorenkorkuisia pinoja ruokaa aitojen taakse ja annoimme sen pilaantua. Nälkäiset me panimme töihin meidän työleireillemme vaikka oli olemassa tarpeeksi ruokaa jolla ruokkia heidät. Luuletko sinä todella että sinä voit lyödä meidät? Sinä sanot että sinä voit kätkeä kultarahoja jotta sinulla olisi edelleen rahaa romahduksen tapahtuessa. Me voimme yksinkertaisesti säätää lain, joka tekee kullan omistamisesta laitonta niinkuin me olemme säätäneet aikaisemminkin. Jos me löydämme kultaa sinun hallustasi, me voimme yksinkertaisesti takavarikoida sen ja passittaa sinut vankilaan lain rikkomisesta.
Vankilassa ollessasi sinun täytyisi tehdä työtä jossakin meidän työlaitoksissamme. Me olemme antaneet sellaisen kuvan vankityöleireistämme että kukaan ei näytä vastustavan niitä. Me kerromme ihmisille että murhamiesten pitäisi maksaa omasta ylläpidostaan.
Kukaan ei näytä ajattelevan että meillä on valta laittaa sinne myös tomaatin kasvattajat. Me voimme säätää lait jotka kieltävät puutarhat ja sitten keksiä jonkun tieteellisen syyn miksi sinulla on lupa ostaa ruokaa ainoastaan meidän lähteistämme. Jos joku näkee sinun kasvattavan tomaatteja, hän raportoi sinusta meille ja sitten sinä tulet meille tekemään töitä meidän pelloillamme. Oi, te typerät nationalistit. Te ette voi paeta meitä, sillä jo kauan ennen kuin te synnyitte, me olimme suunnitelleet sinun orjuuttamisesi. Sinun opettajasi ja pastorisi ovat muotoilleet sinun ajatuksiasi meitä varten jo sukupolvien ajan. Mene ja tapa itsesi, se ainoastaan auttaa meitä käsittelemään jäljellä olevaa väestöä. Sinä et voi vahingoittaa meitä, löytää meitä tai edes kuvitella minkä veroisia me olemme.
Minä heitän sinulle nämä muutamat seikat ainoastaan siksi että sinä -- jos sinulla on yhtään järkeä -- tottelisit meitä ja noudattaisit meidän ohjeitamme.

Sinun kontrolloitu mielesi
Me johdamme Hollywoodia. Sellaiset elokuvat kuten Terminator ja Armageddon sekä monet muut luotiin yksinkertaisesti siksi että sinä ajattelisit meidän haluamallamme tavalla. Sinut on ohjelmoitu pitämään väkivallasta, niin että sitten kun me lähetämme sinut tappamaan joitakin pahoja ihmisiä, sinä tottelet mielelläsi.
Me olemme tuoneet väkivaltaisia toimintapelejä ostoskeskuksiisi valmistellaksemme sinun lastesi mielet sodan taiteeseen. Me olemme panneet sinut näkemään armeijamme ja poliisimme hyvinä osapuolina ja altistaneet sinut asioille jotka olivat mahdottomia vain muutama vuosikymmen sitten. Meidän taiteelliset ohjelmamme, kaikki on suunniteltu jotta sinä alistuisit ja jopa auttaisit Uuden maailmanjärjestyksen luomisessa.
Star Trek, ja muut luomukset ovat opettaneet sinut yksinkertaisesti tottelemaan uusien kansainvälisten vallanpitäjien antamia ohjeita. Te typerät ihmiset, te ajattelette että teitä viihdytettiin, kun teitä itse asiassa koulutettiin. Uskaltaisinko minä käyttää sanoja "aivopesu" tai "mielenhallinta". Muuten, oletko sinä nähnyt uusimman Tähtien Sodan?

Mikä henkisen manipuloinnin taideteos. Ihmiset keskustelevat kaikenlaisten epämääräisten ja eri muotoisten olioiden kanssa, ja he keskustelevat englanniksi. Ihmettelenpä missä nämä avaruusoliot oppivat englantia. Voi ihmisten yksinkertaista mieltä. Hän ei koskaan huomaa että hänet on viety satumaahan. Me olemme laittaneet mainoksia Tähtien Sota -elokuvasta melkein joka paikkaan. Sinä löydät niitä Wal-martista, K-martista, Taco Bell:istä, ja muista kaupallisista laitoksistamme. Elokuvassa on jotakin jonka me haluamme sinun oppivan. Vai, pitäisikö sanoa että episodeissa 4-6 on jotakin sellaista mitä me emme halua sinun oppivan? Joka tapauksessa, meillä on mitä me heluamme tässä asiassa.

  • Täydellinen selitys ja syy, miksi "he" eivät halua sinun oppivan Star Wars -filmin episodeja 4-6, lue "Starwars, Fact, Not Fiction" -kappale osoitteesta http://jahtruth.net/starwar.htm .
Tietysti, jotta pitäisimme sinut hyväuskoisena, me olemme käskeneet vaaleilla valittuja virkamiehiämme teeskentelemään ikäänkuin he haluaisivat korjata tilanteen. Presidentti Clinton puhuu Hollywood-elokuvien väkivaltaa vastaan. Tämä ei tietenkään ratkaise ongelmaa, mutta saa ihmiset uskomaan että asialle yritetään tehdä jotakin. Seksi ja väkivalta ovat parhaimmat voimat jotka auttavat meitä saavuttamaan päämäärämme. Tällä tavalla me pidämme heidät niin kylläisinä että heillä ei ole hyveellisyyttä tai aivokapasiteettia miettiä todella tärkeitä asioita jotka on jätetty kokonaan meidän käsiimme. Presidentti Clintonista on ollut meille erittäin suuri apu. Me tunsimme hänen luonteensa ennenkuin me teimme hänestä Presidentin. Hänen paljastumisestaan oli suuri apu nuorison moraalisten arvojen säätämisessä alaspäin. Tästä on etua meille.
Niiden turhat ponnistukset saada hänet meitä vastaan olivat jopa hyväksyttäviä meidän kannaltamme. Hän on hyödyllinen meille eikä kukaan siirrä häntä syrjään kunnes me olemme valmiit siirtämään hänet syrjään. Anteeksi jos minä näytän pilkkaavan asioita joihin sinä uskot, mutta ne ovat melko vanhanaikaisia. Eikö sinulla ole silmiä nähdä että sinun turhat vapautesi ovat hyödyttömiä meidän edessämme? Sinä voit tehdä ainoastaan niin kuin me sanomme. Me siirrämme syrjään Presidenttimme kun me olemme valmiit, ja johtaja jonka me asetamme tulee istumaan paikallaan niin kauan kuin se palvelee meitä.
Sillä hetkellä me laitamme suosittelemamme ehdokkaan sinun eteesi ja sinä äänestät niinkuin me haluamme. Tällä tavalla me annamme sinulle turhaa äänestys-harjoitusta, ja sinä uskot että sinulla on jotakin tekemistä sen kanssa kuka Presidentti valitaan virkaan.

Me käytämme kansakuntia mihin me ikinä haluamme. Jokainen tietää että niiden täytyy totella meitä tai kuolla. Onneksi meillä on muutama vastaan hangoittelija kuten Saddam ja Milosevic, jotka ovat olleet avuliaita näyttämään maailman johtajille mitä me teemme heille jos he eivät alistu.On hienoa seurata meidän päämääriämme ja tehdä mitä me sanomme. Jos joku ei tee näin, seuraukset ovat traagisia. Minä haluaisin säästää sinut tällaiselta lopulta. Me käytämme sinua helpottamaan ylikansoitus-ongelmaa.

Sinun typerä kapinasi meidän hallintoamme vastaan

Jotkut teistä ovat ajatelleet että te voisitte pysäyttää meidät asettamalla pommin johonkin meidän abortti-klinikoistamme tai hallitus-rakennuksistamme. Typerät sielut! Kuinka tämä voisi vahingoittaa meitä?

Kaikki tällaiset toimenpiteet antavat meille tekosyyn kaataa ihmisten päälle lisää kontrollia ja raskaita taakkoja. Me tykkäämme siitä kun sinä kapinoit ja räjäytät jotakin ilmaan. Sinä olet hyvä tekosyy jonka varjolla me voimme laatia lisää lakeja kaikkia niitä asioita vastaan jotka suojelevat sinun vapauttasi. Etkö sinä näe kuinka mahdotonta meitä on vastustaa? Mitä enemmän sinä rimpuilet, sitä lujemmin me puristamme.Meidän valtakuntamme on rahan valtakunta. Anteeksi, mutta minun täytyy tunnustaa että me olemme rahattoman valtakunnan hallitsijoita. Sinun täytyy nähdä huumori tässä lausunnossa. Me olemme antaneet sinulle palan paperia tai joitakin numeroita tietokoneen näytölle joille me olemme antaneet termin "raha". Mikään muu kuin meidän sanamme ei ole tämän rahan vakuutena. Me luomme sitä tyhjästä, me painamme sitä, me lainaamme sitä, me annamme sille arvon, me otamme siltä arvon pois. Kaikki asiat joilla on tekemistä rahan kanssa ovat meidän käsissämme. Ajattele, mitä sinä voit tehdä ilman rahaa? Jos sinä yrität vastustaa, me voimme peruuttaa sinun luottosi tai jäädyttää sinun tilisi. Sinun rahasi takavarikoidaan helposti. Me olemme laatineet niin monia sääntöjä elämiseen, että sinä et voi elää ilman rahaa.

Leiriydy valtion alueelle ja sinun täytyy muuttaa sieltä pois kahdessa viikossa. Sinä et pysty kasvattamaan itsellesi puutarhaa kahdessa viikossa. Monille meidän luontopoluistamme saa astua ainoastaan luvan kanssa. Me olemme säätäneet lakeja jotka kieltävät asuntovaunussa asumisen kovin pitkään samassa paikassa. Etkö sinä ole ajatellut kuinka naurettavaa on, että me sallimme asumisen taloissa koko ajan mutta me emme salli ihmisten asuvan asuntovaunuissa tai teltoissa pysyvästi jollei hän asu verollisella leirintä-alueella.


Meidän mittaamattomat mysteerimme

Meidän hiljattain käydyllä sodalla Serbiassa oli monia tarkoitusperiä, mutta me emme puhu niistä avoimesti. Me annamme Talk Show -isäntien kertoa kaikenlaista hölynpölyä mutta mikään tästä ei osu lähellekään totuutta. Ensiksikin, Kosovossa on luonnon-rikkauksia joista meillä täytyy olla täydellinen kontrolli. Kosovon kallioperässä on paljon uraania, ja uraani on hyvin tärkeää meille. Meille käy hyvin myös se, että kaikki tällaiset mineraalit pysyvät meidän potentiaalisten vihollistemme ulottumattomissa.

Milosevic ei ole ollut kovin halukas antamaan näitä resursseja meidän käsiimme, joten me yksinkertaisesti teimme asiat hänelle vaikeiksi kunnes hän alistuu meidän komentoomme. Nyt voitto Jugoslaviasta on varma.
'
Me saatamme tämän ylpeän kansakunnan nöyryytyksen sille tasolle jota me vaadimme keikilta ihmisiltä. Sodan jälkeen, jos Milosevic ei riittävästi nöyristele meidän edessämme, me viemme hänet oikeuteen sotarikoksista syytettynä. Me keksimme tämän termin; melko nerokkaasti, eikö niin? Kuinka voi olla olemassa sellainen ase kuin sotarikos? Sodan luonne on sellainen että se sulkee pois kaikki säännöt. On niin huvittavaa katsoa kansakuntia kun ne yrittävät käydä sotaa meidän asettamillamme pelisäännöillä. Ainoa sotarikos on olla meitä vastaan. Jokainen joka on meitä vastaan rikkoo meidän lakejamme. Kuten sinä olet nähnyt, sellainen joka on meidän puolellamme saa tehdä mitä hän haluaa. Eikö Nelson Mandela ollut pommeja kantava terroristi joka tappoi monia vihollisiaan? Me teimme hänestä sankarin.

Me emme noudata yhtäkään lakia kun sota tulee. Me teemme mitä me haluamme, milloin me haluamme ja missä me haluamme. Me voimme näännyttää kansakunnat kuoliaiksi. Me voimme saattaa siviilit perikatoon ja käyttää muita kauhuja joiden avulla me saamme vihollisemme oikeuteen. Katso meidän esimerkkiämme.
Me pommitimme Serbiaa. Me pommitimme kosovolaiset pois kodeistaan, myrkytimme heidän jokensa, käänsimme pois päältä heidän sähkönsä, ja sitten me mestarillisesti saimme kaiken näyttämään siltä, että tämä kaikki oli milosevichin syytä ja että hänen täytyy mennä oikeuteen tästä hyvästä. Samalla tavalla me saimme aiheuttamamme tulimyrskyn Waco:ssa näyttämään David Koreshin syyltä. Sitten on vielä meidän pääkonnamme Saddam, kaikkine joukkotuhoaseineen. Pahoja miehiä löytyy kymmenen tusinasta ja me voimme taikoa yhden esille silloin kun se sopii meille. Tämä on todella hauskaa, kun sinä oikein ajattelet. MInä en ole sellainen joka tavallisesti repii huumoria, mutta minä joskus löydän itseni nauramasta niille absurdeille käsityksille joita me laitamme sinun eteesi ja jotka sinä halukkaasti otat vastaan.


Etkö sinä ihmettele sitä, että maailman johtajat vapisevat meidän läsnäollessamme? He tietävät että heillä ei ole muuta valtaa kuin se minkä me olemme antaneet heille. Me emme pelkää Venäjää emmekä Kiinaa, koska me hallitsemme täydellisesti heidän ajatusmaailmansa. Kiina tietää että me voimme jäädyttää kaikki heidän yrityksensä ja pääomansa Amerikassa kynän heilautuksella.
Me haluamme sinun olevan osa järjestelmää. Kun sinä ostat talon, me emme ainoastaan ota veroa ostoksestasi, vaan me otamme myös suuren osan korkomenoistasi. SInä saat maksaa talosi hinnan kaksin- tai kolminkertaisena, korkokuluina yksistään.

Me emme halua sinun pakenevan ja tämän vuoksi me olemme tehneet asiat tällaisiksi. Sinä olet meidän omaisuuttamme. Me emme salli sinun ostavan tai myyvän mitään jollet sinä alistu meidän auktoriteettimme alle. Jos sinä haastat meidät oikeuteen, sinä häviät. Jos sinä ryhdyt vcäkivaltaiseksi, me laitamme sinut johonkin työleireistämme. Sinä tarvitset meidän rahaamme, meidän viihdykkeitämme, meidän polttoainettamme ja meidän julkisia palveluitamme. Jos sinulla ei ole näitä, sinä näännyt. Sinut on tehty noudattamaan meidän tahtoamme.


Ei allekirjoitusta


 Ei ole vielä liian myöhäistä pysäyttää heitä, mutta pian on.


Ole hyvä ja anna tämä viesti niin monelle kuin mahdollista. Jokaisen ihmisen pitäisi lukea tämä. Jos jokainen tekee oman osuutensa, me voimme informoida koko maailman ja liittää vapautuksen pyörät pyörimään.


https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=F3u4iSVpbBw

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=n63PnML6irA

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=6EGvBVNWPFY

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=zxSTT5ipcAQ

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=F-de_yT5bZc

(They say “A picture paints a thousand words.” Look deep into this picture and you will see what the New World Order is all about – False Flags – Natural Resources & Money – Chip and Pin for everyone – Mass depopulation by whatever means including WMD’s (depleted uranium), Vaccinations (HPV, Swine Flu and other toxic jabs), Mind Control, Forced removal -  Imprisonment – Assasinations/Deaths -  Matial Law – Police State – Drones – CCTV/Internet/Phones Monitoring and Total Control of your life!! Basically do what they say or have your chip switched off making it impossible for you to go to the bank, go shopping, go to hospital or see a doctor etc without these basic needs ones fate is clearly sealed!! http://eyreinternational.wordpress.com/2012/04/09/the-horrific-new-world-order-master-plan-that-has-full-un-approval/)

http://www.youtube.com/watch?v=YGAaPjqdbgQ

Vaihtoehtohoidoista tuttu lääkäri löydettiin kuolleena New Yorkissa


Vaihtoehtolääkärien murha-aalto sai jälleen jatkoa yhdysvalloissa, kun vaihtoehtoisista syöpähoidoista tuttu holistinen lääkäri Mitchell L. Gaynor löytyi kuolleena New Yorkin osavaltiossa sijainneen kotinsa lähettyviltä. Hänen päälleen oli ajettu aiemmin autolla ja hän kuoli myöhemmin tod. autolla yliajosta saatuihin vammoihin sairaalassa. 
Miehellä oli oma yksityinen vaihtoehtohoitoja antava klinikka Gaynor Interactive Oncology.

Ylläolevassa Youtube videossa eräs luontaishoitoja ajava naisaktivisti kertoo tunteneensa miehen hyvin, ja kertoi vielä joutuneensa itse ruokamyrkytyksen kohteeksi n. kuukausi sitten.  

Tämä tod. henkirikoksen kohteeksi joutunut Mitchell L. Gaynorilla oli selvästikin motiiveja päästä hit listalle, koska hän oli paljon julkisuudessa ja toi vaihtoehtoisen syöpähoidon metodeja julki ihan julkisilla tv-kanavilla ja kaikki tämän kaltainen vaihtoehtohoitoja lobbaava julkisuus katsotaan BIG PHARMA:n puolelta lääketeollisuuden syöpähoitobisnekselle suureksi uhaksi. Joten tämän vuoksi lääketeollisuuden mafia pistää sitten aina CIA:n perään eliminoimaan nämä julkisuudessa toimivat vaihtoehtohoitoja antavat lääkärit. 

Gaynor oli myös tunnettu terveysalan kirjailija ja hänen kirjat myivät hyvin, joissa mm. kerrottiin liikalihavuuden ongelmista ja miten niistä pääsisi eroon. Mies oli kehittänyt vielä oman vaihtoehtohoitonsa toiminimellä Gene Therapy
Pelkästään amerikassa syöpälääkkeisiin käytetään vuodessa yli 100 miljardia dollaria rahaa.  

Syöpäteollisuudesta on tehty lukuisia dokumentteja, joiden julkinen esittäminen on kielletty miltei kaikilla kaupallisilla tv-kanavilla. Syöpää kun ei saa parantaa, koska se on lääketeollisuuden BIG PHARMA:n  mafialle todella kova bisnes.
Tämän vuoden loppukeväästä näitä vaihtoehtohoitoja antaneita lääkäreitä murhattiin oikein sarjassa. Vaihtoehtoääkäri James Jeffrey Bradstreet löytyi kuolleena kellumasta joesta Pohjois-Carolinasta ja häntä oli ammuttu useita kertoja. 

Vain vuorokausi Bradstreetin tapauksesta vaihtoehtolääkäri dr. Bruce Hedenthal löydettiin kuolleena auton alta 21. kesäkuuta.

Sitten viikko Bradstreetin murhasta, niin jälleen vaihtoehtohoitoja myös syöpään antanut lääkäri tri. Gonzales löytyi kuolleena. 

1. Heinäkuuta sitten vielä vaihtoehtohoidoistaan tunnettu lääkäri Lisa Riley löytyi murhattuna kotoaan, Lee Countryssa, Georgian osavaltiossa.
Näiden vaihtoehtohoitoja antaneiden lääkärien murhien toimeksiannot ovat tulleet mitä todennäköisimmin näiltä maailman suurimmilta lääkeyhtiöiltä ja ne on tilattu CIA:lta. 

On sen vuoksi hyvin vaikeaa näitä henkirikoksia selvittää FBI:n toimesta, jos niiden takana on yhdysvaltain tiedustelupalvelu.


Lähteet: http://yournewswire.com/holistic-doctor-mitchell-gaynor-md-found-dead/ 

http://www.healthnutnews.com/famous-nyc-holistic-doctor-mitchell-gaynor-md-found-dead/ 

https://www.youtube.com/watch?t=7&v=tkU_Ds1wK7A

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti